Şimdi Ara

AEG - ELECTROLUX ALINABİLİR BUZDOLAPLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr bu markalar içinde alınabilirliği olanlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim, ben dahil arkadaşla berabe raraştırıyoruz.
    Aeg bir serinin sorunlu olduğu aklımda kalmış birde electrolux vestel ürettiği seriler dışında en iyi alınabilecek modelleri yazarsanız gidip görüp alalım.

• Bu aralar bende araştırıyorum Aeg buzdolaplarını. Hatta buzdolabıyla beraber bulaşık makinesi (F99009) ve çamaşır makineside (L88489) alacağım.
    Buzdolabı olarak da AEG Santo 94400 CMT0 ve Santo 74100 modelleri üzerinde duruyorum, araştırdığım kadarıyla bu iki modelde İtalya fabrikasında üretilmiş orjinal Aeg. Yani vestel üretimi olan seriden değil.

Vestel üretimi olarak bildiğim modeller; Aeg Santo 85440, Santo 75440, Santo 65300.
    Diğer modeller hakkında net bilgi sahibi değilim.
    CanDoğan arkadaşımız konuyu görürse net olarak bilgi verecektir. Vereceği bilgileri bende çok merak ediyorum, çünkü Aeg modelleri hakkında üretim yeri olarak net bilgiye sahip olmak istiyorum. :)

Edit: düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 13 Kasım 2012; 23:41:27 >
  • Buradan aldıgım bilgi ile bugün bit pazarındaki arkadaşıma aeg ve electrolux bulaşık makine kodlarını verdim alacagım dedi şimdi geldi sıra dolaplara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.