Bildirim
Affınıza Sığınarak; Motorola VE66 mı yoksa, Sony Ericson C510 mu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben olsam ve66 alırdım c510 her dalda ezer gecer resım konusunda gece iyi değil ve66 ancak modlanınca mükemmel ve66 derim ben -
arkadasım kullanım ne yönde olucak tercihini buna göre yap bende ve66 var hoparlörden cıkan sesin dışında hiç şikayetim yok kötü bir sesi yok aslında daama ben v8den çıkan sesin yanından bile geçmiyor ama fotograf çekimi mükemmele yakın wifi ile internette gezinirsin radyo su var ve kayıt yapıyorsun nekadar kullanırsın bilmem bence ve66 al derim sar değeri 0.64w/kg kulakta se ise 1,18 W/kg kulakta yanı sağlık ve görünüş motodan yana yardımcı olduysam nemutlu bana moto kullanıcı olman dileğiyle -
unknown.boss ve simde yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smh_90 -- 22 Şubat 2010; 14:53:12 > -
unarım yardımımız dokunur ayrıca hoparlörde de modlama yapılınca ve ıcındekı ayarlarla oynayınca ses yuksek ve daha kalıtelı cıkıyor dıye bılı8yorum bu ara ekleyeyım -
se c510 foto ve müzik dinlemek için daha iyidir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- media markt fatura sorgulama
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- snapdragon 8 elite antutu
- gprs nedir
- türk telekom numara değiştirme
- reeder nerede üretiliyor
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X