Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yeni Adsl alabilirim o zaman bu kampanyadan yararlanacağım ancak en çok korktuğum şey 31/12/07 tarihinden sonra fiyat 139ytl olursa çok kötü olur
  • Kaynak yok ve bu haber bence balon.TTNET bu fiyatlara geçmez
  • Telekomun bu kampanyada yaptığı "çakallık" , 24 ay boyunca hız değiştirme imkanı verilmemesidir.

Telekom şunu düşünmüştür; herkes 2 MBit alıp 7 ay boyunca 55 YTL'ye kullanır (ki olması gereken zaten bu) kampanyalı fiyatların bitiminde düşük hızlara geçer.

Tamam, bu durum telekomun işine gelmeyebilir ama en azından 1 alt tarifeye geçme hakkı tanınsın.

Bu yüzden, kampanya fiyatlarının cazibesine kapılan özellikle 2 MBit adayları, yılbaşından itibaren
    ödeyecekleri "henüz belli olmayan" yeni tarife tutarını ne olursa olsun kabullenmek zorunda olduklarını
    bilmeliler.

Bu kampanya ile kafalarda oluşan tek soru işareti şudur; kampanya bitimindeki tarife nasıl olacak.
  • Bana bu fiyatlardan satmayıpta, daha dün interneti açtıran bir kişiye satacaksa Allah her türlü belayı eksik etmesin bu üst yönetimden
  • Artık öyle bir sürü psikolojisine girdik ki aylık 49YTL normal gelmeye başladı. 55YTL'ye 2Mbit hemen hemen herkesin geçeceği bir tarife oysa az mı... Türk telekom'a helal olsun bizi enayi yerine de koydu denek aracı da yaptı kobay olarak da kullandı. NEfret ediyorum bu telekomdan, ötesi yok işte... Şimdiden verdiğim paranın tek kuruşunu helal etmeyen ben mecbur olmasam 1 kuruş verir miyim ki telekoma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 1 Haziran 2007; 21:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

@Serdar. Bakın burası kimsenin ahırı değil ki içindeki atlara yalnız o binsin... Ben de kullanıcıyım o da kullanıcıdır... Ahlak ve mantık kuralları çerçevesinde ben fikrimi söylemekte özgürüm. Ancak Türk Telekom'un böyle bir kampanyasına tepki veren arkadaşa çıkıp da "eski kullanıcılar da yararlansa bu yeni kampanyadan ne olur biliyor musun?" demek çok küstahca. Artısı bu indirim olacağı haberlerini 2 ay önceden bilince ne kazanıyorsunuz? Demek istediğim hiçbir detayını dahi bilmezken sadece indirim olacağı haberi sizi ne kadar tatmin ediyor? Siz memnun olabilirsiniz ama elimde saz bir yerimde kazık ben ve milyonlarca ADSL abonesi memnun değil. Kimse aylık maaşının %25'ini internete yatıracak kadar zengin değil ve bu insanların sabrını taşırıyor. Önce siz elime sazı verip üslup öğretmeden önce nabza göre şerbet vermeyi öğrenin. Burada herkesin ortak olarak şikayet ettiği nokta ücretin fahiş olmasıdır. Bu derece sinirlerin gergin olduğu bir ortamda birisinin hele ki aylığı 29YTL'den 2 Mbit internet kullanan bir Telekom görevlisinin fahiş fiyatlardan dem vuran bir kişiye çıkıp bu derece tepki vermesi çok kaba. Herkes biliyor burada diken üstünde oturuyoruz... O yüzden %90 adlı başlığımdan bu kadar rahatsız olduğunuz kadar aynı hassasiyeti bu konu için gösterin. Bu ülkenin insanı aylığı 400YTL ile 4 kişilik aile geçindiriyor...

- Evet fikrinizi ahlak ve mantık kuralları içinde söylemekte özgürsünüz. Başlığını ve ilk mesajını değiştirdiğiniz %90 konunuzu tekrar eski halinize getirmenizi rica ediyorum "mantık" kuralları dahilinde. Burada Telekom'a söylediğiniz laflara katılmakla birlikte kişiye yönelik üslubunuzdan bahsettim olumsuzluğunu belirterek. Bunu izah etmek zorunda kalacağımı düşünmemiştim.

- Eski kullanıcıların bunu kullanamaması konusunda da sizin yanınızdayım. Böyle bir cüretkar kampanya yapılacaksa altyapı vb. etmenler de buna göre hazırlanıp mevcut kullanıcılar da buna adapte edilebilmeliydi. Burada söylenen Telekom'un bunu yapmadığı için "mevcut durumda ne olur tahmin edebiliyor musunuz?" dur. Kişinin bir küstahlığı değildir. Ne olur? İnternet altyapısı çöker. Çünkü yetersiz. Bu ne sizin ne de nemecek'in savunacağı bir durumdur, dolayısıyla bir ithamda bulunurken ince eleyip sık dokumak gerekir.

- 2 ay öncesinden bilince neyle karşılaşacağımızı biliyoruz. 2 mbit 6 ay bedava olacak sonra da 50 ytl olacak gibi kaynağının üzerinde oturulan bir haber yerine bunu tercih ederim açıkçası. Bu arkadaşın hiç bir mecburiyeti yok bize bunu açıklamak için. Varsayım yerine kesin ya da kesine yakın bilgi benim daha çok işime gelir. Önceki başlığınızda da gördük ki forum katılımcıları da kesin bilgi istiyor.

- Sadece indirim olacağı haberi beni tatmin etmiyor. Beni tatmin eden gerçek bilgidir. Ben 2 yılı aşkın süre ADSL kullanmış bir internet kullanıcısı olarak bu yollardan çok geçtim. İndirim olacaksa da yeterli düzeyde olmayacağına kendimi alıştırdım. Beklentilerimi firmanın ufkunun darlığına göre küçülttüm ama her platformda da tepkimi gösterdim. Bu, fiyatlar açısından mı yoksa bilginin doğruluğu açısından mı tatmin sizce benim için?

- Hatırlar mısınız bilmem, 256 kbps sınırsız tarifeyi geçen sene kaldırmak istemişlerdi. Bizler önceden öğrenmemizin verdiği heyecanla mail patlaması yapmıştık. Baskılar neticesinde 256 kbps limitsize abonelik alımı hala devam etmektedir. Bakın, ufak faydaları olmuş demek ki önceden öğrenmenin. Bir çok kişi hali hazırda 256 kbps limitsizin kullanılmadığını, en düşün hızın 512 kbps olduğunu sanıyor.

- Sizin yaptığınız nabza göre şerbet vermek değil, kişiye saygısızlıktır. Nabza göre şerbet vermek istiyorsanız meydanlarda toplanmak isterken biz, siz de eylem organizasyonumuza katılırdınız. Malesef varsayımlar ve karanlıkta saklanan kaynaklardan çıkan bilgi başlıkları daha çok rağbet gördü her zamanki gibi...

- Maaşı 400 ytl olan birine ben demedim 4 tane çocuk yap diye. Gelecek planını yapamayacak kapasitede bir insan çocuk yapmayı beceriyorsa gerisini de düşünebilmeli. Pahalılık sadece internette değil. O 400 ytl ile geçinen ailede bırakın interneti, bilgisayarın varlığından haber yok. Pahalılık konusunda sizinle tamamen hemfikirim. Ücretlendirmeler konusunda açtığım başlklara ve yaptığım yorumlara rastlarsanız her zaman Türk Telekom'u yerden yere vurmuşumdur.

Son kez tekrarlıyorum, eleştirim kişiye yönelik sözlerinizedir. Kurum konusundaki fikirlerinizin tümüne katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

256 bu kampanyaya dahil edilgiğine göre 2 yıl daha kalkmayacak mı?

Ömür boyu kalkmayacak o. Sırf kötü günlerin bir simgesi olarak bile olsa kalacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

@Serdar. Bakın burası kimsenin ahırı değil ki içindeki atlara yalnız o binsin... Ben de kullanıcıyım o da kullanıcıdır... Ahlak ve mantık kuralları çerçevesinde ben fikrimi söylemekte özgürüm. Ancak Türk Telekom'un böyle bir kampanyasına tepki veren arkadaşa çıkıp da "eski kullanıcılar da yararlansa bu yeni kampanyadan ne olur biliyor musun?" demek çok küstahca. Artısı bu indirim olacağı haberlerini 2 ay önceden bilince ne kazanıyorsunuz? Demek istediğim hiçbir detayını dahi bilmezken sadece indirim olacağı haberi sizi ne kadar tatmin ediyor? Siz memnun olabilirsiniz ama elimde saz bir yerimde kazık ben ve milyonlarca ADSL abonesi memnun değil. Kimse aylık maaşının %25'ini internete yatıracak kadar zengin değil ve bu insanların sabrını taşırıyor. Önce siz elime sazı verip üslup öğretmeden önce nabza göre şerbet vermeyi öğrenin. Burada herkesin ortak olarak şikayet ettiği nokta ücretin fahiş olmasıdır. Bu derece sinirlerin gergin olduğu bir ortamda birisinin hele ki aylığı 29YTL'den 2 Mbit internet kullanan bir Telekom görevlisinin fahiş fiyatlardan dem vuran bir kişiye çıkıp bu derece tepki vermesi çok kaba. Herkes biliyor burada diken üstünde oturuyoruz... O yüzden %90 adlı başlığımdan bu kadar rahatsız olduğunuz kadar aynı hassasiyeti bu konu için gösterin. Bu ülkenin insanı aylığı 400YTL ile 4 kişilik aile geçindiriyor...

- Evet fikrinizi ahlak ve mantık kuralları içinde söylemekte özgürsünüz. Başlığını ve ilk mesajını değiştirdiğiniz %90 konunuzu tekrar eski halinize getirmenizi rica ediyorum "mantık" kuralları dahilinde. Burada Telekom'a söylediğiniz laflara katılmakla birlikte kişiye yönelik üslubunuzdan bahsettim olumsuzluğunu belirterek. Bunu izah etmek zorunda kalacağımı düşünmemiştim.

- Eski kullanıcıların bunu kullanamaması konusunda da sizin yanınızdayım. Böyle bir cüretkar kampanya yapılacaksa altyapı vb. etmenler de buna göre hazırlanıp mevcut kullanıcılar da buna adapte edilebilmeliydi. Burada söylenen Telekom'un bunu yapmadığı için "mevcut durumda ne olur tahmin edebiliyor musunuz?" dur. Kişinin bir küstahlığı değildir. Ne olur? İnternet altyapısı çöker. Çünkü yetersiz. Bu ne sizin ne de nemecek'in savunacağı bir durumdur, dolayısıyla bir ithamda bulunurken ince eleyip sık dokumak gerekir.

- 2 ay öncesinden bilince neyle karşılaşacağımızı biliyoruz. 2 mbit 6 ay bedava olacak sonra da 50 ytl olacak gibi kaynağının üzerinde oturulan bir haber yerine bunu tercih ederim açıkçası. Bu arkadaşın hiç bir mecburiyeti yok bize bunu açıklamak için. Varsayım yerine kesin ya da kesine yakın bilgi benim daha çok işime gelir. Önceki başlığınızda da gördük ki forum katılımcıları da kesin bilgi istiyor.

- Sadece indirim olacağı haberi beni tatmin etmiyor. Beni tatmin eden gerçek bilgidir. Ben 2 yılı aşkın süre ADSL kullanmış bir internet kullanıcısı olarak bu yollardan çok geçtim. İndirim olacaksa da yeterli düzeyde olmayacağına kendimi alıştırdım. Beklentilerimi firmanın ufkunun darlığına göre küçülttüm ama her platformda da tepkimi gösterdim. Bu, fiyatlar açısından mı yoksa bilginin doğruluğu açısından mı tatmin sizce benim için?

- Hatırlar mısınız bilmem, 256 kbps sınırsız tarifeyi geçen sene kaldırmak istemişlerdi. Bizler önceden öğrenmemizin verdiği heyecanla mail patlaması yapmıştık. Baskılar neticesinde 256 kbps limitsize abonelik alımı hala devam etmektedir. Bakın, ufak faydaları olmuş demek ki önceden öğrenmenin. Bir çok kişi hali hazırda 256 kbps limitsizin kullanılmadığını, en düşün hızın 512 kbps olduğunu sanıyor.

- Sizin yaptığınız nabza göre şerbet vermek değil, kişiye saygısızlıktır. Nabza göre şerbet vermek istiyorsanız meydanlarda toplanmak isterken biz, siz de eylem organizasyonumuza katılırdınız. Malesef varsayımlar ve karanlıkta saklanan kaynaklardan çıkan bilgi başlıkları daha çok rağbet gördü her zamanki gibi...

- Maaşı 400 ytl olan birine ben demedim 4 tane çocuk yap diye. Gelecek planını yapamayacak kapasitede bir insan çocuk yapmayı beceriyorsa gerisini de düşünebilmeli. Pahalılık sadece internette değil. O 400 ytl ile geçinen ailede bırakın interneti, bilgisayarın varlığından haber yok. Pahalılık konusunda sizinle tamamen hemfikirim. Ücretlendirmeler konusunda açtığım başlklara ve yaptığım yorumlara rastlarsanız her zaman Türk Telekom'u yerden yere vurmuşumdur.

Son kez tekrarlıyorum, eleştirim kişiye yönelik sözlerinizedir. Kurum konusundaki fikirlerinizin tümüne katılıyorum.

Bazı noktaları sanırım anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Birincisi ben o kişinin iki yana çekilecek cümlesinden olumlu bir anlam çıkartmak zorunda değilim. Siz nasıl olumlu anlıyorsanız, benim de olumsuz algılama ve tepki gösterme hakkım vardır. Nihayi doğru zaten olmadığı için kimse de bu konuda başkasını düşüncesinden veya gayet düzgün tepkisinden dolayı yargılayamaz.

Nemecek'in yaptığı size iki ay öncesinde indirim geleceğini söylemesidir. Ancak ne indirimin zamanı söylenmektedir ne de detayları. Ama bu açık olmayan haber sizden takdir alırken, benim "%90 ADSL tarifesi bu olacak" şeklindeki şahsi fikrimi belirtmem tepki alıyor. Sizin doğrularınızı ya da yanlışlarınızı belirleyecek kişi ben değilim ancak konu benim de içimde bulunduğum bir şeyse karşıdan adil davranmasını beklerim. Benimkisi sadece beklenti, ahlakın temelini yerine getirecek olan da sizin insiyatfinizdir benim değil.

Tatminlik konusuna gelince ben sizin ADSL'den tatmin olup olmadığınızı sormadım, Nemecek'in yetersiz, sadece indirim yapılacağına dair mesajlarından tatmin olup olmadığınızı sordum. Ki sanırım bunu da bu uzun yazınızı yazma telaşındayken karıştırmışsınız.

Öncesinde öğrendiğiniz 256ların kaldırılması haberine karşı, "mail" tepkileriniz sayesinde Türk Telekom'un bu tarifeyi kaldırmadığını düşünüyorsanız zaten yola yanlış yerden girmişsiniz demektir. Buradaki herkes de biliyor ki onlara attığımız mailler, bilgisayarın b'sini bilmeyen kişiler tarafından ya okunuyor ya da okunmuyor ya da en kötüsü email kutuları dolu olduğu için geri dönüyor. Yani sanmayın ki mail attık, 256 tarifesini kurtardık. Bu işler maille olsaydı, her atılan tepki maili de Türk Telekom'un dikkatini çekseydi şimdi çok farklı pozisyonda olurduk, bunu geçmişte forumca tespit edip onayladık.

Benim pof "kaynaksız haberler" vermeme karşın, meydanları doldurması gereken kişilerden biri olduğumu düşünüyorsanız size şunu ssöylerim; geçen yıl ADSL tarifelerini protesto eylemi için neden sadece 7 kişi toplanabildik? Türk Telekom Genel Müdürlüğü'nün önünde 7 kişinin içinde ne yazık ki ben de vardım; burada meydana çağrı yapan siz değil... Ve son olarak bir daha anlatmayı deneyeceğim. "%90 ADSL tarifeleri böyle olacak" diye belirttiğim fikirlerin orada da "kendime ait" olduğunu söyledim. NE zamandan beri insanlar kendi düşüncelerini söylerlerken kaynak belirtiyorlar. Bunun burada demogajisini yapmayın.

Mesajınızda şöyle demişsiniz: "Maaşı 400 ytl olan birine ben demedim 4 tane çocuk yap diye." Ben size 4 kişilik bir aile demiştim, 4 çocuk değil. 4 kişilik aile lafından ailede "4" birey olduğu anlaşılır. Sizin dediğiniz gibi bir ailede 4 çocuk bulunsaydı o aile 6 kişi olurdu. -ki bu da sizin mesajlarımı ne kadar dikkatli ve anlayarak okuduğunuzu gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 1 Haziran 2007; 21:53:11 >

• belkide 256 lar için yapılan süpriz 2 yıl sonra kampanya bitiminde kaldırılmasıdır
    quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Orjinalden alıntı: strider_venom

256 bu kampanyaya dahil edilgiğine göre 2 yıl daha kalkmayacak mı?

Ömür boyu kalkmayacak o. Sırf kötü günlerin bir simgesi olarak bile olsa kalacak

• Demagojiden öteye gidememenizin üzüntüsü içindeyim. Matematik formülü gibi cümlelerimin içinden kelime yahut sayı çekmeniz insanı cidden yoruyor.

Nemecek'in kesin olmayan bilgi vermesinden tatminkar değilim sevgili shadow_Shooter. Zaman geçtikçe verilmesi gereken bilgileri veriyor diyorum. En azından acemiwebci'nin söylediklerini doğrulaması bile sizin verdiğiniz bilginin yanında kesindir. Nihai fikir ortada olmayabilir, ancak kişi düzgün tepki gösteriyorsa olumsuz eleştiri almaz.

Tatminlik konusunda verdiğim örnekleme sadece bu başlık altında verilenle sınırlı değil sevgili arkadaşım. Geçen tarife değişikliklerini de harmanladığımı bilgiyi nemecek'in verdiğini söylerken vurguladığımı sanıyorum. Bir kez de burada vurgulamış olayım.
    quote:

Ki sanırım bunu da bu uzun yazınızı yazma telaşındayken karıştırmışsınız.
    Cümlenizin aşağılama içerdiğini anlamak istemiyorum.

256 konusundaki "Buradaki herkes de biliyor ki onlara attığımız mailler, bilgisayarın b'sini bilmeyen kişiler tarafından ya okunuyor ya da okunmuyor" şeklindeki muğlak kesinliğinizle hükmü kendiniz koymuşsunuz. Biz mailleri yalnızca Telekom'a mı gönderdik? Sanırım ben yanlış hatırlıyorum...

Bir önceki girişimlerde uzakta olmamdan ötürü üzerime düşebilecek bir takım şeylerde girişimlerde bulundum, ancak eyleme katılamayacağımı bildirdim. Bu eylem hazırlığına da katılamayacağımı bildirdim. Gerekçeli kararımı merak ederseniz paylaşırım.

quote:

Mesajınızda şöyle demişsiniz: "Maaşı 400 ytl olan birine ben demedim 4 tane çocuk yap diye." Ben size 4 kişilik bir aile demiştim, 4 çocuk değil. 4 kişilik aile lafından ailede "4" birey olduğu anlaşılır. Sizin dediğiniz gibi bir ailede 4 çocuk bulunsaydı o aile 6 kişi olurdu. -ki bu da sizin mesajlarımı ne kadar dikkatli ve anlayarak okuduğunuzu gösterir.

Çok özür dilerim. Cümlemi iki çocuk olarak düzeltiyorum. Gerçekten de 400 ytl maaş alan biri için iki çocuk ideal. İroni yapmaktan nefret etmeme rağmen bunu da sağladınız. Tebrik ederim...

• Konuşmayı daha fazla uzatmayacağım çünkü tartışma forumun konusundan çıkıp kişiselliğe dönmüş durumda. Tepkinizi ister Telekom'a isterseniz başka basın organlarına mail atarak gösterin kimse size destek çıkmayacaktır. Yani o sözüm için değişen bir şey olmadı. Zamanında Nisan indiriminin ardından yüzlerce yere yolladığımız 3 sayfa tepki metnini de oturup yazan bendim. Yani o zaman da ben üstüme düşeni fazlasıyla yapmıştım. Son olarak kimse maaş oranı kadar çocuk yapma hakkı kazanmıyor. Lüteratürde 4 kişilik aile çekirdek, ideal aile şeklinde geçmektedir. 400YTL maaşı olan bir yetişkinin de böyle bir hakkı nihayetinde vardır. Sorun çocuk sayısının maaşa uymaması değil maaşın çocuk sayısına uymamasıdır... Maddi düzey de ülkemiz şartlarında bir iki forum mesajıyla tartışılıp karara bağlanacak konu değildir. Neyse zaten bu konu da forumun ne kategorisiyle ne de başlığıyla alakalı... Daha fazla söyleyecek şeyleriniz varsa bana özel mesaj yollayarak ulaşmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 1 Haziran 2007; 22:15:59 >

• Çok teşekkür ederim anlayışınız için. Bunun burada düzelmeyeceğinin farkında olduğunuza da sevindim, zira ilk mesajınızda farkında olmadığınızı düşünmüştüm.

Saygılarımla...
  • Rica ederim, anlamadığınız bir şeyi anlamanıza yardımcı olduğum için ne mutlu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 1 Haziran 2007; 22:23:28 >
  • Bu yapılırsa eger ki yapılacak gibi gözüküyor 2008 de eski kullanıcılarda aynı fiyatlar verilir diye düşündüm ama bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

Bu yapılırsa eger ki yapılacak gibi gözüküyor 2008 de eski kullanıcılarda aynı fiyatlar verilir diye düşündüm ama bilemem

Böyle birşey olsa bir milat olur internet tarihimizde. Çünkü çok güzel fiyatlar o kampanya fiyatları. Keşke olsa ama benim hiç umudum yok bu konuda.
  • Kendimi aptal gibi hissediyorum...

256 sahibi arkadaşlara destek veriyorum ama 6 ay bounca onlar sınırsız bir megabit kullanırken ben aynı paraya aynı hızı 6 gb kota ile kullandım...

Şimdi hemen hemen aynı paraya yeni aboneler 1 megabiti sınırsız kullanacak ve ben yine kotalı aynı hızı aynı paraya kullanıcam... Daha sonra bunu yeni abone kazanmak için yapılan sevimli bir hamle gibi gösterecekler.

Yeni bir abone kazanırlar mı bilmiyorum ama ben artık gerçekten adsli kapattırmayı düşünüyorum. En sağlam kazığı bence biz 6 gb 1024 kullanıcıları yediler son bir yılda.

Ha neden 256'ya dönmüyorsun derseniz sürekli voip kullandığımdandır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HD_maniac

Bana pek gerçekçi bi haber gibi gelmedi.

Eğer gerçekleşirse tam davalık bir tarife olur çünkü

Anladığım kadarıyla eski kullanıcılar avucunu yalıyor.

Buda aynı hizmeti alanlar arasında ayrıcalık yapmak demek oluyor.

Meclisten çıkacak kanunlara falza bel bağlamayın derim:
    3G Yasası çıktı ne oldu?
    Ne oldu ihale Eylüle ertelendi!

Kaçırıyorsunuz: Bu TARİFE DEĞİL, sadece bir KAMPANYA. 2008 başından itibaren hangi tarifeyle (kampanyaya katıldığınıız gündeki tarifeyle mi yoksa o gün geçerli olabilecek yeni bir tarifeyle mi) devam edeceğiniz dahi şu an bir soru işareti halinde!...

• ADSL 1 YTL olacak...

Cem uzun'un verdiği vaatler gibi, laftan öteye gitmiyor hiçbir şey, maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

@Nemecek,

Peki hazırlanan yeni tarifeler, kampanyadan yararlananlara yansıtılmayacak mı?

Kampanya dahilinde 2048 alsam ve yeni tarifeler sunulsa, ben 2008 den itibaren kampanya bitimine kadar 139 YTL mi ödeyeceğim?

Yeni tarifelerin 2008 itibari ile açıklanacağı doğru mu? Ben daha erken açıklanır diye düşünüyordum.

Hayır, yeni tarifeler açıklanınca indirim biter bitmez yeni tarifelere geçiyorsun. Yani yürürülükte o an hangi tarife varsa o tarifeye dönüyorsun 31.12.2007 itibariyle.

Şim 2007'nin sonuna kadar yeni bir Tarife de geleceği kesin. Keza 2008'de ve 2009'da da en azından bir kere yeni tarifeler gelecektir.

Bu kampanyaya son gününde katılsam, yıl sonuna kadar 4 ay "avantajlı" durumdan yararlanırım. Ve Eylül 2009 sonuna kadar "abone kalma" taahhüdüm var!... Sizin demenize göre, bu kampanyaya katılanlar, bundan sonraki tarife değişikliklerinden de yararlanacaksa, 2008'de ve belki de 2009'da da olabilecek indirimlerden yararlanacaklar. Yıl sonuna kadar oldıkça makul fiyatla 2048k hızdan yararlanmak ve de bir adet kablosuz modem de işin "hediyesi" mi oluyor!??

Ne bileyim, ben T.Telekom/TTNet'in o kadar cömert davranacağına pek inanamıyorum da. Ama tamam, ortaya birtakım yeni rekabet unsurları çıkmak üzere (Wi-Max'ı işin içine katmıyorum bile...); belki de "olmaz, olmaz..."

• quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Yıl sonuna kadar oldıkça makul fiyatla 2048k hızdan yararlanmak ve de bir adet kablosuz modem de işin "hediyesi" mi oluyor!??

Tamam, yıl sonuna kadar 2048i uygun fiyatla kullanıyorsun ancak kampanyaya hangi hızla katılırsan 2 sene boyunca o hızı kullanmak zorundasın. Yani kampanya fiyatları dışında 17 ay boyunca TT 2048 için ne fiyat
    belirlerse ödeyeceksin!
    Beni düşündüren tek nokta bu, yılbaşından itibaren uygulanacak fiyatlar açıklansa akıllarda soru işareti kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Bison -- 2 Haziran 2007; 0:59:10 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.