Şimdi Ara

Aerocool VS-3 ve Aerocool CyborgX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kasa düşünüyorum.Hem görsel hemde soğutması iyi olsun.HDD yuvaları 90 derece konumlu olsa fena olmaz.Fazla da toz çekmesin.

Sistemde
    3 hdd
    ses ve tv kartı
    dvd yazıcı
    kart okuyucu
    ATi 6850 ekran kartı
    Fsp blustrom 2 500 w ps bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 25 Temmuz 2012; 20:08:17 >

• zalman z9 veya z11

bu arada vs 3'ü bende almayı düşünüyorum hem düşük bütçeli ve içi geniş

Gerek ön panelde kapak bulunması, gerek ön ve üst fan konumlandırma noktalarında ki panel yapısı ile tozlanmaya karşı en büyük önlem Sixth Element modelinde olacaktır, kablo saklama konusunda daha başarılı ve bol fan yuvaları sayesinde daha iyi soğutmaya sahip olacaktır.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-mid-tower-siyah-kasa.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Tozlanma konusunda etkili kasa her şeyden önce Dark Orion olma o bir gerçek, göz var nizam var.

Gerek ön panelde kapak bulunması, gerek ön ve üst fan konumlandırma noktalarında ki panel yapısı ile tozlanmaya karşı en büyük önlem Sixth Element modelinde olacaktır, kablo saklama konusunda daha başarılı ve bol fan yuvaları sayesinde daha iyi soğutmaya sahip olacaktır.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-mid-tower-siyah-kasa.html

LEON-X`in tavsiyesi olduğu için tavsiye ettim.

• Şu anki kasada 3 tane fan çalışıyor.Açıp içine baktım tozlanmış.Evden dolayı kasanın içi çabuk tozlanıyor.
    Sixth Elementin tipi pek hoşuma gitmedi.
    Bu arada bütçe 150 lirayla limitli.

Orijinalden alıntı: TNTB

Şu anki kasada 3 tane fan çalışıyor.Açıp içine baktım tozlanmış.Evden dolayı kasanın içi çabuk tozlanıyor.
    Sixth Elementin tipi pek hoşuma gitmedi.
    Bu arada bütçe 150 lirayla limitli.

DARK RAPTOR

Orijinalden alıntı: TNTB

Tipine bakarak değil bütceniz dahilinde size en iyi özellikleri sunan ürüne göre seçim yapın, bu yönde öneri yapıyoruz zaten.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.