Şimdi Ara

AEG ÖKO Lavamat 555 çamaşır makinesi kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bizde eski bir çamaşır makinesi var fakat bu makinenin programlarını bilmiyoruz. Ekte resimleri ekledim. Üzerindeki tuşlar ne anlama geliyor ?

Bu makine sıkma yapmadan tül perde yıkayabilir mi ? Ve 1'den 9'a kadar olan programlar ne anlama geliyor, bir bilen varsa çok makbule geçer.

Teşekkürler.AEG ÖKO Lavamat 555 çamaşır makinesi kullanımıAEG ÖKO Lavamat 555 çamaşır makinesi kullanımıAEG ÖKO Lavamat 555 çamaşır makinesi kullanımıAEG ÖKO Lavamat 555 çamaşır makinesi kullanımı

• 1 ön yıkamalı uzun program

2 normal yıkama

3 kısa yıkama

Gri kutular sıkma yapılan yerler

4 yumuşatıcı

5 durulama ve sıkma

7 durulama ve Kısa sıkma

8 uzun 9 kısa yıkama bu ikisi sıkma olmayan program sanırım

Eğer tuşlarda sıkma iptal varsa 1 2 veya 3 de kullanılabilir

Anahtar program sonu olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khenzur -- 2 Nisan 2017; 19:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: galois91

1 ön yıkamalı uzun program

2 normal yıkama

3 kısa yıkama

4 yumuşatıcı

5 durulama ve sıkma

7 durulama ve Kısa sıkma

Merhaba;

Gri bölümlerin sıkma olduğu doğru. Yalnızca 7, 8 ve 9 için katılmıyorum. Herhangi bir dokümana ulaşamadım. Ancak ben aşağıdaki gibi olduğunu tahmin ediyorum.

2 ön yıkamasız uzun program

3 Hızlı, aynı zamanda hassas program.

4 yumuşatma

5 sadece sıkma

6 yünlü/elde yıkama (son durulama suyunu boşaltmıyor)

7 hassas sıkma (variomatic)

8 suya bastırma

9 sadece su boşaltma

Panelde soldan sağa ilk tuş sentetik yıkama, 2. tuş çok hassas çamaşırlar, 3. tuş yarım yük, 4. tuş ekonomi, 5. tuş düşük hızda sıkma

1. ve 2. tuşları 1, 2 ve 3. programları çalıştırırken kullanın. Yani örneğin 2. programı bir şeye basmadan çalıştırırsanız günlük beyaz renkli, sentetik tuşuna basarsanız sentetik, hassas tuşuna basarsanız polyester/ipekli vs ayarında yıkar. Tambur dönme hızını ve su seviyesini bu tuşlar değiştirir.

Sıkmasız program için 6. programı kullanabilirsiniz.

Ben perdeler için 1. program 30 derece ve çok hassas+ devir düşürme tuşları basılı olarak yıkama yapmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: galois91

2 normal yıkama

3 kısa yıkama

4 yumuşatıcı

5 durulama ve sıkma

7 durulama ve Kısa sıkma

Merhaba;

Gri bölümlerin sıkma olduğu doğru. Yalnızca 7, 8 ve 9 için katılmıyorum. Herhangi bir dokümana ulaşamadım. Ancak ben aşağıdaki gibi olduğunu tahmin ediyorum.

2 ön yıkamasız uzun program

3 Hızlı, aynı zamanda hassas program.

4 yumuşatma

5 sadece sıkma

6 yünlü/elde yıkama (son durulama suyunu boşaltmıyor)

7 hassas sıkma (variomatic)

8 suya bastırma

9 sadece su boşaltma

Panelde soldan sağa ilk tuş sentetik yıkama, 2. tuş çok hassas çamaşırlar, 3. tuş yarım yük, 4. tuş ekonomi, 5. tuş düşük hızda sıkma

1. ve 2. tuşları 1, 2 ve 3. programları çalıştırırken kullanın. Yani örneğin 2. programı bir şeye basmadan çalıştırırsanız günlük beyaz renkli, sentetik tuşuna basarsanız sentetik, hassas tuşuna basarsanız polyester/ipekli vs ayarında yıkar. Tambur dönme hızını ve su seviyesini bu tuşlar değiştirir.

Sıkmasız program için 6. programı kullanabilirsiniz.

Ben perdeler için 1. program 30 derece ve çok hassas+ devir düşürme tuşları basılı olarak yıkama yapmanızı öneririm.

cevabınız için çok teşekkürler, çok makbule geçti.

tül perdeleri aldıkları yerde sıkmasız programda yıkayın demişler. 1. program ön yıkamalı uzun program sıkma yapmıyor muydu ? 6.programı hem hassas hem de devir düşürme tuşları basılı olarak yıkasak tül perdeler için nasıl olur sizce ?

• Perdeler çok tozlu değilse kullanabilirsiniz. tahminimce sıkma yapmayacaktır 6. programda. Ne olur ne olmaz hassas düğmesine de basın. (soldan 2. tuş)
  • Bu arada tahminimce bu makine 1992-93 yıllarında Profilo'nun ithal ettiği orijinal AEG'lerden. Sizden ricam birkaç fotoğraf ve mümkünse video paylaşabilir misiniz. Eski AEG Lavamat'lae efsane cihazlar, makineniz iyi durumda görünüyor.
    Evet olabilir, çünkü makinenin üzerindeki tüm etiketler Almanca yazılı, Türkçe hiçbir şey yazmıyor. Tabi, vaktim olduğunda resimlerini çekip ekleyebilirim. Makineden evdekiler çok memnun, 25 yıllık makine ama yıkaması falan çok iyi diye evdekiler değiştirmek istemiyorlar.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.