Şimdi Ara

Adsl'ye inat KABLO NET'e Geçtik. Hızlar 2kat Arttı!! - 256k-512 OLDU!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
0
Favori
62.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Technics

mutlaka yazarım F@ruk kardeşim merak etme.. forious'un da dediği gibi apartmanda olmasına gerek yok o mahallede olması yeterli..256k sınırsız kablonet ile bağlanan birisi, aynen 256 sınırsız bağlanmış adsl kullanıcısı gibi bağlanabilir her dilediği yere...vallaha bu kampanya nisana kadar devam edecekmiş kurulum parası almıyorlar.. ve fiyatlarıda adslnin yarısı hal böyleyken adslye fazla para kaptırmanın mantığı yok imkanı olanlar denesinler.. ama siz yinede bekleyin dilerseniz ben sonuçları buradan paylaşırım

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

@Technics bağlattıktan sonra internet durumunu buraya yazarsan çok makbule geçer ayrıca kablo internet için illaki binada kablo tv'mi olması lazım?

Eyvallah sağolasın

Türksat'ın sitesinden baktım bizim mahallede varmış yani ben şimdi apartmanda olmasada tek başıma alabilir miyim?

Sen sonuçları buraya yazdıktan sonra 2.el temiz bir kablo modem alıp ona göre geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 25 Şubat 2007; 0:05:04 >

• F@ruk 444 0 126 bu konuda sana daha kesin daha net bilgiler verecektir.. dilersen bir ara bizede bildir

quote:

Eyvallah sağolasın

Türksat'ın sitesinden baktım bizim mahallede varmış yani ben şimdi apartmanda olmasada tek başıma alabilir miyim?

Sen sonuçları buraya yazdıktan sonra 2.el temiz bir kablo modem alıp ona göre geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

F@ruk 444 0 126 bu konuda sana daha kesin daha net bilgiler verecektir.. dilersen bir ara bizede bildir

quote:

Eyvallah sağolasın

Yarın unutmazsam arıyacam

• hacılar kablonettede upload çok yapınca download yerlere iniyormu?
    ben bu yüzden cfosspeed kullanıyorum kablo nette bu program yemez kanımca bilgisi olan varmı?
  • Kablonet de netlimiter kullanırsın. Ama ADSL e göre daha az etkileniyor upload dan
  • kablonet 5-6 yıldır abonesiyim...son 6 ayıdır yaşadığım sıkıntıları saymassak çok iyi ..
    bağlantım 256k kablo

6 ay evel
    download : 29-32kb....bazı paylaşım programlarında 45kb ilede indirdiğim olmuştu
    internet sayfalarını açma:problem yaşamadım
    oyunlardaki pingler : counter strike ve world of warcarft oynadım sadece...counterda türk serverlarında oynuyodum..wow ise orjinal ...counter ping:15-20...world of wacraft:180-250

son 6 ayda aldığım sonuçlar
    download:yabancı sitelerden 12kb ile indirdim bugün...tucows.com dan 22kb ile...bazı türk sitelerinden ise 18kb ile
    internet sayfalarını açma: problem yok
    oyunlardaki ping : counter strike uzun süredir oynamıorum...ancak world of warcraftta 600-1000ping civarı oluyor yoğun zamanlarda...serverlar boş iken 350-500

6 ay evel hava şartlarından hiç etkilenmedim...ancak son 6 aydır...havalar bozdukça baya sorun yaşadım.

• upload download olayına da bi açıklık getireyim...

upload yapmanızda hiç bir sakınca yoktur..paylaşım programlarında net limiter kullanmanıza gerek yok..
    kablonette upload downloadı etkilemez..

bu arada 6 ay evel kablonet ile yaptıklarım..bağlantı hızı 256kb

2 bilgisayar internete giriyor..sayfaları geziyor...aynı anda download yapıyordum...bunlarla beraber world of warcarft oynuyorum..ve 270ping atıyordu

son 6 aydaki performansı

2 bilgisayar internette gezerken şu anda world of warcraft oynamak imkansız..direk serverdan disconnect oluyorum...download kesinlikle yapmıyorum herhangi bi online oyun oynarken..dağılıyor bağlantı..

kablonet şu anda kötünün iyisidir..türkiyede iyi internet bağlantısı diye bi kavram olmadığından...adsl ye fazladan para vermenizin bi anlamı yok...ancak yurt dışı uygulamalarında adsl den daha iyi bi performans beklemek biraz zor...istisna durumlar elbette mevcut...ancak yurt dışı uygulamalarında kablonet ttnet bağımlı..ondan dolayı performansınız çok değişmeyecektir...

kablonet 6 yıldır mükemmel bi performans verdi..ancak son 6 aydır bundan bahsetmek biraz zor...
    ancak dediğim gibi fazla para vermeninde bi anlammı yok..

saygılar

• Hayırlısı olur umarım
  • çok açıklayıcı bilgiler arkadaşım sağol..
    teşekkürler estremo... senden daha iyi bilen olmaz bu kotadan nekadar tiksindiğimi

quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

kablonet 5-6 yıldır abonesiyim...son 6 ayıdır yaşadığım sıkıntıları saymassak çok iyi ..
    bağlantım 256k kablo

6 ay evel
    download : 29-32kb....bazı paylaşım programlarında 45kb ilede indirdiğim olmuştu
    internet sayfalarını açma:problem yaşamadım
    oyunlardaki pingler : counter strike ve world of warcarft oynadım sadece...counterda türk serverlarında oynuyodum..wow ise orjinal ...counter ping:15-20...world of wacraft:180-250

son 6 ayda aldığım sonuçlar
    download:yabancı sitelerden 12kb ile indirdim bugün...tucows.com dan 22kb ile...bazı türk sitelerinden ise 18kb ile
    internet sayfalarını açma: problem yok
    oyunlardaki ping : counter strike uzun süredir oynamıorum...ancak world of warcraftta 600-1000ping civarı oluyor yoğun zamanlarda...serverlar boş iken 350-500

6 ay evel hava şartlarından hiç etkilenmedim...ancak son 6 aydır...havalar bozdukça baya sorun yaşadım.

• Sanırım bu hizmet her yerde yok. Araştırayım durumu, varsa ben de 1 dakika durmam.
  • evet binasında kablolu olan vatandaşlara özel bir hizmet. gerisi ttnete mahkum.
  • arada çok fark yok..gördüğün üzere performans farklı deil...adsl ninde en yakında zamanda fiyatı düşerse adsl aboneleride rahata kavuşur...

sadece fiyat farkı var..türkiyede hızlı internet yok..
  • Valla bizim burada kablo olsa şimdiye kadar kesin geçmiştim,ztn bağlayıcı bir sözleşme de yok diye biliyorum.. Tebrikler,çok iyi yapmışsın neredeyse yarı fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 25 Şubat 2007; 3:18:12 >
  • Arkadaşlar 2 Haftadır kablo net kullanıyorum ve çok memnunum. Bulunduğunuz bölegede-binada kablo şebekesinin olup olmadığını türksat in sitesinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca teknik servis cidden iyi gerçekten ilgileniyorlar bir sorununuz olduğunda. Bu arada size yararlı bir bilgi. Turkcell hatlı telefonlarınızdan 126 yı ücretsiz arayarak kablo net e ulaşabilirsiniz. Pc de bir sorun olmuştu cepten aradığımda çok yazmasın bu demiştim 126 den ücretsiz arayın demişlerdi öyle öğrenmiştim. Ama bu galiba yalnızca Tcell de var.
  • Kabloya geçen arkadaşlarwww.speedtest.net sitesinden bir kaç test yapıp SS koaybilirlerse seviniriz.
  • kablo modem parası olmasa anında gecerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

kablo modem parası olmasa anında gecerim.

iyi de o para kendini 2-3 ay içinde amorti ediyor zaten. 20 ytl daha ucuz.
  • speed teste flan gerek yok..size sonuçları yazdım....download....oyun..ve internet sayfası açmadaki performansını yazdım..hala test istiyorsunuz...forumları iyi okuyun biraz...
  • kablonet heryerde yok ki

adamlari aradim sordum, bulundugum yere kablonet gelmesi suan beklenmiyormus, bu nasil is ya

kablonet gelmesi icin orada bulunan evlerin ez an 250tanesinden yazili istek gelmesi gerekiyormus yuhh dedim daha ne diyeyim
  • İyi yapmışsın.

ADSL'de bir de telefona para ödemek durumundayız.Sabit ücret 11 TYL civarı.

Eee,ben ev telefonu kullanmıyorum,hiç konuşmadığım halde sırf ADSL bağlantısı için havadan 11 YTL ödüyorum.

Yani kullandığım ADSL tarifesi 49 YTL,bir de telefonun sabit ücreti eklenince aylık internet masrafım 60 YTL.

Kablonet'te telefona gerek yok,direk modemle bağlan gitsin,sırf bunun için bile geçilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.