Şimdi Ara

AEROCOOL STRIKE X GT H110 takılabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=92153

bu kasaya h100i veya h110 takılabilir mi arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 6 Ağustos 2013; 21:13:44 >

• THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Aslında diğer konudan da devam edebilirdiniz ama önemli değil. Hocam maalesef o kasaya da Corsair H110 sığmaz. Anakartın üst vidalarına bakın. Onlarla taban kısmı olabildiğince uzak olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Aslında diğer konudan da devam edebilirdiniz ama önemli değil. Hocam maalesef o kasaya da Corsair H110 sığmaz. Anakartın üst vidalarına bakın. Onlarla taban kısmı olabildiğince uzak olmalı.

H100i sığıyomuş ama doğru dimi ?
  • Selamlar,

Üst kısımdaki fan yuvaları 12 cm. H110 için 14 cm olmaları gerekiyor. Ancak H100i takma şansınız var.
  • Kasayı alacaksanız daha iyi alternatifleri var. Üst bölümde kablo taşıma kanalı olmayan, 3.5" yuvaları anakarta doğru bakıp iç yapısı dar olan bir kasaya bu parayı vermeye hiç gerek yok. Dark King bile daha iyi seçim olur.
    Sanırım H100i sığıyor ama garanti veremem. Sığmaya da bilir. Kasanın üst tarafındaki ızgara bana tuhaf geldi. Üzerinde fan deliği vs. de yok.

Bence başka kasalara bakabilirsiniz. Belki beğendiğiniz başka kasalar da çıkar.
  • quote:

Sanırım H100i sığıyor ama garanti veremem. Sığmaya da bilir. Kasanın üst tarafındaki ızgara bana tuhaf geldi. Üzerinde fan deliği vs. de yok.

Bence başka kasalara bakabilirsiniz. Belki beğendiğiniz başka kasalar da çıkar.

fan deliği olmaz olur mu hocam. takanlar var h100i ve forumlarda olur diyolar. peki en ucuz sizin önerebileceğiniz hangi kasa var kesin sığar dediğiniz? R400 filan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Mesela Aerocool Xpredator X3 tercih edebilirsiniz. Malzeme kalitesi pek iyi değildir ama işlevselliği daha iyidir. 12 cm delikleri anakarta uzak yerleştirilmiştir. Bu nedenle H100i takmakta sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Görünümden biraz feragat edebilirseniz Corsair 400R iyi bir tercih olacaktır. Bildiğim kadarıyla H100i ile de tam uyumlu ve iyi bir malzeme kalitesine sahip.

Corsair H100i tahminim Xigmatek Talon'a da sığacaktır. Xigmatek Talon da fena durmuyor.

Bunları beğenmezseniz beğendiğiniz bir kasayı seçebilirsiniz. Bize sorarsınız burada. Biz de elimizden geldiğince cevap veririz.
  • quote:

Mesela Aerocool Xpredator X3 tercih edebilirsiniz. Malzeme kalitesi pek iyi değildir ama işlevselliği daha iyidir. 12 cm delikleri anakarta uzak yerleştirilmiştir. Bu nedenle H100i takmakta sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Görünümden biraz feragat edebilirseniz Corsair 400R iyi bir tercih olacaktır. Bildiğim kadarıyla H100i ile de tam uyumlu ve iyi bir malzeme kalitesine sahip.

Corsair H100i tahminim Xigmatek Talon'a da sığacaktır. Xigmatek Talon da fena durmuyor.

Bunları beğenmezseniz beğendiğiniz bir kasayı seçebilirsiniz. Bize sorarsınız burada. Biz de elimizden geldiğince cevap veririz.

Aerocool Xpredator X3 h110 destekliyo diye okudum doğrumudur ?
  • Arkadaşlar bi de şöyle bi kasa buldum 240 mm radyatör takılabilir yazıyor. THERMALTAKE VM600M1W2Z .bu kasaya sığar mı H100i ? yada H110 ? fiyatı da çok ucuz sadece 150 tl :

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4059
    Hocam emin değilim ama o gösterdiğiniz Thermaltake kasaya göz kararı sığmaz gibi duruyor. En azından radyatörün fanlarında sorun olacak gibi.

H110'un Aerocool Xpredator X3'e sığdığını sanmıyorum.
  • quote:

Hocam emin değilim ama o gösterdiğiniz Thermaltake kasaya göz kararı sığmaz gibi duruyor. En azından radyatörün fanlarında sorun olacak gibi.

H110'un Aerocool Xpredator X3'e sığdığını sanmıyorum.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/aerocool-mechatron-ae-mech-power-yok-usb-ses-siyah-kasa.aspx

bu var hocam 195 tl ye buna sığar mı H100i peki ? ya da 30 tl daha fazla verip Aerocool Xpredator X3 almaya değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 7 Ağustos 2013; 0:37:31 >

Hocam tam emin olmamakla beraber sığabilir gibi duruyor. Tabi anakartın soğutucuları ve bellek slotlarına dikkat etmek gerekiyor. Bellekleriniz sanırım şu uzun soğutuculu Corsair Vengance modelleri. Eğer öyleyse çok işiniz var bence. Hatta o belleklerle olur dediğim Aerocool Xpredator X3 bile şüpheli duruyor.
  • quote:

Hocam tam emin olmamakla beraber sığabilir gibi duruyor. Tabi anakartın soğutucuları ve bellek slotlarına dikkat etmek gerekiyor. Bellekleriniz sanırım şu uzun soğutuculu Corsair Vengance modelleri. Eğer öyleyse çok işiniz var bence. Hatta o belleklerle olur dediğim Aerocool Xpredator X3 bile şüpheli duruyor.

iyi de burda adamın kasası sanırım X1 , X3 bile değil ve ramlere gelmiyo bile . nasıl benim ramlere gelecek X3 te ?

• vıdeodakı kasa xpredatordur x1 veya x3 degıl o modeller baya ufaktır xpredatora gorehttp://www.eksenbilgisayar.com/urun/aerocool-x-predator-x1-ae-xprx1-600-600w-usb-ses-siyah-oyuncu-kasasi.aspx
  • Xpredator X3 bayağı geniş gözüküyor, tavan ile anakart arasında ki boşlukta epey var.

AEROCOOL STRIKE X GT H110 takılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

vıdeodakı kasa xpredatordur x1 veya x3 degıl o modeller baya ufaktır xpredatora gorehttp://www.eksenbilgisayar.com/urun/aerocool-x-predator-x1-ae-xprx1-600-600w-usb-ses-siyah-oyuncu-kasasi.aspx

o zaman H100i rahat sığar yani dimi X3 e ? o ufak kasaya bile sığdıysa ?
  • x predator hepsınden buyuktur x1 ve x3 daha kucuk kasadır
    Hocam o kasa Xpredator x1 değil. Saf Xpredator, yani şu:

http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-x-predator-full-tower-2x23cm-fanli-siyah-oyuncu-kasasi-ae-xpr/productDetails.aspx?productId=bd100555&categoryId=1013

İyice tıkanmış durumdayım bellekler yüzünden. Xpredator'a sığıyor ama Xpredator x3'e veya Megatron'a sığıyor mu bilemiyorum. Biraz karışık. Bir tarafım o belleklerle Xpredator'e sığıyorsa Xpredator x3'e de sığar diyor. Paintte bildiğim uzunluklardan yararlanarak ölçmeye çalışıyorum ama iş epey karıştı. Megatron'a sığmaz bence.

Şurada uyumlu kasaların listesini yapmışlar:

http://www.overclock.net/t/1144409/h80-h80i-h90-h100-h100i-h110-case-compatibility-thread-page-1-for-full-listings

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 7 Ağustos 2013; 1:15:08 >

• Yeni kasalarda üreticiler üstteki boşluğu fazla tutmaya ve bazıları da 12 cm vida yuvalarını anakarta uzak koymaya başladı ama bence 2-3 cm daha pay atsalar da iş bitse iyi olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.