Şimdi Ara

Aerocool Strike-X One Advanced- ALMALIMIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki kasayı almaya karar verdim,elimde güç kaynağı var bunun için PSU suz arıyorum.Kullanan kullanmış olan var mı ?
    Alsam pişman olur muyum ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1013&Productid=bd300400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 7 Mayıs 2013; 17:31:39 >

• Yok mu bilgisi olan ?
  • Ben hızlıal.com dan 115'e aldım, kargo bedava.
    Henüz kurulumu yapmadım, alalı 2 gün oldu, görüntü olarak resimde göründüğünden daha güzel.
    Önde ve arkada birer 120 mm'lik fan var, usb 3 destekliyor, ama anakartta usb 3 çıkışı yoksa, usb 2.0 olarak da kullanılabiliyor.
    Gördüğüm tek eksiği, kasanın üst fan bölümünde toz engelleyici yok, yani psu nun altındaki gibi bir toz alıcı bölüm olsa daha iyi olurdu.
    Yine de uğraşıp yapmaya kalkarsam ona benzer bir şeyi kadın ince çorabından yapabilirim.
    Bende 550W High Power 80 Plus güç kaynağı var, o şekilde kullanacağım.
  • Bu kasaya verilen parayı doğru bulmuyorum çünkü 130-140TL seviyesinde Vatanbilgisayar haftasonu indirimi ile Corsair 200R ve Zalman Z5 Plus gibi daha iyi özelliklere sahip kasalar var.

En kötü ihtimalle bütcenizi arttırmanız mümkün değilse bile altta ki ilandan 100 TL fiyatı ile Xigmatek Midgard modelini alın derim, hava akımı, toz filtreleri, kablo saklamaya daha elverişli yapısı ile iyi seçim olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_63677019/tm.htm
  • -Aerocool Strike-X One Advance-

Almayın ve aldırmayın..
    Zamanında 20tlye satılan kasalar vardı. Onlarla malzeme kalitesinin farkı yok..
  • Bu fiyat aralığındaki tartışmasız kral 200R'dir bence. Ek seçenek olarak Z5 de güzel duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık HYPER X CLOUD ALPHA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı kasa teknobiyotik'de daha ucuzdu diye hatırlıyorum, link verdiğiniz site kazıkçı ordan donanım/bilgisayar parçası almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Aynı kasa teknobiyotik'de daha ucuzdu diye hatırlıyorum, link verdiğiniz site kazıkçı ordan donanım/bilgisayar parçası almayın

Ben teknobiyotik'ten aldım hocam zaten. Ama o arkadaş linki verdiği zaman kampanya vardı 110 lira civarıydı sanırım.
    110 lira da etmez ya neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

Aynı kasa teknobiyotik'de daha ucuzdu diye hatırlıyorum, link verdiğiniz site kazıkçı ordan donanım/bilgisayar parçası almayın

Ben teknobiyotik'ten aldım hocam zaten. Ama o arkadaş linki verdiği zaman kampanya vardı 110 lira civarıydı sanırım.

Önümüzdeki ay ben de sistem toplamayı planlıyorum aklımdaki kasa strike x one veya vs3 advance. Neden memnun değilsiniz iyi bir soğutması yok mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

Önümüzdeki ay ben de sistem toplamayı planlıyorum aklımdaki kasa strike x one veya vs3 advance. Neden memnun değilsiniz iyi bir soğutması yok mu

Soğutma değil hocam mesele. Mesele kalitesizlik.
    Anakartı 9 vidayla tutturuyoruz ya kasaya.
    Kasanın içinden çıkan vidaların bazısı girmez, bazısı boşta döner tutturana kadar ne kadar denedim bilmiyorum.
    Üst tarafa fan takacak yer koymuşlar güya, fanı taktım anakarta değdi hiç boşluk bırakmamışlar geri çıkardım fanı mesela.
    Kasanın üstü mukavva gibi bükülüyor malzeme de bir değişik..
    Daha da sayabilirim.
    Şuan olsa aynı para 200r alırdım sade olsun kaliteli olsun..

• valla ben aerocool strike-x gt black kullanıyorum tipi cok güzel. led leri olsun herşeyiyle oldukça güzel.ben memnunum
  • Bende Aerocool kullanıcısıyım bende beğeniyorum ..'
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.