Şimdi Ara

ADSL, YENİ KAMPANYA VE YENİ TARİFE ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
1
Favori
25.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 256 bu kampanyaya dahil edilgiğine göre 2 yıl daha kalkmayacak mı?
  • SaCmaLiktan baSka birSey DeqiL. ben TeLEkomun edindiqi prensibi anLamiyorum.Benim biLdigim iSLetmeLer eski kuLLaniciLarina onLarin deqiSiyLe sadik kuLLaniciLara destek daha fazLa oLur.yani bir kampanya yaptiqin zaman geriye donuk bir uyquLamada oLmali ki musteri kaybetmeyesin . goruLduqu uzere herkes yeni kampayi gorunce kendi odediqi faturanin yersiz olduguna inaniyor.Bende bunLardan birisiyim.TeLekomun musteri kazanayim diye izLediqi bu yoLu mantikLi buLmuyorum.1 ocakta yeni tarife uyguLAnacakmis. daha 6. aydayiz..6 ay daha bu faturayi bu hiz iLe kuLLanacagima kapattiririm Daha iyi...!
    eLestiriLerinize acigim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemecek

quote:

Orjinalden alıntı: M.Bison

@Nemecek,

Peki hazırlanan yeni tarifeler, kampanyadan yararlananlara yansıtılmayacak mı?

Kampanya dahilinde 2048 alsam ve yeni tarifeler sunulsa, ben 2008 den itibaren kampanya bitimine kadar 139 YTL mi ödeyeceğim?

Yeni tarifelerin 2008 itibari ile açıklanacağı doğru mu? Ben daha erken açıklanır diye düşünüyordum.

Hayır, yeni tarifeler açıklanınca indirim biter bitmez yeni tarifelere geçiyorsun. Yani yürürülükte o an hangi tarife varsa o tarifeye dönüyorsun 31.12.2007 itibariyle.

Yeni tarifeler seçimden önce çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 1 Haziran 2007; 18:35:27 >

• "Yeni tarifeler seçimden önce çıkar mı ? "

Mecbur çıkacak...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zafer

quote:

quote:

@Nemecek,

Kampanya dahilinde 2048 alsam ve yeni tarifeler sunulsa, ben 2008 den itibaren kampanya bitimine kadar 139 YTL mi ödeyeceğim?

Yeni tarifelerin 2008 itibari ile açıklanacağı doğru mu? Ben daha erken açıklanır diye düşünüyordum.

Hayır, yeni tarifeler açıklanınca indirim biter bitmez yeni tarifelere geçiyorsun. Yani yürürülükte o an hangi tarife varsa o tarifeye dönüyorsun 31.12.2007 itibariyle.

Yeni tarifeler seçimden önce çıkar mı ?

• biz tabi kümese girmişiz bikere bize hiç indrim yapmaz bu telekom alsana
  • Fiyatlar çok avantajlı görünüyor. Eğer gerçekten fiyatlar böyle olacaksa 2048`e geçerim. Ama Telekoma güven olmaz :D
  • şimdiden uygulansa bu tarife 2mbit e direk geçerim
  • ARKADAŞLAR YUKARI DİKKAT ETMEDİNİZ SANIRIM 2048 SEÇERSENİZ 2 YIL O HIZI KULLANMAK ZORUNDASINIZ VE 2008 GELDİĞİNDE ESKİ FİYATLAR GEÇERLİ OLURSA HALİNİZ NE OLUR DÜŞÜNÜN
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

ARKADAŞLAR YUKARI DİKKAT ETMEDİNİZ SANIRIM 2048 SEÇERSENİZ 2 YIL O HIZI KULLANMAK ZORUNDASINIZ VE 2008 GELDİĞİNDE ESKİ FİYATLAR GEÇERLİ OLURSA HALİNİZ NE OLUR DÜŞÜNÜN

illa bi katakulli yapıcaklar yani
  • quote:

ARKADAŞLAR YUKARI DİKKAT ETMEDİNİZ SANIRIM 2048 SEÇERSENİZ 2 YIL O HIZI KULLANMAK ZORUNDASINIZ VE 2008 GELDİĞİNDE ESKİ FİYATLAR GEÇERLİ OLURSA HALİNİZ NE OLUR DÜŞÜNÜN

ama 2008 in başında da fiyatlarda ayarlama olacak deniyor, büyük ihtimal fiyatlar düşecek.
  • quote:

+1
    Tek sorun burada zaten, kampanya fiyatları insanı çekiyor.
    Topiği açan şahıs kampanya bitiminde yeni tarifenin aynı olacağını dolayısıyla fiyatların aynı kalabileceğini
    yazmış ama kesin olan birşey yok.
    Kampanya bitiminden itibaren 17 ay boyunca ödenecek tarife ne olacak, esas sorun bu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

quote:

ama 2008 in başında da fiyatlarda ayarlama olacak deniyor, büyük ihtimal fiyatlar düşecek.

İhtimalle işiniz olmasın. Benden size tavsiye...

• Herşey tamam kampanya falan iyide telekom kime karşı yapıyor kampanya anlamadım ki?
    Herhangi bir şirket telekomun müşterisini elinden alacak kadar güzel bir kampanyamı yapıyor adsl de? Hayır!
    Herhangi bir şirket telekomun belirlediği tarife/hız miktarlarından farklı bir şeymi sunuyor müşterilerine?
    Hayır! Peki bu olay nedir? Kimi kandırmaya çalışıyorlar anlamadım?

Sonuç olarak bu kampayanın ortaya çıkaracağı durum şu: Kampanya telekoma yeni müşteri kazandırmak yerine eski müşterilerin mevcut aboneliklerini iptal ettirip yeniden adsl aboneliği (başka bir tel. hattından) almalarını sağlıyacak.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iMHoTeP

komikleştiler iyice gerçekten ya

Komikleşilen nokta neresi acaba?

TTNet A.Ş yeni abone kazanmak adına özel herhangi bir şirketin yaptığı gibi yeni aboneler için bir kampanya düzenlemiştir. ( Örn: Smile)

Bu bir kampanya, tarife değil. Kampanyaya katıldığın hızdan aşağı bir hıza 24 ay boyunca geçemiyorsun bunu özellikle belirtirim.

Burada eski aboneler bu kampanyadan faydalanabilse ne olabilir hiç düşünüyor musunuz?

Eski aboneler için yeni tarifeler hazırlanıyor merak etmeyin. Biraz daha sabır.

Bu ne saçmalıktır ya? Ne demek yani eski kullanıcılar bundan yararlansa ne olur... Ne büyük bir terbiyesizliktir bu! Yararlansa TTNet ortadan ikiye mi bölünür? Kâr marjımı düşer, bir yerimize giren kazık mı körerir? Bu nasıl zihniyet ya... Ayda bir giriyorsunuz ve sadece "sabredin yeni tarifeler geliyor" deyip çekip gidiyorsunuz. Ne kebap bir işmiş bu böyle... Bir şeyler gelecek bunu herkes biliyor, ama farklı olarak sizin bize anlattığınız nedir? Yeter artık yani... Türk Telekom da sabrın sınırsız olduğunu sanıyor ama benimkini cidden aştı artık... Oyuncak gibi saçma sapan işlere, kampanyalara giriyorlar ortaya da sürekli bir indirim havası salıyorlar, 365 gün 24 saat ellerinde sigarası oturuyorlar. Ne bu ya, atlantik okyanusundan mı geliyor bu tarifeler hala hazır değil? Altı üstü iki hafta üst üste kurul toplantısı yapıp karar alacaksınız. Neyin hazırlığı bu? bize de bilgi verin de anlayalım. Ar damarı çatlayan bir şirketin de gelip lütfen indirim gelecek diye bilgisini yazmayın buraya. YETER ARTIK. CANIMIZA TAK ETTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 1 Haziran 2007; 20:46:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Herşey tamam kampanya falan iyide telekom kime karşı yapıyor kampanya anlamadım ki?
    Herhangi bir şirket telekomun müşterisini elinden alacak kadar güzel bir kampanyamı yapıyor adsl de? Hayır!
    Herhangi bir şirket telekomun belirlediği tarife/hız miktarlarından farklı bir şeymi sunuyor müşterilerine?

Sonuç olarak bu kampayanın ortaya çıkaracağı durum şu: Kampanya telekoma yeni müşteri kazandırmak yerine eski müşterilerin mevcut aboneliklerini iptal ettirip yeniden adsl aboneliği (başka bir tel. hattından) almalarını sağlıyacak.

Yeni tarifelerin geleceği söylentisi evvelinde böyle bir kampanya hazırlığı düşündürücü. Zira kampanyada 2 senelik anlaşma ve bu süre içinde tarife değiştirmeme gibi şartlar var. Yeni tarifeler geldiğinde ve "tahminen" daha cazip olduğunda bu insanlar yeni tarifelerden ve farklı erişim hızlarından faydalanabilmek için tarife değiştirmek isteyecekler ve 2 yıllık anlaşmayı bozmuş olacaklar. Bildiğiniz gibi kampanya anlaşması bozulduğu zaman kampanyayla yapılan indirimler tahsil ediliyor. Dolayısıyla bunlar da Telekom'un cebine girecek para anlamına geliyor.

Her şey söylenti. Gerçekler ne zaman gelecek, merakla bekliyoruz. 2007 ADSL yılı olacaktı, bu gün 1 Haziran. Yılı yarıladık... Haydi hayırlısı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Herşey tamam kampanya falan iyide telekom kime karşı yapıyor kampanya anlamadım ki?

TT ilerde oluşacak rekabet ortamından en az zararla kurtulmaya çalışıyor bence. Çünkü alternatif telekom şirketlerinin daaha rekabetçi olmasıyla müşteri kaybı yaşayacak TT sanırım. Şimdiden yapabildiği kadar müşteri bağlıyor, gibi geliyor bana

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

quote:

quote:

TTNet A.Ş yeni abone kazanmak adına özel herhangi bir şirketin yaptığı gibi yeni aboneler için bir kampanya düzenlemiştir. ( Örn: Smile)

Bu bir kampanya, tarife değil. Kampanyaya katıldığın hızdan aşağı bir hıza 24 ay boyunca geçemiyorsun bunu özellikle belirtirim.

Burada eski aboneler bu kampanyadan faydalanabilse ne olabilir hiç düşünüyor musunuz?

Bu nasıl zihniyet ya... Ayda bir giriyorsunuz ve sadece "sabredin yeni tarifeler geliyor" deyip çekip gidiyorsunuz. Ne kebap bir işmiş bu böyle... Bir şeyler gelecek bunu herkes biliyor, ama farklı olarak sizin bize anlattığınız nedir? Yeter artık yani... Türk Telekom da sabrın sınırsız olduğunu sanıyor ama benimkini cidden aştı artık...

Haksızlık ediyorsunuz. nemecek bu güne kadar olacakları bize hep önceden haber vermiştir. En azından iki büyük tarife geliştirmelerini bize aylar öncesinden duyurması itibariyle itibarımız vardır kendisine. O zamanlarda da herkes bir şeyler atıyordu ortaya "%90 böyle olacak" gibi, nemecek de gelişmeleri söyleyebileceği kadarıyla bize iletiyordu. Sonuçta gelip yaklaşık tarifeleri bizimle paylaşıyordu ve gerçekten de tarifeler onun söylediği gibi belirleniyordu. Bu sefer de inanıyorum ki zamanı geldiğinde hepimizin merakını köreltecektir. Üslubunuzu lütfen gözden geçirin. %90 başlığında şahsınıza hiç bir şey yöneltmedim, ancak malesef sazı elinizden bırakmıyorsunuz. Rica ederim üslubunuza dikkat edin, geçmişte gerçekleşenlerden emin olduktan sonra haklı tepkinizi gösterin...

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

quote:

quote:

Bu nasıl zihniyet ya... Ayda bir giriyorsunuz ve sadece "sabredin yeni tarifeler geliyor" deyip çekip gidiyorsunuz. Ne kebap bir işmiş bu böyle... Bir şeyler gelecek bunu herkes biliyor, ama farklı olarak sizin bize anlattığınız nedir? Yeter artık yani... Türk Telekom da sabrın sınırsız olduğunu sanıyor ama benimkini cidden aştı artık...

Haksızlık ediyorsunuz. nemecek bu güne kadar olacakları bize hep önceden haber vermiştir. En azından iki büyük tarife geliştirmelerini bize aylar öncesinden duyurması itibariyle itibarımız vardır kendisine. O zamanlarda da herkes bir şeyler atıyordu ortaya "%90 böyle olacak" gibi, nemecek de gelişmeleri söyleyebileceği kadarıyla bize iletiyordu. Sonuçta gelip yaklaşık tarifeleri bizimle paylaşıyordu ve gerçekten de tarifeler onun söylediği gibi belirleniyordu. Bu sefer de inanıyorum ki zamanı geldiğinde hepimizin merakını köreltecektir. Üslubunuzu lütfen gözden geçirin. %90 başlığında şahsınıza hiç bir şey yöneltmedim, ancak malesef sazı elinizden bırakmıyorsunuz. Rica ederim üslubunuza dikkat edin, geçmişte gerçekleşenlerden emin olduktan sonra haklı tepkinizi gösterin...

@Serdar. Bakın burası kimsenin ahırı değil ki içindeki atlara yalnız o binsin... Ben de kullanıcıyım o da kullanıcıdır... Ahlak ve mantık kuralları çerçevesinde ben fikrimi söylemekte özgürüm. Ancak Türk Telekom'un böyle bir kampanyasına tepki veren arkadaşa çıkıp da "eski kullanıcılar da yararlansa bu yeni kampanyadan ne olur biliyor musun?" demek çok küstahca. Artısı bu indirim olacağı haberlerini 2 ay önceden bilince ne kazanıyorsunuz? Demek istediğim hiçbir detayını dahi bilmezken sadece indirim olacağı haberi sizi ne kadar tatmin ediyor? Siz memnun olabilirsiniz ama elimde saz bir yerimde kazık ben ve milyonlarca ADSL abonesi memnun değil. Kimse aylık maaşının %25'ini internete yatıracak kadar zengin değil ve bu insanların sabrını taşırıyor. Önce siz elime sazı verip üslup öğretmeden önce nabza göre şerbet vermeyi öğrenin. Burada herkesin ortak olarak şikayet ettiği nokta ücretin fahiş olmasıdır. Bu derece sinirlerin gergin olduğu bir ortamda birisinin hele ki aylığı 29YTL'den 2 Mbit internet kullanan bir Telekom görevlisinin fahiş fiyatlardan dem vuran bir kişiye çıkıp bu derece tepki vermesi çok kaba. Herkes biliyor burada diken üstünde oturuyoruz... O yüzden %90 adlı başlığımdan bu kadar rahatsız olduğunuz kadar aynı hassasiyeti bu konu için gösterin. Bu ülkenin insanı aylığı 400YTL ile 4 kişilik aile geçindiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 1 Haziran 2007; 21:02:53 >

• quote:

quote:

@Nemecek,

6 ay var yani. Ooohooooooo. Ölme eşşeğim ölme

@shadow_shooter, dediklerinin her bir kelimesine katılıyorum. Uslubunda gayet uygun. Ben yanlış bişiy görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 1 Haziran 2007; 21:02:34 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.