Şimdi Ara

AEG Öko lavamat 555 hakkin rahmetine kavustu. Muadili makine lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28yillik makinamiz emekliye ayrilmak uzere. 3. Programdan itibaren calismayi durduruyor. Yerine yeni makine arayisi icerisine girdik fakat 2 gundur hangi makinede karar kilsam olumsuz yorumlarini da okumaktan dolayi kararsiz kaliyorum. Servis ve uzun yillar parca skntisi cekmeme adina bosch grubunun mantikli olacagina karar verdim (mugla merkezde ufak sehirde yasiyorum)
    1.bosch wat24480tr - f/p fakat bolca sikayet var(camasir yirtma-paslanma-gurultu)
    2.bosch waw28560tr (alman uretimi ama fiyat farkina degecek kalite farki yok deniyor)
    Bu iki model agir basanlar.
    Anladigim kadariyla artik eski tas gibi makineler yok ve ortalama 10yil kullanilacak o da sans isi.
    Annemi uzun yillar uzmeyecek makine ariyoruz. Haftada 1-2kere kullaniyor ve 850 devir 5 kg makineden memnundu, makineye beyin bulsa kullanmaya devam edecek yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.. bu da emektar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emektarınız çok güzel. Yapabiliyorsanız beynini yaptırabilirsiniz. İstanbul'da beyinci ustalar var, kargoyla göndererek destek alabilirsiniz.
  • Hocam mugla’dayim. Istanbul’da bildiginiz yardimci olabilecek ustalarin iletisimi varsa yollayabilirseniz sevinirim.

• Bosch bayisine ugradim wat ve waw farki konusunda bilgi almak icin. Waw makinelerin de tr uretimi , idos ve wifili modellerin alman uretimi oldugunu soyledi. T w gibi ibarelerin mkfel fonksiyon belirttigini soyledi.
    Buhar yikamali wat modeli ile alman uretimi diye dusundugum waw modelinin kapaktaki kodlarini cektim ikisinde de ayni yazi var.
    buhar yikamali modeli onerir misiniz? Wat24480nin uzerine extra 400tl vermeye gerek var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuffurchin

Hocam mugla’dayim. Istanbul’da bildiginiz yardimci olabilecek ustalarin iletisimi varsa yollayabilirseniz sevinirim.
    Hüsnü Karadağ'ı öneririm. Mükemmel bir insandır.

KARADAĞ ELEKTRONİK

Şehit Muhtar, Taksim Yağhanesi Sk. 40/A, 34440 Beyoğlu/İstanbul
    (0212) 255 36 12
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuffurchin

Bosch bayisine ugradim wat ve waw farki konusunda bilgi almak icin. Waw makinelerin de tr uretimi , idos ve wifili modellerin alman uretimi oldugunu soyledi. T w gibi ibarelerin mkfel fonksiyon belirttigini soyledi.
    Buhar yikamali wat modeli ile alman uretimi diye dusundugum waw modelinin kapaktaki kodlarini cektim ikisinde de ayni yazi var.
    buhar yikamali modeli onerir misiniz? Wat24480nin uzerine extra 400tl vermeye gerek var mi ?
    WAT24780'deki buhar değil, ozon üretecidir. İkisi birbirinden farklı teknolojiler. Aktif oksijeni kullanım durumunuza göre karar vermenizi öneririm.

• tuffurchin T kullanıcısına yanıt
    Bayi sallamış hocam ona inanmayın makinelerin arkasında yazar nerede üretildiği, kapak kısmında değil. Waw serisi made in germany. Yalnız şöyle bir durum var uygun fiyata waw ile aynı parçalar kullanılmış bir model olarak wat28480tr modelini tercih edebilirsiniz. Sakın 1200 devirli modellere yaklaşmayın kullanılan motor, amortisör gibi temel parçalar daha alt kalitede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi yaşamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.