Şimdi Ara

Aerocool Project 7 kullananlar memnunmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır gözüme kestirdiğim bir kasaydı görüntüsü acayip hoşuma gidiyor. Plastiği çok dandik diyenleri duydum gerçekten öyle sorun yaratacak düzeydemi merak ediyorum.

• Bu kasayı alacağına Corsair 570X al amazon.de'de 700 lira fiyatı var.

Corsair 570X'in tek sorunu 2x 3.5 2x 2.5 disk yuvası toplam 4 disk yuvası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bu kasayı alacağına Corsair 570X al amazon.de'de 700 lira fiyatı var.

Corsair 570X'in tek sorunu 2x 3.5 2x 2.5 disk yuvası toplam 4 disk yuvası var.

Birisi Turkiyede 520 tl digeri yurt disi 700 tl. Nerde mantik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Arada 200 lira fiyat farkı var.

RGB Fan,Corsair Fan Kontrolcüsü bulunuyor ki buda 200 tl den fazla eder.Corsair'in Global Garantiside var.

Tek problem disk yuvaları onun dışında problem yok gibi görünüyor.
  • Corsair tipten kaybediyor bi albenisi yok bana göre. Bildiğin düz kutu yanları cam. Ayriyetten power supply kısmı tamamen gizlenmiyor orası komple kablo kirliliği yaratacak. Aslında istediğim kasa thermaltake core p3 ama su soğutma kullanmak istemediğimden dolayı radyatör konulan yer boş kaldımı güzel gözükmez diye hiç bulaşmıyorum o kasaya.
  • Ben de çok arada kalmıştım, imzamdakini aldım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Corsair tipten kaybediyor bi albenisi yok bana göre. Bildiğin düz kutu yanları cam. Ayriyetten power supply kısmı tamamen gizlenmiyor orası komple kablo kirliliği yaratacak. Aslında istediğim kasa thermaltake core p3 ama su soğutma kullanmak istemediğimden dolayı radyatör konulan yer boş kaldımı güzel gözükmez diye hiç bulaşmıyorum o kasaya.

Gayet güzel bir kasa bence. Bende şu anda Nzxt S340 Elite ve Aerocool Project 7 arasındayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rigid 3d Zero2 Kullanan var mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan zaten Stacker 831 var bende de. Üstelik kendim boyadım. Ama hani temperli cam, psu nun gizlenmesi ve yanda harddisk çekmecelerinin olmaması birde mümkünse gpu yu dikey bağlama istediğim özellikler. Gpu yu dikey bağlama dışında herşey var aerocool da. Sadece plastik kısımları çok dandik yapmışlar gibisinden şeyler duydum 1-2 yerde gerçekten öylemi diye soru işareti yarattı.

Aerocool Project 7 kullananlar memnunmusunuz?  Aerocool Project 7 kullananlar memnunmusunuz?

Yeni masa aldım siyah beyaz kombine yapmak istiyorum. Kasayı L kısmına koycam yanlamasına o yüzden yan profilden de güzel görünmeli.

Aerocool P7 Baya temiz görünüyor yandan.
     Aerocool Project 7 kullananlar memnunmusunuz?  Aerocool Project 7 kullananlar memnunmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 9 Şubat 2017; 13:20:23 >

• Bu kategorilere en çok çeltiği hangi kasa atarsa onu alacağım büyük ihtimal.

Mıknatıslı toz filtresi
    Kolayca takılıp çıkartılacak şekilde olmalı. Basitçe temizlenebilmesi için.
    Ekran Kartının dikey bağlanabilmesi
    Ekran kartı dikey bağlandığında daha güzel gözüküyor. Hem de anakartın üstünde boşta duran pci slotlarınıda gizlemiş oluyoruz. Aynı zamanda 2 veya 3 slotlu kartlar normal bağlandığında yamuk duruyor. Güzel görünmüyor.
    Yan kapakta tam boy temperli cam olmalı
    Normal plexi çok çabuk çiziliyor o yüzden temperli olması hem görüntü hem de dayanıklılık için daha iyi.
    Kasanın ön kısmında Rom slotu olmamalı
    DVD Rom kasaya yıllardır takılı toplamda 10 defa kullanmamışımdır. Artık ihtiyaç yok ön panelin görüntüsünü boşuna bozmasın.
    Power Supply bölümü komple gizli olmalı.
    Kablo karmaşasından kurtulmak için gerekli olan birşey.
    Harddiskler power supply gibi alt kısma gizli bir şekilde bağlanmalı.
    Anakartın yanı komple boş kalmalı. Hem içeriye giren hava hem de sade ve temiz bir görüntü için.
    Anakartın arkasında kabloları güzelce saklamak için yeterince boşluk olmalı.
    Bu olmazsa yukarda saydığım şeylerin bir anlamı yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 9 Şubat 2017; 13:21:14 >

• Ben bu kasanın üstü beyaz olan modelini arıyorum ama hiç bir yerde stokda bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpower13 -- 9 Şubat 2017; 15:20:43 >
  • Var ama pahalıya satıyorlar. Siyahı 520 tl beyazı 700 tl.
  • majesthion kullanıcısına yanıt
    Link var mı hocam?
  • Ben aldim ama sistemi toplamak nasip olmadi kenarda duruyor. 74 € almistim zamaninda amazon dan. Birtek işlemcim kaldi. Onuda alinca montajini yapicam. Çok umutluyum güzel gorüntüsü var. Bakalim nasil olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Şuan zaten Stacker 831 var bende de. Üstelik kendim boyadım. Ama hani temperli cam, psu nun gizlenmesi ve yanda harddisk çekmecelerinin olmaması birde mümkünse gpu yu dikey bağlama istediğim özellikler. Gpu yu dikey bağlama dışında herşey var aerocool da. Sadece plastik kısımları çok dandik yapmışlar gibisinden şeyler duydum 1-2 yerde gerçekten öylemi diye soru işareti yarattı.

Yeni masa aldım siyah beyaz kombine yapmak istiyorum. Kasayı L kısmına koycam yanlamasına o yüzden yan profilden de güzel görünmeli.

Aerocool P7 Baya temiz görünüyor yandan.

hocam benim stackerde de yandan ekran kartı takabiliyorsun ama görünümü cafcaflı değil malesef, mod yapılırsa dehşet olur diye düşünüyorum, sizin kasa da öyle. Zaman ve az biraz bütçe ayırırsanız çok güzel şeyler çıkar kasanızdan.

• Boya fırın boya olmadığından çabuk atıyor ve iç kısımları çok iyi boyuyamadım. Ayriyetten cam boydan boya değil. Temperli değil. Psu gizli değil. Harddisk söküp takmak acayip sıkıntılı. SSD için yuva yok. Toz filtresi yok. Çok uğraştırır değmez diye düşünüyorum.

2017 de çıkacak kasaları beklemekten başka çarem yok. Aerocool iyi hoşta büyük bir kısmı plastik olan bi kasaya 500-600 lira para vermek pek mantıklı gelmiyor. Artık vertical gpu ile tempered glass trend gibi birşey oldu zaten. Yeni çıkacak kasalar iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 9 Şubat 2017; 20:53:53 >
  • Çok güzel kasaymış aga.
  • Beyaz model hiçbir yerde yok.. Bekle bekle nereye kadar ben az önce sipariş geçtim. Teknobiyotikte 499 tl +20 kargo ücreti var 520 liraya geliyor. Hepsiburada.com da kargo dahil yine aynı fiyata alabilirsiniz. Akortek bilişim aerocool distribitoru ben daha güvenli olsun diye ordan aldım... Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun
  • newpower13 kullanıcısına yanıt
    Memnuniyetinizi belirtirmisiniz bizlere?

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Antalya'da oturduğum için henüz elime ulaşmadı araya haftasonu girdi. Kullandığım zaman iyisiyle kötüsüyle izlenimlerimi yazıcam hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpower13

Antalya'da oturduğum için henüz elime ulaşmadı araya haftasonu girdi. Kullandığım zaman iyisiyle kötüsüyle izlenimlerimi yazıcam hocam.

Eline ulaştı mı hocam SS ve video eklemen mümkün mü? Tavsiyen olumlu mu olumsuz mu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.