Şimdi Ara

adsl yavaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • down hızım 0.12 up hızım 400 kb neden acaba arkadaşlar çoğu siteye girmeiyorum :S ttnet sorun yok dedi :S

sağır sultan biliyor artık türkiyenin heryeri aynı.... nasıl oluyorda sorun yokmuş. milleti uyutmaktan yalandan başka işleri yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 13 Haziran 2010; 15:42:14 >

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • dostum arkadasın dedıgı gıbı hıc bırsey vaad ettıklerı gıbı olmuyor bılmem kac mb e kadar... hep kadar sordugundada bulundugunuz yerın hattının destekledıgı kadar dıyor arkadasımda bılmem kac mb sınırsız var 15 gb gecınce dusuyor... kısaca bızı uyutuyorlar
  • bugün geldiler merkezden switch değiştirttiler bikaç dakikalığına oldu adamlar kapıdan çıktı yine aynı sorun lanet olsun ttnete napıcam bilmiyorum şu anda msn e bile girmiyor haram olsun verdiğim paralar ne bağlatıcam onu düşünüyorum..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.