Şimdi Ara

advanced system care 10 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DUYDUĞUNUZ GİBİ BİZİM YİNE BU IOBİT ADVANCED SYSTEM CARE 10 SÜRÜMÜNÜ ÇIKARMIŞ ŞUAN BU PROGRAMI KULLANAN VARMI BEN ZAMANDA KULLANDIM
    ZARARLI OLDUĞUNU ANLAYINCA PROGRAMI SİLDİM ZATEN BAZI KİŞİLERİ GÖRÜYORUM YORUMLAR ATIYORLAR BİRİSİ DİYOR YÜKLEMEYİN WİNDOWS UN RAMI YİYOR BİRİSİ DİYOR SİSTEM DOSYALARINI SİLİYOR BİRİSİ DİYOR KAYIT DEFTERİNİ BOZUYOR BİRİSİ DİYOR HEMEN YÜKLEDİĞİN ZAMAN SANKİ BİLGİSAYARINI HIZLANDIRIYORMUŞ YADA DÜZELTİYORMUŞ GİBİ GÖRÜYORSUN AMA 1 AY YADA 2 AY SONRA SİSTEMDE BOZULMALAR OLUYOR DİYORLAR BİRİSİDE DİYOR BEN NE ZAMANDAN BİRİ KULLANIYORUM HİÇBİRŞEY OLDUĞU FELAN YOK DİYORLAR YANİ BEN BU İNSANLARIN YAPMIŞ OLDUĞU YORUMLARIN HANGİSİNE İNANAYIM SİZCE BANA BİR OLUMLU CEVAP VERİRMİSİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayceyhan5 -- 2 Kasım 2016; 2:18:14 >

• Hocam ben bi ara kullandım. Öyle aman aman bi program değil. Hatta ciddi yavaşlatıyor pcyi. Şu an CCleaner kullanıyorum ve herkese de tavsiye ediyorum. Yaklaşık 4 yıldır ne donma ne de kasma nedir bilmem ve bundan sonra da bunu kullanıcam. Şu an free sürüm. Fakat amd zen çıkınca sistemi upgrade edip CCleaner ın ücretli sürümünü alıcam.
    Bunun haricinde şunları da yazayım ;
    Bütün yükü temizlik programına veya antivirüse bırakmak doğru değil. Biraz dikkatli olmak lazım. Girdiğimiz siteye, özellikle tıkladığımız şeye dikkat edersek pek bi sorun çıkmıyor. Tabii bu mutlak çözüm değil. Biraz biz biraz program, aylarca format atmaya gerek kalmaz.
    Sonuç olarak CCleaner tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 2 Kasım 2016; 2:56:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.chip.com.tr/haber/microsoft-ccleaner-windowsu-bozabilir_58712.html valla Microsoftun dediği şeye bakın ya bir sene önce olmuş bu haber şu linke bir bakarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayceyhan5 -- 2 Kasım 2016; 6:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayceyhan5

http://www.chip.com.tr/haber/microsoft-ccleaner-windowsu-bozabilir_58712.html valla Microsoftun dediği şeye bakın ya bir sene önce olmuş bu haber şu linke bir bakarmısınız

Hocam adamın verdiği cevap biraz tuhaf..
    Yani nasıl söyliyim, kullanmayın.... Bu ne ya?
    Kullanıcı yorumlarını da okudum. Şimdi o çöken pcye ne olduğunu nerden bilelim. CCleaner yaptı diyor. Aşağıda biri de başka bi programı kötülüyor. Piriform babamın oğlu değil. Ama adamlar süper program yapmışlar. Güvenip güvenmemek kullanıcıya kalmış. Dedim ya kaç sene oldu daha bi sıkıntı çıkmadı. Karar senin hocam, istediğini kur. Geçen bi makalede Microsoft un aahampoo optimizer i önerdiğini duydum ve hemen kurdum. Pc tek seferde yavaşladı. Açılış hızı düştü. Hemen kaldırıp CCleaner a döndüm ve pc nefes aldı..

• anladım en iyi ccleaner diyorsun peki ccleanerda kayıt defteri demizliği diyor onla temizlesem kayıt defterine zarar vermez dimi ?
  • quote:

anladım en iyi ccleaner diyorsun peki ccleanerda kayıt defteri demizliği diyor onla temizlesem kayıt defterine zarar vermez dimi ?

4 yıldır kullanıyorum bi zararı olmadı. İnşaAllah sende de olmaz. Sistem geri yüklemeyi açık tut. Bi sıkıntı olursa geri dönersin.

• Ha bi de şunu söylemek istiyorum. Eğer sistemde ssd yoksa Değil CCleaner, kralı gelse boş.
    Yani anladın dimi? Hepsinden birer katkı. Sonuç : hızlı ve stabil bir pc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ccleaner oldukça güvenilir bir programdır. pc ye zarar vermez. tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı var gönül rahatlığıyla kurabilirsin.
    advanced system care e gelince içinde bir çok yararlı araç barındırıyor ancak son sürümü bir yönetici gibi pc nin herşeyine hükmetmeye çalışıyor o nedenle faydasından çok zararı var kullanmıyorum artık şahsen.
  • INSURG3NT kullanıcısına yanıt
    aynen advanced system care 10 madem zararlı ise neden bu insanlar yararlı program değilde zararlı program çıkartıyorlar onu anlayamadım gitti
  • valla benim bilgisayarım hp hewlett packard laptop windows 10 home sistem kurulu intel core i5 işlemci 4 gb ram ddr3 nvidia geforce 820 m ekran kartım var 500 gb hdd var bu kadar
  • quote:

valla benim bilgisayarım hp hewlett packard laptop windows 10 home sistem kurulu intel core i5 işlemci 4 gb ram ddr3 nvidia geforce 820 m ekran kartım var 500 gb hdd var bu kadar

Orta sayılabilecek bir pc. Dediğim gibi, temizliğine şuna buna dikkat et, yıllarca kullanırsın.

• erayceyhan5 E kullanıcısına yanıt
    Bu programı 7 8 aydır kullanıyorum hiçbir yavaşlama hissettirmedi pcyi 2 haftada veya ayda bir bu program ile temizlik yapıyorum sorun hiç yasamadim ama yaşayan varmıdır bilmiyorum sistemden sistemede fark edebilir

• Ccleaner ve disk birleştirme yapın (hdd kullanılıyorsa şayet) yeterli gelir bakım için. 3. parti yazılımlara hele hele kayıt defterine vs bulaştırmayın. Auslogics disk birleştirme konusunda da iyidir.
  • Ben önermiyorum.
  • EfeYakupKarahanlı haklısın arkadaşım dikkat etmek her zaman önemlidir.
  • claus05 kullanıcısına yanıt
    claus05 ccleaner programınımı önermiyormusunuz peki neden ?
  • Cclenear öneriyorum. Çünkü yararlı bir yazılımdır.
  • claus05 arkadaşım sağol önerin için ama galba yukarda ben önermiyorum yazmışsınızda bende dedim neyi önermiyorsunuz ? Onu anlamadım yoksa yanlışlıkla önermiyorum yazdınız galba ?

• Cclenear öneriyırum. A.System care önermiyorum.
  • erayceyhan5 E kullanıcısına yanıt
    Aslında zararlı değil. Kimine göre yararlı kimine göre zararlı diyelim. Çünkü riskli bir program, sistem çökmelerine varacak sorunlar oluşturabiliyor bilinçsiz kullanımda. O nedenle bu programdan memnun olanlar kadar olmayanlarda var. Ccleaner ise asla sistemi bozmaz çünkü içerdiği araçlar risk içermiyor normal kullanıcılar için basit araçlar içerir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.