Şimdi Ara

ADVENTURE OYUN HASTALARI KARDESLİĞİ!!! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
38
Favori
103.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla beyler 20 yıldır sürekli oyun oynarım bir yığında adventure oynamışımdır buradakilerde dahil... Uzun lafın kısası bu "Sanitarium" denilen oyun kadar hiç bir oyun beni kendine bağlayıpta ruh dünyamı al üst etmedi. Hoş o zamanlar ergenlikten geçiyorduk ondan da olabilir ama hala diyorum ki Sanitarium gibi adventure oyunu yok. Hala daha oynatır kendisini. Filmi bile yapılsa IMDB de ilk sıraya cuk diye oturur. Oynamayanlar mutlaka edinsin oynasın ve bir sanat eserine bakmaktan mesud olsun.

Ekşi' deki langorozlar bile sevdiyse anlayın yani.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sanitarium

• yeni olarak runaway serisine başladım bakalım.ilk oyun road to adventure.Tam böyle eski tarza çizgi film tadında grafiklere sahip ama karakterler mesela cell shaded 3d karakterler.Yani iyi çizilmiş bir arkaplan üstüne cell-shaded figürlerle hoş bir görüntü yakalamışlar.Oyuna gelirsekde bazı yerlerinde çözmeniz gereken kısımlar tamamen şansa kalıo.Hani böyle kırk yıl düşünsem aklıma gelmez de değil.zor olsun diye biraz alakasız şeyler eklemişler bulamacalara ama fena değil.Gayette oynanır keyifli bir oyun.

Bundan sonrada machinarium a başlıcam oda tam bir başyapıta benziyor.Zaten ödüllü bir oyun.Web sitesi üstünden demosunu oynayabilirsiniz.
  • Herkese merhaba. Adventure oyunları meraklısı birisi olarak bu forumu bulduğuma çok sevindim. Aslında tamamen alakasız bir konu için üye olmuştum ama şans eseri bu başlığa denk geldim.

Adventure oynamaya Zork, Loom, Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Leather Goddesses of Phobos, Tass Times in Tonetown, Fish, Corruption, Leisure Suit Larry gibi çok eski oyunlarla ve text adventurelar ile başlamış birisi olarak adventure oyunlarında yaşanan azalmayı üzüntü ile karşılıyorum. Zaman zaman yine güzel oyunlar çıkıyor ancak bir zamanlar Sierra, Magnetic Scrolls, Level 9, Infocom gibi firmaların varlığındaki parlak günleri hatırlayınca...

Eski oyunların orjinallerini bulmak giderek zorlaşıyor. Özellikle de Türkiye'de... Bildiğiniz orjinal adventure oyunları satan bir yer var mıdır? Istanbul'da veya online olarak olabilir.

Saygılar...
  • Ben de Adventure hastasıyımdır. Şu aralar 'Dark Fall : Lost Souls'a takılıyorum. Bir de 'Treasure Island 2009'.

Şu ana kadar yukarıda sözü edilen oyunların %90'ı da arşivimde vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasuyum -- 18 Aralık 2009; 16:55:29 >
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım treasure island 2009 oyunun 2. bölümünde takıldım oynayan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
  • Geçenlerde yaptığım Sanitarium Türkçe yamasını şurada yayınlamıştım. Görmemiş olanlara duyurulur
    http://forum.donanimhaber.com/m_36156747/tm.htm
  • The Book Of Unwritten Tales oyunun ingilizcesi çıktı mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

The Book Of Unwritten Tales oyunun ingilizcesi çıktı mı arkadaşlar ?

Sanırım çıkmamış daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

The Book Of Unwritten Tales oyunun ingilizcesi çıktı mı arkadaşlar ?

Sanırım çıkmamış daha

sağol
  • valla beş sayfayıda tek tek okudum bir ps2 aldım bilgisayarda adventure oyunları çok oynadım bir de bunda deneyeyim dedim comodore amiga 286 ile devam eden bil hayatım da hep zevk aldığım oyun tarzına bu şekilde bir ilgi olması beni memnun etti ingilizce filmler ve oyunlar sayesinde ingilizce öğretmeni oldum:)
  • Yeni Keşfetmiş Biri Olarak...

1 - Still Life 1-2 (Şu Ana Kadar En Sevdiğim Seri Oldu)
    2 - Syberia 1-2
    3 - Paradise

Yeni Sayılırım Şimdilik Bunlarla Yetindim Forumdaki Arkadaşların Yazdığı Serileride Not Alıyorum En Kısa Zamanda Temin etmeye çalışacağım bir yerlerden..
  • ben aslında hiç adventure sevmezdim, bir gün tomb raider anniversary oynadım ve hastasıyım :) beyond good and evil diye bir oyun biliyorum biraz çocuk oyunu gibi olsa da güzel oyun tavsiye ederim
  • black mirror 2 ne zaman çıkacak bilen var mı ? 1. oyun : oynadığım adventurelerin en iyisiydi

vayy oyun çıkmış ya niye goremedımki ben... acaba ingilizce versiyon mu bi bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 25 Ocak 2010; 2:46:45 >
  • Sanitarium oynayacak arkadaşlar:
    Oyungezer forumlarında bizim gibi adventure aşığı bir arkadaşımız TÜRKÇE YAMA yayınladı.
    Oyunu çok kereler bitirmiştim, Türkçe bitirmek gerçekten bambaşka bir zevk.
    Tavsiye ediyorum.
  • yıl 1995 simon2 diye bi adventure vardı baya oynamıştım. severim adventureleri...

sanitariuma başlıyorum bakalım...
  • Sanitarium GOG'da ucuza satılıyor. Geçen gün Phantasmagoria'yı da eklediler. Orjinal olarak edinmek isteyenlere duyurulur...
  • ben de adventure hastasıyım ama bu dediğiniz oyunların çoğunu oynamadım.Yeni yeni indirmeye başlıyorum.Yalnız şunu söyleyeyim Dreamfall The longest Journey 2 ye hasta oldum adventure hastalığım bu oyunla başladı
  • Fascination bile var bea demek listelerde hala çok kral ve de amiga oyunudur x) pc içinde mi varmış.Tekrar oynamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neczer

black mirror 2 ne zaman çıkacak bilen var mı ? 1. oyun : oynadığım adventurelerin en iyisiydi

vayy oyun çıkmış ya niye goremedımki ben... acaba ingilizce versiyon mu bi bakayım

ingilizcesi çıkmadı daha bu ay çıkacak diye biliyorum..

bu arada art of murder serisinin 3. oyunu çıktı:
    "cards of destiniy" serinin en güzeli bence tavsiye ederim
  • Black mirror 2 mayıs ta çıkacak galiba , art of murder iyi oyundur. Ayrıca aynı firmadan çıkan Chronicles Of Mystery The Tree Of Life da güzel bir oyun tavsiye ederim.Oyun müzikleri çok güzel özellikle kahiredekiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only progressive -- 7 Nisan 2010; 10:53:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.