Şimdi Ara

advanced system care sorun buyuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu advanced in son sürümü 5.0 herkesin başına bela olmuş.
    İndircektim nette araştırdım.
    Baktım bu çok güvendıgımız program sistem cokertmelere ram bozmalara dosyaları yok etmeye baslamış.
    İnternette herkes programın sıstemı bozdugunu yazmış son sürümü için.

Ben yinede indirdim kurdum tarattım ve yeniden başlatmak istedi sonra mavi ekran verdı sonra sıstem coktu açılmadı bidaha.

Bende windows 7 kurdum şuan ama bu programı o kadar çok sevıyorum kı yine kurmak ıstıyorum ama yine bozarmı sistemi ?

Basınıza geldi mi ?
    Kullanan var mı ?

• çok uzun zamandır kullanıyorum 5 sürümünü de kullanıyorum ve bir çok bilgisayara kurdum hiç sorunla karşılaşmadım ama uzun süre bakım yapılmamış bilgisayarlarda programı kurunca sistem çok şiştiği için sorun olabilir bu tür programlar her zaman risk taşır sorun çıkmayacağının garantisi yok .
  • ama eski sürümlerinde hiç sorun olmuyordu
  • Eski sürümlerinde de yeni sürümünde de sistemi bozan sorunlar mevcut. Güzel bir program ama malesef bugüne kadar kullandığım ve bu tarzdaki yazılımların en sorunlusu. System Mechanic deneyin.
  • bilmiyorum ben eski sürümlerinde bir sorunla karşılaşmamıştım ama bu son sürümü bilgisayarları bozuyor.

başına gelen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Eski sürümlerinde de yeni sürümünde de sistemi bozan sorunlar mevcut. Güzel bir program ama malesef bugüne kadar kullandığım ve bu tarzdaki yazılımların en sorunlusu. System Mechanic deneyin.

bende tam tersi advanced system care ile hiç bir sorun yaşamadım ama System Mechanic kullandığım zaman siste stabilitesini kaybetti ve böyle olduğunu çok kişiden duydum birazda sanırım kullanım alışkanlıkları ile alakalı .neticede bu tür programlar her zaman bir miktar risk taşır kazandırdıkları yanında o riske de katlanacaksın veya katlanmayacaksınız mesela ben 1 yıla yakındır format atmadım ve sürekli yeni programlar kurar kaldırır denerim oyun desen zaten sayısı belli değil ama bu tür programlar ve kaliteli disk birleştirme ve optimize programları sayesinde ilk kurulduğu hale yakın bir performansta kullanıyorum .

• ya işte bu programların risklerinden nası kurtulcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1) parana kıyıp ashampoo win optimizer alcaksın rahat etceksın. o para verılırmı demeyın deneme surumunu ındırın ne ozellık sundugunu gorun . ayrıca ashampoo destek ekıbı anında meıl ıme cevap verdı pc ye ufak bı seyde olsa(stabılıte bozulur mavı ekran falan ) ebelerıne selam söyleyebılırsın onlarda paranı iade ederler.
  • ben şuan pc tuneup kullanıyorum buda cok guzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.