Şimdi Ara

After Effect green screen denemem...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeşil perdem olmadığı için videoyu internetten arakladım...

Buda kullandığım resim...
     After Effect green screen denemem...
    Resme ters yönde animasyon özelliği kazandırıp hareket ettirdim ve gidiyomuş gibi his yaratmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 7 Şubat 2012; 23:18:16 >

• gayet güzel bir çalışma olmuş. bende bu tür işlerle ilgilenmeye çalışıyorum. hatta internette araştırdım uzunca bir süre ve gördüğüm kadarıyla eğer iş olarak yapmak istiyorsanız bunu belgelendirmeniz gerekiyor. yani laf ile olmuyor malesef. ben de bir sertifika almaya karar verdim. uzun aramalarım sonunda bilişim eğitim merkezi adında bir firma buldum. hem soruna odaklı, hem kaliteli, hem garanti öğretim teknikleri var. bakalım, bir sertifika alacağım gibi gözüküyor.
    eğer ayrıntılı bilgi isterseniz buradan danışabilirsiniz..
    www.bilisimegitim.com/eformlar_detay.asp?eFormNo=430

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsabotajx -- 7 Şubat 2012; 23:30:19 >
  • Bana göre başarılı. Çalışmalarının devamı bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsabotajx

gayet güzel bir çalışma olmuş. bende bu tür işlerle ilgilenmeye çalışıyorum. hatta internette araştırdım uzunca bir süre ve gördüğüm kadarıyla eğer iş olarak yapmak istiyorsanız bunu belgelendirmeniz gerekiyor. yani laf ile olmuyor malesef. ben de bir sertifika almaya karar verdim. uzun aramalarım sonunda bilişim eğitim merkezi adında bir firma buldum. hem soruna odaklı, hem kaliteli, hem garanti öğretim teknikleri var. bakalım, bir sertifika alacağım gibi gözüküyor.
    eğer ayrıntılı bilgi isterseniz buradan danışabilirsiniz..
    www.****.com/eformlar_detay.asp?eFormNo=430

Teşekkür ederim.Bene zaten "radyo ve televizyon okumaktayım...Ama yine de ayrı bir sertifika almakta her zaman iyidir.İşin garibi ise bunları neyazıkki okulda öğrenmedik.

@Ferliben

İnşallah teşekkürler.

• Adamın tepkisine göre sanki biraz yavaş kalmış arka fonun hareketi. Bunun dışında güzel çalışma. Okulda ne öğretiyorlarki bunları öğretsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.