Şimdi Ara

Erkek parfüm önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
9
Favori
12.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yakın zamanda yeni bir koku almayı düşünüyorum.Su tabanlı kokulardan pek hoşlanmam,daha çok şekerli ve baharatlı kokuları tercih ederim.Önceden kullandığım veya bildiğim kokular şunlar...

Tom Ford-Black Orchid ( Fena değil fakat pek içime sinmedi. )
    Tom Ford-Oud Wood ( Uzun süre kullandım,sevdiğim bir kokudur. )
    Rochas Man ( Çok şekerli ve ağır geldi bana. )
    Bvlgari Aqva Marine Toniq (Kısa bir süre kullandım,pek hoşuma gitmedi. )
    Jil Sander-Absolute Man ( Denemek için almıştım,kış kokusu diye aldım fakat bir daha almadım. )
    Jil Sander-Sun ( Çok kısa bir süre kullandım, çok çok hoşuma gitmemişti. )
    Armani Code ( Çok piyasa oldu bu koku,herkeste var nerdeyse ve çok sevemedim nedense.Fakat bayanlar çok seviyor bu kokuyu :) )
    One Million ( Fena değil. )
    Calvin Klein-Euphoria Men ( Sevdiğim bir koku. )
    Burberry Classic ( Sevmediğim bir koku, fakat bayanlar bayılıyor :) )

Aklıma gelenler bunlar.Şu an Hermes terre d'hermes almayı düşünüyorum.Kokusu hoşuma gitti doğrusu.Tecrübesi olan arkadaşlar yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Lütfen ciddi paylaşımlar-yorumlar yapalım.

• dior fahrenheit

Orijinalden alıntı: Epiphania

dior fahrenheit

Hocam onu da biliyorum,fresh bir koku.Salatalık gibi kokuyor.Çok kötü sayılmaz ama sevdiğimi de söyleyemem.Teşekkürler yorumunuz için

Orijinalden alıntı: Ahm-@

quote:

Orijinalden alıntı: Epiphania

dior fahrenheit

Hocam onu da biliyorum,fresh bir koku.Salatalık gibi kokuyor.Çok kötü sayılmaz ama sevdiğimi de söyleyemem.Teşekkürler yorumunuz için

Alıntıları Göster
    dhermes al yada givenchy summer sorbet .Bunların dışındakiler boş

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.burhanbey

Alıntıları Göster
    Jean Paul Le male yada ıssey miıkaye sport oneririm.

Orijinalden alıntı: BayGlock

Jean Paul Le male yada ıssey miıkaye sport oneririm.

Alıntıları Göster
    diesel only the brave

Orijinalden alıntı: mr.burhanbey

Alıntıları Göster
    Diesel'i de kullandım.Yazmayı unutmuşum.Fena değildi.Issey Miıkaye de denedim ama beğenmedim.Onun dışında Givenchy Summer Sorbet ve Jean Paul Le Male'i denemedim.Onlar aklımda.Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Hermes'in kokusu hoşuma gitti baya,diğerlerini de deneyip düşüncelerimi aktarıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Erkek parfüm önerirsi
    6 ay önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Diesel'i de kullandım.Yazmayı unutmuşum.Fena değildi.Issey Miıkaye de denedim ama beğenmedim.Onun dışında Givenchy Summer Sorbet ve Jean Paul Le Male'i denemedim.Onlar aklımda.Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Hermes'in kokusu hoşuma gitti baya,diğerlerini de deneyip düşüncelerimi aktarıcam

Hocam burda önerilen parfümleri hemen satın mı alıyorsun nasıl oluyor da orjinal kokularını deniyorsun ? Çok zenginsen orası ayrı.

POTANSİYEL TROLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Hocam burda önerilen parfümleri hemen satın mı alıyorsun nasıl oluyor da orjinal kokularını deniyorsun ? Çok zenginsen orası ayrı.

Tabiki değilim Devamlı gittiğim iyi bir açık parfümcü var.Piyasada nadir bulunan kokuları bile yapıyorlar.Adı Batı Sezer.Normalde açık parfümler 2x100ml 20-25 liraya satılırken burada bir tane 100ml 35 lira.Ayrıca alkol oranı çok az,ucuz açık parfümler gibi alkol kokmuyor.Farkını vererek birkaç ml daha parfüm özünden ekletebiliyorsunuz.Yoğun ve kalıcı olması açısından.Fakat buna hiç gerek yok,zaten oldukça kalıcı ve orjinalini aratmayan kokular üretiyorlar

• quote:

quote:

quote:

Tabiki değilim Devamlı gittiğim iyi bir açık parfümcü var.Piyasada nadir bulunan kokuları bile yapıyorlar.Adı Batı Sezer.Normalde açık parfümler 2x100ml 20-25 liraya satılırken burada bir tane 100ml 35 lira.Ayrıca alkol oranı çok az,ucuz açık parfümler gibi alkol kokmuyor.Farkını vererek birkaç ml daha parfüm özünden ekletebiliyorsunuz.Yoğun ve kalıcı olması açısından.Fakat buna hiç gerek yok,zaten oldukça kalıcı ve orjinalini aratmayan kokular üretiyorlar

Hocam boyner gibi yerlerde zaten orjinal parfümlerin denemeleri vardır, gidip azıcık koklayıp bilgi edinmek için sıksak (alıcıyım tabii ki de) sorun çıkmaz demi, hoop birader beleşe sıkıyorsun filan diye ?

Parfüm konusunda amatörlükten dolayı mecbur orjinal takılıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 18 Şubat 2013; 0:28:35 >

• Le Male alma dostum. Şu ana kadar kullandıklarım arasında favorilerim;

Armani Code Ultimate
    Armani Diamonds
    Davidoff Relax
    Gucci Guilty Intense
    Azarro Elixir
    Kenzo Power

Bunlardan önce 3er veya 4er şişe One Million ve Black XS kullandım. Arada denediklerim saymakla bitmez. Kızları etkileme konusunda bir numara Code Ultimate, iki ise Power. Gerçi Diamonds'a da tav olan var, Elixir'e de. Relax çok ayrı bir dünya, anlatmakla bitmez.

Ek: Relax ve Ultimate bulamayabilirsin. Relax çok eski ve Ultimate de yeni bir koku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 18 Şubat 2013; 0:41:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

Hocam boyner gibi yerlerde zaten orjinal parfümlerin denemeleri vardır, gidip azıcık koklayıp bilgi edinmek için sıksak (alıcıyım tabii ki de) sorun çıkmaz demi, hoop birader beleşe sıkıyorsun filan diye ?

Parfüm konusunda amatörlükten dolayı mecbur orjinal takılıyoruz

Sorun çıkacağını sanmıyorum.Sonuçta müşterisiniz.Merak ettiğiniz parfümün ismini sorarak deneyebilirsiniz,orjinal alacaksanız ucuz bir şey değil çünkü.

Yarın d'hermes,givenchy summer sorbet ve jean paul le male hakkındaki görüşlerimi yazarım arkadaşlar.Böylece merak eden arkadaşlar olursa onlara da yardımım dokunur belki.Başka öneri veya denememi istediğiniz koku varsa deneyebilirim.Dükkan gerçekten kaliteli ve arşivi oldukça geniş

• quote:

Orijinalden alıntı: UselessHero

Le Male alma dostum. Şu ana kadar kullandıklarım arasında favorilerim;

Armani Code Ultimate
    Armani Diamonds
    Davidoff Relax
    Gucci Guilty Intense
    Azarro Elixir
    Kenzo Power

Bunlardan önce 3er veya 4er şişe One Million ve Black XS kullandım. Arada denediklerim saymakla bitmez. Kızları etkileme konusunda bir numara Code Ultimate, iki ise Power. Gerçi Diamonds'a da tav olan var, Elixir'e de. Relax çok ayrı bir dünya, anlatmakla bitmez.

Le Male'nin nasıl bir kokusu var ? Merak ettim.

Code Ultimate konusunda kesinlikle hak veriyorum.Kenzo'yu da severim.Bir arkadaşımda vardı.Yorumunuz için teşekkür ederim,Davidoff'u merak ettim doğrusu.Yazdığınız kokuları yarın denerim büyük ihtimal,bu kadar kokudan sonra bol bol kahve koklamam gerekecek o ayrı mesele tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UselessHero

Le Male alma dostum. Şu ana kadar kullandıklarım arasında favorilerim;

Armani Code Ultimate
    Armani Diamonds
    Davidoff Relax
    Gucci Guilty Intense
    Azarro Elixir
    Kenzo Power

Le Male'nin nasıl bir kokusu var ? Merak ettim.

Code Ultimate konusunda kesinlikle hak veriyorum.Kenzo'yu da severim.Bir arkadaşımda vardı.Yorumunuz için teşekkür ederim,Davidoff'u merak ettim doğrusu.Yazdığınız kokuları yarın denerim büyük ihtimal,bu kadar kokudan sonra bol bol kahve koklamam gerekecek o ayrı mesele tabi

Alıntıları Göster
    fendi pour homme

• quote:

Orijinalden alıntı: azsakallidede

fendi pour homme

Alıntıları Göster
    Ah ahmetım ah capkınlıkta var sende

Sevdıgım uzunca kullandıgım Christian Dior Homme - ıntense'de guzeldır..
    Suan deneme amaclı bvlgari blv notte kullanıyorum sanırım yaz kokusu bıraz hafıf geldı ama sen uzaklastıktan cok sonra gectıgın yerde muhtesem bır koku bırakıyor..
    Bırde 3-5 sıse bıtırdıgım Jovan musk (sex degıl) var ama onun orjınalını bulman cok zor acık olarak bulmanda mumkun degıl gıbı ama yınede yazayım dedım belkı yurt dısından denk gelır.

Ayrıca konuda takıbımde bende bırkac parfumu merak ettım sımdı

• quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Ah ahmetım ah capkınlıkta var sende

Sevdıgım uzunca kullandıgım Christian Dior Homme - ıntense'de guzeldır..
    Suan deneme amaclı bvlgari blv notte kullanıyorum sanırım yaz kokusu bıraz hafıf geldı ama sen uzaklastıktan cok sonra gectıgın yerde muhtesem bır koku bırakıyor..
    Bırde 3-5 sıse bıtırdıgım Jovan musk (sex degıl) var ama onun orjınalını bulman cok zor acık olarak bulmanda mumkun degıl gıbı ama yınede yazayım dedım belkı yurt dısından denk gelır.

Ayrıca konuda takıbımde bende bırkac parfumu merak ettım sımdı

Yok be Cenk abi,bakımlı olmak diyelim

Not aldım abi tavsiye ettiğin-kullandığın kokuları.Bvlgari'ler genelde fresh kokular oluyor galiba abi.Ya da benim kullanıp denediklerim öyle denk geldi.Ama fena değiller.
    Jovan Musk'ı merak ettim doğrusu.Gidince soracaklarım arasında o da var.Liste baya kabardı,hepsini yarın deneyemem sanırım.Ara ara,fırsat buldukça test etmeyi düşünüyorum.Benim korktuğum küçük travel setler var,gaza gelip onlardan almaktan korkuyorum doğrusu Şu aralar biraz zor ama,ilerde ufak bir koleksiyon yapabilirim.Tabiki orjinallere para yetmez ama en azından bahsettiğim travel setlerden alıp güzel bir raf yapıp dizebilirim şişeleri.Spot ışıkta verdim mi üstten tamamdır

Eğer konu tutarsa erkek parfüm klavuzuna dönüşebilir açıkcası.İsterim böyle bir şey olmasını.Yeni kokular geldikçe güncellemeler falan yaparız,bir parfüm hakkındaki yorumlarımızı derleyip ufak ufak açıklamalar yazabiliriz mesela.

Bu arada Batı Sezer'in sitesi için :http://www.batisezer.com/

• arastirsan az bir sey forumu zaten sayfalarca olan bir konu oldugunu goreceksin.

acik parfum gercek parfumun yerin asla tutmaz o yuzden kulandigini sandigin ama kullanmadigin kokular olabilir hem de yuksek ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FieSTaA

arastirsan az bir sey forumu zaten sayfalarca olan bir konu oldugunu goreceksin.

acik parfum gercek parfumun yerin asla tutmaz o yuzden kulandigini sandigin ama kullanmadigin kokular olabilir hem de yuksek ihtimal
    Utanmadan parfüm başlıklı konu açıyosunuz hala

http://forum.donanimhaber.com/m_46815799/mpage_1/key_/tm.htm

"This party is over."
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

Utanmadan parfüm başlıklı konu açıyosunuz hala

http://forum.donanimhaber.com/m_46815799/mpage_1/key_/tm.htm

Alıntıları Göster
    bleu de chanel

yeni aldım ve muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennisrodman -- 18 Şubat 2013; 11:24:47 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.