Şimdi Ara

afyon kütahya ısparta arasında kaldım lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi arkadaş sordu afyon kütahya ısparta arasında kaldım hangisini başlara alayım diye de benimde net bi bilgim yok diye sizlere danışayım dedim. sizce hangisini öncelikli olarak tavsiye etmeliyim. artılarıyla öne çıkan sizce hangisi olur. bu arada arkadaş iktisadi ve idari bilimler fakültesini seçecek işletme veya iktisat..

• Valla ısparta derim ben senin yerinde olsam. Ben de tercihlerimde denizliden sonra ıspartaya yer verdm
  • Bir akrabam ısparta yazmış bundan 3 sene önce işletme bölümünü, fakat tercihler açıklandıktan sonra hiç beklemediği Isparta geldiğinde çok üzülmüştü.. Ama sonradan bunun yersiz olduğunu gördü Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nin kampüsleri ve imkanları çok güzeldir.. Tabiki Isparta...
  • Afyondan uzak durun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pretender

Afyondan uzak durun....

+1

Bir Kütahyalı Olarak Kütahya Derim. Şehir Küçük Gelebilir Ama Ucuz Bir Şehirdir
  • Saydığınız bütün şehirlerde cemaat popülasyonu oldukça yüksektir dikkat ediniz.(Rahat rahat gezip dolaşamazsınız,top sakal,uzun saç ve kız arkadaşınızla )
  • quote:

Afyondan uzak durun....

+154654116565
    kesinlikle afyondan uzak durun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkenin hiçbir şehrini karalamayın.
  • quote:

Afyondan uzak durun....

Başka şehirde okuyan tüm Afyon'lular böyle der
  • afyonu tercih listene koyma bile
  • o 3 şehirden Isparta 1 adım öndedir. Eskişehirde okuyorum Afyondan Kütahyadan her haftasonu arkadaşlar geliyor çok kücük sehirler imkanları kısıtlı Isparta onlara göre daha gelişmiş.
  • çok teşekürler arkadaşlar çok yardımcı oldunuz ben ıspartayı ön sıralara koyması gerektiğini ilettim. tekrar teşekkürler...
  • Isparta yada Kütahya.

Afyona gelmede ...

Bir şehirde öğrencilik aıdna herşey mi 0 olur ya! :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: GzM...

Isparta yada Kütahya.

Afyona gelmede ...

Abi nerdeyiz bugün.
    Yeşilyol'dayız olm başka gidecek yer mi var?
  • afyonda iki yıl okudum ama pek sevmedim orayı çünkü pek imkan yok şehirde.insanların çoğu ilçelerde yaşıyor ayonda.merkez nüfusu çok az.birde belediye hizmetleri zayıf.ben örnekevlerde oturdum ve sakin mahalleydi.Akü ise fena değildir.Dumlupınar üniv aküden daha vasat bir yer.Ispartanın daha iyi olacağını düşünüyorum bence Isparta
  • Sırası ile Isparta-Afyon-Kütahya

Afyon'u çok fazla eleştirmeyin.En azından Özdilek falan var.Kütahya'yı da isminden dolayı yazma.İlçe olur en fazla Kütahyadan.Isparta'nın şehrini bilmiyorum ama kampüsü güzeldir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GzM...

Isparta yada Kütahya.

Afyona gelmede ...

Abi nerdeyiz bugün.
    Yeşilyol'dayız olm başka gidecek yer mi var?

neyini beğenmion ordu bulvarı da var?

• afyon ve ıspartada okunmaz arkadaşım. sakın öyle bi hataya düşme. kütahya güzel bak ama altını çizerek söylüyorum AFYON VE ISPARTADA OKUNMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Bu ülkenin hiçbir şehrini karalamayın.

+1
    Bunlar yok o şehir sıkıcı, bu şehir kötü, şu şehirde sosyal hayat sıfır gibi şeyler söylemekten vazgeçin.
    Benim bir abim afyonda okumuştu ve çok memnundu hayatının en güzel yıllarını orada yaşadığını söylüyordu.
    Yorum yaparken biraz saygılı olun bu ülkenin her şehri mükemmeldir orası kötü şurası iyi diye yapılmaz.
    O şehir nasıl olduğu önemli değilo şehirde nasıl yaşadığınız, arkadaşlarınız önemli bence.
  • Yaşadığınız şehirlerde nasıl imkanlar var da Afyonda olmadığını iddaa ediyorsunuz. Gündelik hayatta neler yaparsınız yaşadığınız şehirde anlatın bi dinleyelim sizden...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.