Şimdi Ara

Adult Franklin Richards vs Galactus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı forumlarda franklin alır diyende var galactus alır diyende sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galactus'un eski hali olsa kesin Galactus derdim. Ama Marvel koskoca Galactus'u şamar oğlanına döndürdü. Adam bir dönem evrendeki en güçlü 5. karakterdi. Hatta öldürülemezdi. Evrenin dengesi bozulurdu bilmem ne. Ama hepsi güme gitti. O nedenle şu an ki duruma bakıldığında Adult Franklin alır.

Orijinalden alıntı: Wally-West

Galactus'un eski hali olsa kesin Galactus derdim. Ama Marvel koskoca Galactus'u şamar oğlanına döndürdü. Adam bir dönem evrendeki en güçlü 5. karakterdi. Hatta öldürülemezdi. Evrenin dengesi bozulurdu bilmem ne. Ama hepsi güme gitti. O nedenle şu an ki duruma bakıldığında Adult Franklin alır.
    Aynen bende katılıyorum franklin şu an daha üstün bir seviyede galactus'tan Adam galactusu heraldı yaptı

Bana kalırsa IG Thanos'tan falanda üstün. Çok büyük bir gücü var Franklin'in. Hatta bir yerde Omniversal düzeyin güçlü bir düşmanı olarak geçiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Aynen bende katılıyorum franklin şu an daha üstün bir seviyede galactus'tan Adam galactusu heraldı yaptı

Bana kalırsa IG Thanos'tan falanda üstün. Çok büyük bir gücü var Franklin'in. Hatta bir yerde Omniversal düzeyin güçlü bir düşmanı olarak geçiyordu.

Alıntıları Göster
    İG Thanos'tan güçlü olması zor, Thanos o seviyedeyken; LT'den sonra gelen evrendeki tüm kozmik güçlerden daha güçlü. Dediğin gibi Secret Wars'da, Doom, Franklin'in bebek bakıcısı yaptı koskoca Galactus'u. Güzelim karakteri hiç ettiler. Bana göre efsane bir karakter; ama, boşa harcandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wally-West

İG Thanos'tan güçlü olması zor, Thanos o seviyedeyken; LT'den sonra gelen evrendeki tüm kozmik güçlerden daha güçlü. Dediğin gibi Secret Wars'da, Doom, Franklin'in bebek bakıcısı yaptı koskoca Galactus'u. Güzelim karakteri hiç ettiler. Bana göre efsane bir karakter; ama, boşa harcandı.

Alıntıları Göster
    IG Thanos'a Multiversal desek franklinle eşit güç düzeyinde olur. Franklin o taşlarla yapılabilen neredeyse her şeyi kendi güçleriyle yapabiliyor diye biliyorum Yani neredeyse sonsuz bir gücü var

Benim dediğim kısım buydu

Adult Franklin Richards vs Galactus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 20 Nisan 2018; 16:43:17 >

• Galactus ancak tam toklukta Franklin'e zorluk çıkarabilir onun dışında Franklin rahat bir şekilde yener Galactusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.