Merak edip kendime bir tanede ben aldım bu HTCP kasalardan. Gerçekten çok süper ve kullanışlı bir kasa. En uzun PCB li ekran kartlarını bile rahatlıkla takabiliyoruz. Hafif bir UV çalışmasıyla kasanın görünümü çok güzel oldu be gerçekten çok sessiz. Micro ATX anakartlarında daha çok şeçeneklerde karşımıza çıkmasıyla bu kasalara talep artacaktır. Kasayı Firebaldan aldım ve sadece 2 adet UV kit ile bile görüntü süper. Herkese tavsiye ederim
çok güzel olmus eline sağlık Bencede bu kasalar daha kullanıslı yer kazanmak açısından hem daha derlı toplu
quote:Orijinalden alıntı: cagan34çok güzel olmus eline sağlık Bencede bu kasalar daha kullanıslı yer kazanmak açısından hem daha derlı toplu Güzel olmuş eline sağlık kaan kardeş bu arada HIS reklamıda yakıyor çok belli oluyor kim olduğunuz ikinci elde satmak istersen bir alo bekliyorum kasa için...
quote:Orijinalden alıntı: GuestGüzel olmuş eline sağlık kaan kardeş bu arada HIS reklamıda yakıyor çok belli oluyor kim olduğunuz ikinci elde satmak istersen bir alo bekliyorum kasa için...Alıntıları Göster GÜzel olmuş
quote:Orijinalden alıntı: aydın92Güzel olmuş Alıntıları Göster üstad bende de bu kasadan var, neler kullandın içinde modifikasyon babında?
quote:Orijinalden alıntı: zeknossüstad bende de bu kasadan var, neler kullandın içinde modifikasyon babında?Alıntıları Göster çok hoş olmuş.sanki her an alınıp başka yere götürülcekmiş gibi bi görüntü var
quote:Orijinalden alıntı: zeknossüstad bende de bu kasadan var, neler kullandın içinde modifikasyon babında?Alıntıları Göster Valla mod olarak Ac ryan UV flexi kablo toplama 2 tane UV ışık bide UV duyarlı soğutucuya sahip HIS HD 3870 IceQ Turbo Ekran Kartı. Gerisi standart anakart ve diğer parçalar. quote:Orjinalden alıntı: zeknoss üstad bende de bu kasadan var, neler kullandın içinde modifikasyon babında?
quote:Orijinalden alıntı: VISIONValla mod olarak Ac ryan UV flexi kablo toplama 2 tane UV ışık bide UV duyarlı soğutucuya sahip HIS HD 3870 IceQ Turbo Ekran Kartı. Gerisi standart anakart ve diğer parçalar. quote:Orjinalden alıntı: zeknoss üstad bende de bu kasadan var, neler kullandın içinde modifikasyon babında? Alıntıları Göster harika olmuş
quote:Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_süper oLmuş kasada harikaAlıntıları Göster GUZEL OLMUS BANADA CEKILISTEN CIKARSA BENDE RAHAT DURMUCAM YAPCAM MOD
quote:Orijinalden alıntı: .::FRAGE.PKCN::.GUZEL OLMUS BANADA CEKILISTEN CIKARSA BENDE RAHAT DURMUCAM YAPCAM MODAlıntıları Göster Herşey çok derli toplu ve kasa içi cıvıl cıvıl olmuş tebrikler.
quote:Orijinalden alıntı: SoluHerşey çok derli toplu ve kasa içi cıvıl cıvıl olmuş tebrikler. Alıntıları Göster Çok şirin ve olmuş
quote:Orijinalden alıntı: AhmetSelçukzevkli bir tasarımAlıntıları Göster Güzel olmuş emeğine sağlık çok beğendim ama şu üstten görünen cd-rom'un kapağınıda siyahla kaplasaydın yada boya daha iyi durur bence saygılar.
quote:Orijinalden alıntı: bonobopanzerBenim sistem boyle kasalra sığar mı acaba hep şöyle kasa istemiştim değiştirsem mi acabagüzel olmuş
quote:Orijinalden alıntı: MertcanE.süper olmuş açıkcası Alıntıları Göster çok güzel, sade, şık ve kibar duruyor. emeğine sağlık