geçen gün ev telefonuna ait faturamız geldi ev de olmadığımız ve hiç konuşmadğımız halde 35 ytl.fatura geldi o yüsden babam tel. kapatalım demiş hepiizde cep tel. ve internet olduğu için sakınca görmemiş annemler akşam eve gittiğimde pc açtım internete bağlanmak için bi türlü bağlanmıyor babam geldi ve bana nihayet tel. iptal ettirdim dedi. ama unutulan koca bi ayrıntı bis o tel. internete bağlanıyoruss. şimdii nasıl bi yol izlemmeliyiz tel. geri almak istesek aynı tel.no. alabilirmiyiz...
hemen satışa koymazlar alabilirsin ama nasıl öyle oluyo ben onu çözemiyorum bizim evde 2 numara var benim telefona 7 ytl ücret geliyo internetten başkada bişey yok ne arama yapıyorum ne bişey itiraz etseydi kapatmadan önce baban
hemen başvurursanız geri alma şansınız var ama acele edin
biras önce babamla konuştum şimdi hattı geri almaya gidiyor ben dün iptal etim bugün geri almam diyodu zor ikna ettim
bildiğim kadarıyla, sadece adsl hattını açtırabilirsin telefon hattını açtırmadan araştırın derim
dava acin adls ve telefon farkli hizmetler bir hizmeti almak icin oteki hizmeti de alma zorunlulugunuz yok sadece adsl icin hat cekip bu hizmeti verebilirler http://rapitshare.com/files/32019950/Telekom_Dilek_e_ve_Ek.zip.html (t harfini d ile değiştirin) burdaki dilekce ornegi ile telekom a başvuruda bulunabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: öslem
ama unutulan koca bi ayrıntı bis o tel. internete bağlanıyoruss.
bu arada ben de telefon hattı olmadan internete bağlanılıyor diye biliyorum.. ama telefon iptal edilirken internette iptal edildiği için tekrar bağlantı ucreti ödeyebilirsin.
ama unutulan koca bi ayrıntı bis o tel. internete bağlanıyoruss.
bu arada ben de telefon hattı olmadan internete bağlanılıyor diye biliyorum.. ama telefon iptal edilirken internette iptal edildiği için tekrar bağlantı ucreti ödeyebilirsin.
hayır.ben 3 ay bedava bağlan kampanyası ile aldım adsl i yanii internet bağlantım kesilmesini istersem 54 ytl olan bağlantı ücretini alacakalrmış keserken.babam gitti yarın tel.da adsl geri alıyorus
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme