Şimdi Ara

adslkota hatalı olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bendeki internet sayaçlarıyla ben 3.5 gb veri indirdim gözüküyor ama telekomun adslkota adresi sadece 2.1 gb indirdiğimi gösteriyor.1-2 gündür artık bir şey indirmedim hala 2.1 olarak gözüküyor
    3 gb sınırlı üyesi olduğum için hangisine inanacam anlamadım artık veri indermesemmi fazla fatura gelmesin diye

• gecikmeli geçtiği doğru.bende dünkiler dahil enson sabah gördüm mesela.ama 1-2 günde fazla süre bence.şuan bende geçti 1-2 saat önce baktığımda beklediğim artış olmuştu çünki.
  • geçen ay bu kota sayfası yüzünden fazla para geldi
    bi gün açtım henüz 2.2 gb gösterdi,bi sonraki günde fazla artmamıştı
    ama bikaç gün sonra bir baktım 3.5 gb ın üstüne cıkmıştı
    adsl kota sayfasına güvenmeyin
    tavsiyem ayın 20 si civarına kadar fazla download yapmadan interneti kullanın ve kota sayfasının doğruluğuna emin oldugunuz ay sonlarında indirin ne indiriyorsanız
  • bence de tam tersi yapın ilk 20 gün indirin indircenizi.son günlere sadece nete takılın.sonuçta ayın başı indirdiğiniz er geç ay sonunu bulmadan işlenir.ama ay sonu indirirsen bi ihtimal geçersin ve haberin geç olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

bence de tam tersi yapın ilk 20 gün indirin indircenizi.son günlere sadece nete takılın.sonuçta ayın başı indirdiğiniz er geç ay sonunu bulmadan işlenir.ama ay sonu indirirsen bi ihtimal geçersin ve haberin geç olur.

bu da mantıklı tabi
    ama kota sayfası bazı zamanlar günlerce açılmıyor yada güncellenmiyor
    ben bunu düşünerek söylemiştim ama seninkide iyi fikir

• bugün işim varda ondan saatte bir 10 dklığına geliyorum nete.tabi herseferinde bağlantımı kesiyorum.mesela dikkat ettim 3 mb 5 mb da olsa işlenmiş.bazen düzenlice işliyolar aslında ama bazen bırak işlenmeyi site bile açılmıyo
  • evet dediğiniz gibi çoğu zaman bağlanmıyor vede geç işliyor kotayı

turk telekom özelde değilmi artık?hani devlet işlerinde olur belkim böyle düzensiz işleyiş ama özelde olması garip...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.