Şimdi Ara

Aerocool xpredator 2 üst panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Konuyu açacak bir başlık bulamadım o yüzden teknik yardıma açtım. Yönetici arkadaşlar özür diliyorum öncelikle. Arkadaşlar sinerjiden sistem toplatmıştım. Yaklaşık 4 yıl oldu. Onlara bu konu hakkında mail attım ancak yardımcı olamadılar ya da ben anlamadım dediklerini. Aerocool xpredator 2 kasama SilverStone Tundra TD-02E monteli geldi. Şimdi bu soğutucuyu değiştirmek istiyorum ancak kasanın üst kısmı nasıl açılacak bulamadım. Bu kasayı kullanan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arkada ufak bir aciklik var. dikkatlice yukarı doğru yüklenin. kasa plastigi tirnakli. direk elinize gelecektir.
  • Dostum dikkatlice de yüklendim hatta olmayınca biraz sert yüklendim ancak olmadı. Bu kasayı mı kullanıyorsun ?dediğin ön panel için oluyor. Çok rahat bir şekilde çıkıyor ön panel ancak üst tarafı zorlamama rağmen gelmiyor elime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemiGo -- 30 Haziran 2020; 23:42:30 >
  • önce ön paneli alip sonra üst kapağı deneyebilir misiniz?
  • Hallettim teşekkür ederim. Çok zor olmuş üst paneli çıkarmak.

• Önemli degil. Soğutucuyu neden değiştiriyorsunuz? iyi bir soğutucu
  • Pompa sesinden ve soğutmamasından dolayı artık. Pompa sesi çok rahatsız edici bir hal aldı ve sıcaklık kaybım olmaya başlamıştır. Herhangi bir patlama, sıvı sızması gibi şeyleri önlemek için değiştircem korktum biraz :) Çünkü patlayacak gibi çalışmaya başlamıştı. Hatta değiştirdim bile denebilir. Aynı markanın PF240 modelini aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aticaksan haber ver. ben alirim onu. az deney falan yaparım üzerinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.