Şimdi Ara

Afrodizyak İceren Erkek Parfumleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senelerdir acqua di gio kullaniyorum begenmeyen kisi sayisi cok az ama fazlada kullanan var.Bu parfum icerisinde afrodizyak bulundugu soyleniyor ne derece dogru ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afrodizyak bulunan parfüm diye birşey yok hocam, afrodizyak bir etkidir. Karşıdaki kişi kokuyu çok beğenmiştir, afrodizyak etkisi gösterebilir. Yalnız herkes bir kokuyu kolay kolay çok beğenmez, bu yüzden afrodizyak etkisi karşıdaki kişinin zevki ve beğenisi ile alaklıdır. Belki bahsettiğiniz feromondur, feromonlu parfümler vardır ancak buda tamamen yalan, aldatmaca ve kandırmacadır. Sözün özü hiçbir parfümün azdırıcı etkisi yoktur, karşınızdaki kişi parfümü seksi ve çekici bulursa afrodizyak etkisi yapabilir.

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Cinsel yasamda kokunun cok buyuk bi etkisi oldugunu biliyoruz dedigin dogru hocam feromon demek daha dogru olur.Tom fordlardada bu olayin oldugu soyleniyor ama bilmiyorum.Mesela kiz arkadasimin kullandigi parfum beni etkiliyor onun yerine baska sevmedigim bi parfum kullansa sanirim durum daha farkli olur

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Feromon olayı tamamen kandırmaca zaten, kız arkadaşınızın parfümü sizde afrodizyak etkisi yapabilir ama bende yapmayabilir benim bahsettiğim o. Mesela gio'dan örnek vermişsiniz gio genelde karşı cinsin beğendiği ve seksi bulduğu bi koku olduğu için afrodizyak etkisi yaratıyo olabilir ama dediğiniz gibi çoktan ele ayağa düşmüş bir koku artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zara Erkek Parfüm
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.