Şimdi Ara

AEG LAVAMAT 72750 VE 72850 farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu hafta içinde kalitesine güvendiğim ve fiyat olarakta uygun gördüğüm AEG nin bu iki modelinden birini almaya karar verdim.
    72750 hakkında bir bilgi aeg nin sitesinde bulamadım.
    72750 VE 72850 modelleri arasında ne gibi bir fark var ? şimdiden teşekkürler..

• L72750 modelinden daha evvel haberdar değildim açıkçası. Ürün AEG'nin sitesinde de olmadığından ilk başka sitelerdeki incelememde göze çarpan fark inverter motorlu olmaması, ayrıca enerji sınıfı da A+. 72850 modeli ise sessiz inverter motorlu ve ekonomik programda A++ enerji sınıfı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 6 Aralık 2010; 14:49:15 >
  • Candoğan üstad, Ariston A sınıfı AAQCF81U çamaşır kurutma makinasıyla ilgili sorularım vardı. Bilirkişi olarak yorunlarınızı öğrenmek isterim.
  • eyvallah candogan üstadım bilgi için çok sağolun. peki bu inverter motor nedir? olup olmaması ne gibi bir avantaj veya dezavantaj sağlar? bu sorumuda yanıtlarsanız çok memnun olurum cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan s40

Candoğan üstad, Ariston A sınıfı AAQCF81U çamaşır kurutma makinasıyla ilgili sorularım vardı. Bilirkişi olarak yorunlarınızı öğrenmek isterim.

Arkadaşlar benim çamaşır makinamda ariston alındığı günden beri bir temiz çamaşır yıkamadı

şimdi onu atıp yeni bir makina almayı düşünüyorum.

AEG LAVAMAT 72850 A SILENCE hakkındaki düşünceleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacec -- 24 Ağustos 2011; 0:54:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik 12320 vs 12325 Farkı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.