Şimdi Ara

AeroCool VX750 vs FSP600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kaldım ikiside %80-85 sertifikalı ikiside sessiz deniliyor benim için ileride fan çoğaltmada, işlemci, anakart yükseltmede sorun çıkarmasını istemiyorum ve uzun süre gitmesini istiyorum. aerocool 750 watt olduğu halde fps600 ile aralarında 10 tl gibi bir fark var iyi olmamasından dolayı korkuyorum. Sizce 750 watt olanı almalımıyım ? aslında 750 gereksiz fakat az bir fark verip alabilirim ilerde 600 ün performansı düşebilir ve yükseltme yaptığımda sıkıntı çıkarabilir diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 24 Ocak 2017; 16:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında 600 watt gayet yeterli diye düşünüyorum.Ancak aradaki fark da cüzi bir miktar olduğundan 750 watt olanı almanızı tavsiye ederim.750 watt olunca cihaza daha az yük bineceğinden daha az ısınır ve daha az ses yapar.Ayrıca daha çok çıkış soketi olacağından ilerde sıkıntı çekmeden fan, hdd bağlantılarını yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Aslında 600 watt gayet yeterli diye düşünüyorum.Ancak aradaki fark da cüzi bir miktar olduğundan 750 watt olanı almanızı tavsiye ederim.750 watt olunca cihaza daha az yük bineceğinden daha az ısınır ve daha az ses yapar.Ayrıca daha çok çıkış soketi olacağından ilerde sıkıntı çekmeden fan, hdd bağlantılarını yapabilirsiniz.

teşekkürler yorumunuz için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.