Şimdi Ara

Afs Kültürler Arası Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün okulda bu afişi gördüm ve başvuru klavuzu aldım. Tam kararlı değilim , araştırmak istedim... Gitmiş olan yada giden tanıdığı olan var mı ? Şu sorularım var

1- Türkiye'yi yurtdışında temsil edecek nitelikleri taşıyabilenler ;

Bu nitelikler nelerdir ? (Yabancı dil şarttır ama ne kadar bir düzeyde bilmemiz gerekiyor)

2- Okula orada devam ediyormuşuz. Bizi nasıl karşılayacaklar , sınavlar vs nasıl olacak

3- Masraflar ne kadar

4- Gittiğimiz yabancı ülkede bize Türkçe destek sağlanacak mı ?

5- Bu yıl lise son sınıfım YGS/LYS sınavına girebilecekmiyim ?

6- Yazılı eleme sınavı ve mülakat yapılacakmış ve bu yazılı sınav 3 ayrı testten oluşuyormuş. 2 sosyal beceri ve 1 genel kültür. Bu testlerde hangi soruları soruyorlar (Girmeye karar verirsek ona göre hazırlanalım)

7- 2010 - 2011 için bu program biz bu yıl yapılacak olan sınavları kazandık diyelim hangi tarihte gideceğiz

8- Kılavuzda sınava giremeyeceğimizi belirtmiş peki biz ne yapacağız ? Bu yılı yurtdışında bitirip gelecek sene mi sınava gireceğiz ?

Aklıma gelirse yazarım... Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 8 Ekim 2009; 17:58:15 >

• Up arkadaşlar yarına kadar bilgi toplamam lazım
  • 1 daha up
  • 2 adet yeni soru eklenmiştir
  • Dostum sende benim gibi 92lisin anlaşılan. Sınav olayı şöyle sen normal YGS ne LYS ne gireceksin. Kazandığın üniversiteye kayıdını yapacaksın ve donduracaksın. 1 Yıl Afs ile gideceksin yurt dışına. 11 ayın ardından geri döndüğünde üniversiteye başlayacaksın ve Hazırlık okumana gerek kalmayacak çünkü yabancı dili halletmiş olacaksın.

Kazanırsan eğer Temmuz, Ağustos ayı gibi başlıyor program.

Masraf ortalama 10.000 USD tutuyormuş. Bunun içine uçak masrafları dahil. Sağlık sigortası falan sağlıyorlar o 11 ay içinde..

Bende düşünüyorum bir İskandinav ülkesine gitmeyi AFS ile bildiklerim bunlar şimdilik.
  • Bizim okulda da var.Yarın form alıcam bende.Şanşımızı deniyelim.Sözlükleri aratırsan eğer bu konu hakkında detaylı bilgi(hatta gidenler bile bilgi paylaşmış)bulabilirsin.
  • lise 3 ler böyle bir programa katılabiliyormu yoksa son seneyimi bekliyeceğiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    java çalışma alanları
    10 yıl önce açıldı
    atölye paylaşımı istanbul
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet katılabilirsin.Bu sene kasım'da sınav var.Sınav ve mülakatı geçip seçilirsen seneye gidebilirsin.16 ekim'e kadar başvurman gerek.Okul yetkililerinle görüş sana başvuru formu verirler.Detaylar için afs sitesini bir incelemen gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.