Şimdi Ara

Adsl Yeni Kampanyasına Tepki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çoğunuz duymuşunuzdur ttnet yeni çıkardığı kampanya ile internet erişim fiyatlarında büyük indirimler yaptı fkat biz eski adsl kullanıcıları bu kampanyadan yararlanamıyor yeni bağlantanlar için geçerli oluyor buna tepki göstermek amacıyla bir topic açıldı.Bu konuda firkirleriniz belirtirseniz ve ttneti bu karırından çevirmek için neler yapabiliriz konusunda fikir verirseniz sevinirim.Herkese teşekkürler şimdiden.Link aşaığda;

http://forum.donanimhaber.com/m_14768178/tm.htm

• Herkes Görsün
  • Sonuna kadar destekliyorum.Bu telekom artık bizi iyice enayi yerine koymaya başladı.Uzun zamandır sözleşmeli 24 ay üyeliklerle,üyelerini bağlamaya çalşıyorlar.Sebebini tam anlayamadım.Bir yerde yurtdışından büyük bir firmanın Türkiye de adsl için yatırım yapmayı düşündüğünü okumuştum.Bunlar da şimdien üyelerini kaçırmamak için tedbir alıyor oabilirler.
  • eski kullanıcılar için gerçekten kötü ama benim için iyi şimdi tt net e yeni adsl için başvurcam
    bu arada aktivasyon ücreti ne kadar aylık ücretlerde indirim var ama aktivasyonda ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

eski kullanıcılar için gerçekten kötü ama benim için iyi şimdi tt net e yeni adsl için başvurcam
    bu arada aktivasyon ücreti ne kadar aylık ücretlerde indirim var ama aktivasyonda ??

Boş dururlar mı önlemlerini almışlar.1 hazirandan sonra hattını kapatıp yeni başvuru yapanlar için geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsbf -- 5 Haziran 2007; 14:37:10 >
  • Tamamiyle haksızlık
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt haksızlık bu :S
  • yeni tarifeye geçildi ilk 2 hafta herşey güzek hız indirme ama şimdi sürünüyor ya bağlantı hızı birşey indrimeye kalkasam 15kb diyro hani nerede 100-110kb??
  • link bozuk sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Like4Life

evt haksızlık bu :S

genemi sen ya
  • eski üyelere indirim yapacaklarına yeni üyeliklere yapıyorlar ezik herifler
  • bende o indirimli tarifeyi kullanıyorum ama bu işte gerçekten bi şrfsz lik var
    dünyadaki diğer ülkelerde insanlar daha hızlı internete daha az para ödüyerek sahip olurken biz böyle dandik internete bukadar para bayılıyoruz
    başımıza geçenler yününden hep bunlar satmadıkları bi biz kaldık
  • link bozukmu açılmıyor
  • link ölü
  • link mefta
    arayıp sövesim gelio bu adamlara bıktım iki gündür 10kb ile download yapiorum adslim 1024 bide kotalı 4gb
    hiç indirim gelmedi allah bunları bildigi gibi yapsin
  • ya benim anlamadığım bana adsl faturaları 15 gun erken gelıor gerı kalan 15 gunde kotadan çektiklerim yanıma kar kalıyor bu bir kampanya mı yoksa bal fln mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

ya benim anlamadığım bana adsl faturaları 15 gun erken gelıor gerı kalan 15 gunde kotadan çektiklerim yanıma kar kalıyor bu bir kampanya mı yoksa bal fln mı ?

bal herhal

bana fatura geliyor ertesi gün son ödeme tarihi
  • Konu yanlış yerde.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_242/tt.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.