Şimdi Ara

AEG 88489 vs AEG 87494

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AEG 88489 ve AEG 87494 modelini kıyaslarsak hangisi daha iyi? 87494 modelinin teknolojisi yeni daha ekonomik ve 9 kg, 88489nin ise deterjan tartma özelliği var ve daha sessiz. Sizin yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem3535 -- 8 Mayıs 2014; 0:03:02 >

• Farklar dediğiniz gibi.

88489:
    -A-%40 enerji sınıfı
    -Yıkamada 49, sıkmada 73dB.
    -Ağırlık sensörü ile deterjan önerme ve çamaşırı doldururken tahmini program süresi gösterme özelliği var.

87495:
    -9kg ama kazan büyüklüğü 88489 ile aynı.
    -A-%60 enerji sınıfı
    -Yıkamada 51, sıkmada 75dB.

Ben L88489FL modelini tercih ederdim.
    Zaman zaman yaşadığım tıkırtı sesi dışında AEG lavamat serisi mükemmel makineler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Farklar dediğiniz gibi.

88489:
    -A-%40 enerji sınıfı
    -Yıkamada 49, sıkmada 73dB.
    -Ağırlık sensörü ile deterjan önerme ve çamaşırı doldururken tahmini program süresi gösterme özelliği var.

87495:
    -9kg ama kazan büyüklüğü 88489 ile aynı.
    -A-%60 enerji sınıfı
    -Yıkamada 51, sıkmada 75dB.

Ben L88489FL modelini tercih ederdim.
    Zaman zaman yaşadığım tıkırtı sesi dışında AEG lavamat serisi mükemmel makineler.

İki makinede Almanya da mı üretiliyor?
  • İkisi de Alman patentli cihazlar, ancak Electrolux ile aynı fabrika olduğundan İtalya'da üretiliyor.
  • quote:

İkisi de Alman patentli cihazlar, ancak Electrolux ile aynı fabrika olduğundan İtalya'da üretiliyor.

88489 modelini almaya gittiğimde sordum,ve üretim yerinin Türkiye olduğunu öğrendim. Parçalar Türkiyede montajlanıyormuş.
  • Hey Allah'ım. Hangi zeki vatandaş onu söyleyen?
  • quote:

Hey Allah'ım. Hangi zeki vatandaş onu söyleyen?

http://www.enucuzbeyazesyam.com kütahyadaki yerlerine gittim makineyi almak için, nasıl hala ellerinde makine olduğunu sordum ve teşhir olup olmadığına baktım. Kütahya yakınındaki fabrikası varmış ve sipariş vermişler burda üretiliyor dedi. Sonuç olarak son kalan makineyi ben aldım bakalım umarım iyi çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hey Allah'ım. Hangi zeki vatandaş onu söyleyen?

Siszde 88498 modeli var bildiğim kadarıyla, makinenin arkasındaki barkodta Made in Germany mi yazıyor? hiç baktınız mı? Bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • O arkadaşın hayal gücü epey genişmiş gerçekten. Kütahya'da bırakın AEG'yi, beyaz eşya üretimi yok. Depoyu fabrika sanmış galiba

Makine İtalya'dan geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.