Şimdi Ara

Advanced WindowsCare Personal !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar forumda araştırdığım kadarıyla bu program verilmemiş.Öncelikle programdan bahsedelim.Bu programı ben bilgisayarımdan hiç eksik etmiyorum gerçekten süper bir program.Programı şöyle anlatabiliriz ;

Programın artık adı "Advanced SystemCare"!İsmiyle birlikte arayüzü değişti ve bütünüyle yenilendi!Gelişmiş yeni sürümüyle başarısını artırdı...Milyonlarca kullanıcının haklı güvenini kazanmış program, bilgisayarınızı koruma, onarma ve hızlandırma konusunda iddasını sürdürüyor!

Advanced SystemCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced SystemCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.

Benzer bir çok programın içinde işlevsel becerisi ve başarısıyla öne çıkan bir program!Yükleyenler pişman olmayacak!

Alıntıdır.

Evet arkadaşlar program böyle emin olun ki bana dua edeceksiniz.Programda ek olarak " Disk Temizleyici " , " Disk Kontrolü " , " Game Booster " , " İnternet Güçlendirici " ve aklınıza gelebilecek bir sürü yardımcı programları içinde barındırıyor..

Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DB94CDA0 -- 26 Ekim 2009; 19:43:59 >

• Çok kaliteli bir programdır. 6 aydır kullanıyorum. Gerek sistem temizliği, gerek hızlandırma olsun; bu konuda birinci. Hem de yaptığınız hatayı geri alabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamtaro !

Çok kaliteli bir programdır. 6 aydır kullanıyorum. Gerek sistem temizliği, gerek hızlandırma olsun; bu konuda birinci. Hem de yaptığınız hatayı geri alabiliyorsunuz.

+1907

Bilgisayarımdan hiç eksik etmiyorum şiddetle tavsiye ederim..
  • link sorunlu.sitesini buyrun bakıp indirebilirsiniz
    http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html
    görüşlere ise katılmıyorum.free versiyonu olsada olur olmasada türü bir program.pro sürümü ise gerçekten çok çok iyi fakat ücretli
  • Link düzeltildi.Şuan bir problem yok.Görüşlerimizin neyine katılmıyorsun bunu yerine önerebileceğin bir program varsa paylaş deneyelim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Link düzeltildi.Şuan bir problem yok.Görüşlerimizin neyine katılmıyorsun bunu yerine önerebileceğin bir program varsa paylaş deneyelim ??

aşağı yukarı 3 sene önce kullanmıştım... Bilgisayarımda kapanma sorunu vardı ve bu program gidermişti...Ancak yukarıda arkadaşın dediği gibi free versiyonunda bulduğu her hatayı düzeltmiyor.....Yani bir süre sonra sizde göreceksiniz aynı hataları tekrar tekrar bulup fixledim diyecek. Pro versiyonunu edinirseniz diyecek birşey yok ama free versiyonundan çok şey beklemeyin...
    Bunun yerine tuneup utilizer kullanmanızı tavsiy edebilirim. (Tabi demo olmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Link düzeltildi.Şuan bir problem yok.Görüşlerimizin neyine katılmıyorsun bunu yerine önerebileceğin bir program varsa paylaş deneyelim ??

aşağı yukarı 3 sene önce kullanmıştım... Bilgisayarımda kapanma sorunu vardı ve bu program gidermişti...Ancak yukarıda arkadaşın dediği gibi free versiyonunda bulduğu her hatayı düzeltmiyor.....Yani bir süre sonra sizde göreceksiniz aynı hataları tekrar tekrar bulup fixledim diyecek. Pro versiyonunu edinirseniz diyecek birşey yok ama free versiyonundan çok şey beklemeyin...
    Bunun yerine tuneup utilizer kullanmanızı tavsiy edebilirim. (Tabi demo olmasın)

Evet TuneUp ' da harika bir program.Seçim arkadaşlarımıza kalmış.TuneUp'da yaptığım bir hata bilgisayarımı mahvetmişdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ben de indirip bir denedim bu programı, güzele benziyor. Acaba bu sistem hızlandırma ayarları (internet ayarları) gerçekten internet hızını etkiliyor mu? deneyen oldu mu hiç?
  • Ben denemiştim etkili oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.