Bildirim
adsl yavaş...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
TT un sözüne sen hala inanananlardanmısın..
sağır sultan biliyor artık türkiyenin heryeri aynı.... nasıl oluyorda sorun yokmuş. milleti uyutmaktan yalandan başka işleri yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 13 Haziran 2010; 15:42:14 >_____________________________ Doğayı yıpratmayınız,Yolsuzluk=Yoksulluk.Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..
Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış. -
dostum arkadasın dedıgı gıbı hıc bırsey vaad ettıklerı gıbı olmuyor bılmem kac mb e kadar... hep kadar sordugundada bulundugunuz yerın hattının destekledıgı kadar dıyor arkadasımda bılmem kac mb sınırsız var 15 gb gecınce dusuyor... kısaca bızı uyutuyorlar _____________________________ -
bugün geldiler merkezden switch değiştirttiler bikaç dakikalığına oldu adamlar kapıdan çıktı yine aynı sorun lanet olsun ttnete napıcam bilmiyorum şu anda msn e bile girmiyor haram olsun verdiğim paralar ne bağlatıcam onu düşünüyorum.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler