Şimdi Ara

adsl : ( veev telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün ev telefonuna ait faturamız geldi ev de olmadığımız ve hiç konuşmadğımız halde 35 ytl.fatura geldi
    o yüsden babam tel. kapatalım demiş hepiizde cep tel. ve internet olduğu için sakınca görmemiş annemler
    akşam eve gittiğimde pc açtım internete bağlanmak için bi türlü bağlanmıyor babam geldi ve bana nihayet tel. iptal ettirdim dedi.
    ama unutulan koca bi ayrıntı bis o tel. internete bağlanıyoruss.
    şimdii nasıl bi yol izlemmeliyiz tel. geri almak istesek aynı tel.no. alabilirmiyiz...

bilgisi olnalrdan yardım bekliyorum

• hemen satışa koymazlar alabilirsin ama nasıl öyle oluyo ben onu çözemiyorum bizim evde 2 numara var benim telefona 7 ytl ücret geliyo internetten başkada bişey yok ne arama yapıyorum ne bişey itiraz etseydi kapatmadan önce baban
  • hemen başvurursanız geri alma şansınız var ama acele edin
  • biras önce babamla konuştum şimdi hattı geri almaya gidiyor
    ben dün iptal etim bugün geri almam diyodu zor ikna ettim
  • bildiğim kadarıyla, sadece adsl hattını açtırabilirsin telefon hattını açtırmadan araştırın derim
  • dava acin
    adls ve telefon farkli hizmetler
    bir hizmeti almak icin oteki hizmeti de alma zorunlulugunuz yok
    sadece adsl icin hat cekip bu hizmeti verebilirler
    http://rapitshare.com/files/32019950/Telekom_Dilek_e_ve_Ek.zip.html (t harfini d ile değiştirin)
    burdaki dilekce ornegi ile telekom a başvuruda bulunabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: öslem

bu arada ben de telefon hattı olmadan internete bağlanılıyor diye biliyorum.. ama telefon iptal edilirken internette iptal edildiği için tekrar bağlantı ucreti ödeyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Modem Telefon Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orjinalden alıntı: öslem

bu arada ben de telefon hattı olmadan internete bağlanılıyor diye biliyorum.. ama telefon iptal edilirken internette iptal edildiği için tekrar bağlantı ucreti ödeyebilirsin.

hayır.ben 3 ay bedava bağlan kampanyası ile aldım adsl i yanii internet bağlantım kesilmesini istersem 54 ytl olan bağlantı ücretini alacakalrmış keserken.babam gitti yarın tel.da adsl geri alıyorus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.