Şimdi Ara

Aeonaxx buldum beyler! SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz bir konu olarak görebilirsiniz ama ben çok mutluyum. Üstelik tamamen şans eseri bulduğum için dahada mutluyum. Resmen şans yüzüme güldü.
    Nasıl buldum; Oyunda beş parasız kaldığım için oynamadağım karakterime girip biraz Herb farmlayayım dedim. Gittim Deepholm'e işte. Farmlarken mutlu mutlu üzerimde bir an gölge farkettim.
    Kocaman bir ejderha gölgesi. Ne olur ne olmaz diye bir baktım ki! AAA AEONAXX!!

Buda böyle bi hikaye beyler.

TL;DR : Aeonaxx buldum çok mutluyum.

• gz
  • Tebrik ederim öncelikle Sonrasında ise; buraya ne gereksiz başlıklar açılıyor, ne işkence postlar atılıyor sen de biliyorsun! Bu itibarla hiç de gereksiz falan değil başlığın
  • Gayet güzel bir binek hayırlı olsun. Yumurtalarından send'lersin artık
  • Hocam neye göre ve nerden düşüyor acaba?
  • o değil de nickname'in altında <Envy>'i görünce sandalyede oturuşumu düzelttim istemsiz. sonra baktım yanlış anonsmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

o değil de nickname'in altında <Envy>'i görünce sandalyede oturuşumu düzelttim istemsiz. sonra baktım yanlış anonsmuş.

@Silverlight

Deepholm de turluyor. Aeonaxx diye bir ejderha. Yerden yüksekte biraz. Aeonaxx'ı kesersen sana bu bineği veriyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 18 Haziran 2012; 18:54:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

o değil de nickname'in altında <Envy>'i görünce sandalyede oturuşumu düzelttim istemsiz. sonra baktım yanlış anonsmuş.

@Silverlight

Deepholm de turluyor. Aeonaxx diye bir ejderha. Yerden yüksekte biraz. Aeonaxx'ı kesersen sana bu bineği veriyor işte.

Peki görme olasılığımız nedir hocam bütün gezsek bulamazmıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

quote:

@Silverlight

İşte o çok zor zaten. Ben boşuna sevinmiyorum bu kadar buldum diye 6-12 Saat arası spawn time var. Belki daha fazla.

• quote:

Farmlarken mutlu mutlu üzerimde bir an gölge farkettim.

yüksek grafikte oynamanın faydaları (gölge)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

quote:

@Silverlight

İşte o çok zor zaten. Ben boşuna sevinmiyorum bu kadar buldum diye 6-12 Saat arası spawn time var. Belki daha fazla.

Gz hocam o zaman.

• Vay be, helal olsun ben hiç öyle mount bulamadım.
  • gereksiz bir konu olarak görüyorum
  • Siler misin konuyu? altı üstü mount

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Siler misin konuyu? altı üstü mount

Kıskan emin kıskan
  • Tip olarak hiç beğenmiyorum kocaman binekleri, vendordan satılan aslan kuş kırması küçük bineğe döndüm onca binek envanterim varken. Ne diyim sen sevdiysen Allah mutlu mesut eylesin ama bende olsa envanterimde dururdu sadece diğer dana gözü bineklerimin yanında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Farmlarken mutlu mutlu üzerimde bir an gölge farkettim.

yüksek grafikte oynamanın faydaları (gölge)

Dusuk grafiktede golge var sadece detaysiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Tip olarak hiç beğenmiyorum kocaman binekleri, vendordan satılan aslan kuş kırması küçük bineğe döndüm onca binek envanterim varken. Ne diyim sen sevdiysen Allah mutlu mesut eylesin ama bende olsa envanterimde dururdu sadece diğer dana gözü bineklerimin yanında...

envanter? Muhasebeciyiz sanirim
  • Ben blue proto drake düştüğünde çok sevinmiştim.Broze drake dışında mountum yoktu bir anda bu düşünce dünyalar benim olmuştu.O 5 kişinin arasından yüksek rollü nasıl attım bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

Tip olarak hiç beğenmiyorum kocaman binekleri, vendordan satılan aslan kuş kırması küçük bineğe döndüm onca binek envanterim varken. Ne diyim sen sevdiysen Allah mutlu mesut eylesin ama bende olsa envanterimde dururdu sadece diğer dana gözü bineklerimin yanında...

envanter? Muhasebeciyiz sanirim

Mount&Blade'dir bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.