Herkeze Selam Son günlerde adını sıkça duyduğum aedating'in arkadaşlık scriptini siteme demek amaçlı kurdum. fakat security image yeni üye olanlarda gözükmüyor.
ImageWorks ve Sox gibi gereken her türlü yazılımı da kurdum ve kurulum esnasında program bu yazılımları görüyor. Fakat kurduktan sonra security image yine gözükmüyor.
Bu dosyayı resim yerine text ile yazdırmanın veya verify olayını tamamen kaldırmanın bir yolu yok mu? Çok acil bir sorun arkadaşlar. Yardımcı olan ve emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim.
// $cmd .= ' -gravity "'.$gravity.'"'; // uncomment for old ImageMagick version // $cmd .= ' -draw "text 1,0 \''.$textstr.'\'"'; // uncomment for old ImageMagick version $cmd .= ' -draw "text '. rand(1, 30) .','. $size .' \''.$textstr.'\'"'; // comment for old ImageMagick version $cmd .= ' -rotate '.$angle; // $cmd .= ' '.$im.' '.$dir['root'].'tmp/'.$tmpname; exec($cmd); unlink($im); header("Content-Type: image/png"); print fread(fopen($dir['root'].'tmp/'.$tmpname, 'r'), filesize($dir['root'].'tmp/'.$tmpname)); unlink($dir['root'].'tmp/'.$tmpname); ob_end_flush(); ?>
sayfaya security-image yerleştirmesi gereken kod da budur. unutmadan pastelemek istedim. dediğim gibi imageworks ve sox gibi programları kurdum ve install sırasında script bunları gördü(tanıdı,buldu) :)