Şimdi Ara

Afyonda RPG / FRP Seven Arkadaşlar Bir Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar selamlar olsun size. RPG/FRP oyunlarını, boardgame'leri vs kısaca old-school rpg'yi seven bir insan olarak yaz tatilinde memleketim Afyon'a döneceğim, haliyle FRP'den bir yaz tatili uzak kalacağım, yazın afyonda olup da canım sıkılıyor akşamları öğlenleri, sürekli lol/dota/cs de sıkıyor yok mu şöyle farklı bişeyler diyorsanız gelin, beraber FRP oynayalım, zar sallayalım, gülüp eğlenip güzel vakit geçirelim.

FRP ne diye merak eden varsa, kısaca rol yapma oyunu diyebiliriz. Skyrim witcher vs den tek farkı bunda c'ye basınca karakter ekranı gelmiyor önünüze, karakter kağıdınız a4'e basılı önünüzde duruyor. Sol klik yapmıyorsunuz "Baltamı kafasına geçiriyorum" diye bağırıp zarlarınızı atıyorsunuz. Zarlar demişken hayattaki rastgeleliği oyuna aktarmak için çeşitli yüzlü (d4 d6 d10 d20 vs) zarları çeşitli olaylar için atp gelen sonuca bakarak karar veriyoruz ne olduğuna. Kısaca old-school eski güzelim RPG'oyunu oynuyoruz. Tabi ki bilgisayarın aksine 4 tane chat seçeneği çıkmıyor, sonuçta bizler insanız oynatan da insan oynayan da, kafanızda ah ulan şurda şunu yapsam çok kral olacak ama oyun izin vermiyor lanet kodlama dediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz. Kıssadan hisse, güzel bir senaryo, gerçekten açık dünya ve seçeneklerinizin değil hayal gücünüzün sizi sınırladığı bir RPG türü diyebiliriz FRP için.

Afyonda olup, FRP oynamak isteyen, ama ben tecrübesizim, yok ben utangacım, aman benim zarlarım yok vs bahane kabul etmiyorum, meraklı ilgili olan varsa inbox'uma bekliyorum. Yaz tatilinizin keyifli geçmesi dileğiyle.

• Böbrek avi
  • genelde Call of Cthulhu Oynatıyorum böbreklerinden daha önemli şeyleri kaybolacak :)
  • Afyondayım ama böbreklerimi seviyorum.
  • Afyon'dayım ama yazın değilim. Böbrekleri kurtardık.
  • sİLEnt Hill oyanayalım mı delikanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

sİLEnt Hill oyanayalım mı delikanlı

çocukluk travmam hocam 8yaşındayken kuzenim beni 37 ekran tüplü televizyonun karşısına oturtup sırayla bitirmiştik beraber hala daha irkilirim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayanlar kelimesi aslında böbrekler demek beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afyonda frp ortamı kurmak başlı başına fantastik kurgu hmk
  • Net en korkunç oyundur hocam bugüne kadar ki
  • Afyonda yaşıyorum. Böbrekler kaç tl eder iyi durumda
  • Afyon nasıl memleket arkadaş. Gündüz yanıyor akşam donuyor. Askerlik ızdırap olmuştu.

• The Loner kullanıcısına yanıt
    ona artık bakarız Nyarlathotep'e gidince başka Hastur'a gidince başka ediyor o böbrekler :D meraklı iseniz inbox'a beklerim hocam
  • Çavuşbaşa beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: recaimamut

Çavuşbaşa beklerim

Len sadıç hıdırlığa gidek iki bira içek lee
  • alakasız ama afyonlu dh' ciler buluşabiliriz hocam yazın, ben de çay ilçesindenim

• valla fena fikir değil, ama konu dağılmasın ilk derdim frp oynatacak adam bulmam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.