Şimdi Ara

Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
0
Favori
62.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

1-512kb KABLO NET=1024mbit ADSL 256K KABLO NET=512 ADSL
    3-Çok ilgileniyorlar işin bitse bile başka iş varmı diyorlar ve saygılılar adam terslemiyorlar
    4-netmaster cxc-150 al motorola kalite olarak iyi ama net çok gidiyor (DOCSİS 2.0 problemi)

dostum selamlar;
    motorolara docsis 2.0 probleminden dolayı kopmalar yaşandığını söylemişsin, bende aynı şeyleri daha çok netmaster için duydum, zira motorola özellikle amerika da ve bütün dünyada en yaygın kullanılan kablo modemdir, özellikle docsis 2.0 uyumu ve hatta bağlantıyı iyi tutması en bilinen özelliğidir, siz bu yargıya nasıl vardınız?

• Arkadaşımda internette çok sık bağlantılar koxpuyodu netmaster aldı geçti kardeş şimdi motorola gibi iyi bir markaya çamur atacak değilim
  • yönetim uyuma Avcılar'a sahip çık, bizim hızlar yerinde sayıyor
  • öncelikle herkeze meraba ;

ben ttnet kullanıcısyım ama kablolu tvmiz var vede öğrendmki kabolu tv+kablolu net(1024mbs sınırsz)ikisi birlikte 2 yıllık 40 ytl oluyormus...
    bende buna gecmeyi mantıklı buldum ankarada oturuyorum...acaba sıksık kopmalar yada hız düşmeleri oluyormu downloadlarda bunu öğrenmek istiyorum acıkcası tavsiye ediyormusnuz cünkü ayrı bir modem alıcam 2 yıllık sözleşme imzalıcam eğer tavsiye etmiyorsanız bu kadar çileyi çekmiyim evet tavsiyelerinizi bekliyorum...
    şimdiden tesekkürler...
  • Bu kablonet ile internet bağlantısı iyi güzel de, heryerde yok ki bu olay. yine Türk telekomun hızlı internet ine mahkumuz br yerde :(
  • ekimde kampanyaları baslıyacakmıs adsl dede indirim olur inşallah kablonet bulundugum yerde yok olsa hemen alırdım adsl pahalı cunku
  • Şu sorularıma cevap arıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Şu an 1024 lük kotalı adsl aboneliğim var ama hem hızı hemde kotası az geliyor. en fazla 10 ytl civarı daha vererek bir tarifeye geçmek istiyorum. 4mbps lik tarifeye geçip 2 komşu olarak kullansak performansım dahada mı düşer yoksa artarmı?
    Eğer kabloneti komşulara paylaştırma imkanımız varsa, 6 mbps lik tarifeyi 3 kişi kullansak yine performans şimdiki sisteme göre nasıl olur?
    Diğer sorum 1 sene önce kablonetin hızında dalgalanmalar oluyorumuş hala öyle birşey varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

bu nasıl bir hortlamadır boyle

Sahiden ya 1 sene ardından resmen mezardan çıkarcasına

• bu bölümdede konu hortlarmiydi ya
  • slm arkadaslar bir sorunum var benim WebSTAR-DPX100 modemim var ve kablo net kullanıyorum(sınırsız).
    benim 1935 nolu portunuzun çift yönde açık olması gerekmektedir. acıkmı degilmi nasıl bakıcam
    http://192.168.100.1/ yazarak modemin ayarlarına baktım ama setup aktif degil pasif nasıl aktif yapıcam.
    pc ile modem kablo ile baglı.. ayarlarda setup aktif olması için usbdenmi baglamam lazım (sadece benim düsüncem)...
    yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhantokbay -- 21 Kasım 2008; 22:20:48 >
  • Hort üstüne Hort bndende 1 aylık hort xD
  • Bir hortta benden

Kablo nete geçeceğim sınırsız 512 kbps 17 TL.

ADSL sınırsız 1024 kbps 45 TL

Telefon sabit ücreti 15 tl(adsl yüzünden iptal edemiyorum)

60 TL
  • bir hortta benden,

Kablonet-Uydunet sınırsız

1 megabit : 29 TL
    3 megabit : 49 TL
    5 megabit : 69 TL
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.