Şimdi Ara

Aeroccol S9-Pro Mod fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bende Aerocool S9-Pro kasa mevcut elimde gerekli olan mod malzemeleri mevcut ama bu kasaya nasıl birşey yapsam bilmiyorum bana fikirlerinizi belirtirmisiniz.ben yandaki büyük fanı uv boya ile boyayıp uv ısıklar koymak istiyorum baska neler yapılabilir

• ön panele değişiklik şart:D ayrıca kasanın tavan kısmıylada oynayabilirsin. forumdaki modları incele ve biraz cizim yapmaya calıs eminim aklına ceşitli fikirler gelicektir he bu arada o büyük fanın olduu yere dokunma bence:D cünkü bu kasayı bilmeyen büyük bi coğunluk aman tanrım bu da ne dicekler
  • Kasanın içine güçlü floresanlar ön panale lcd li fan kontrol ünitesi tepeye 2 adet 12cm lik fan koymak için yeni delikler
  • yan fana dokunmam zaten o en büyük artısı hem görünüm hemde performans olarak ama o fanı boyamayı düşünüyorum aerocool'unda digital fan controllerini alıcam aklımda oda yandaki fanı uv ile boyamak istiyorum ama aklımda söyle bi soru var şimdi bu fan seffaf değil beyaz ben bunu uv boya ile boyasam ama uv ısıgı dısarıdan değilde kasanın icinden versem fanın dıs tarafıda uv tepkimesine girermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S23 vs x6 pro
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.