Kampanya şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir. Kampanya 31 Temmuz 2009 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Taahhüt süresi dolmadan kampanyalar arası geçiş yapılamaz. Aynı kampanya dahilinde hız ve kota düşürülemez, sadece yükseltilebilir. Yüksek hız ve kota, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilir. Kampanyada belirtilen fiyatlar; Bonus özelliği taşıyan kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 3 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 2 ay boyunca uygulanacaktır. Kampanya kapsamındaki yukarıdaki ödeme şekline göre uygulanacak indirim süreleri sona erdikten sonra Koç.net tarife aylık ücretleri uygulanacaktır. Abone Koç.net’den modem almıyorsa, Konuş-Öde hizmetinden yararlanamaz. Abone Koç.net’den modem almıyorsa; 6,8 ve 10 Mbps hızlarını seçtiği takdirde, sahip olduğu modemin ADSL2+ teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir. Limitli paketlerde kota aşım ücreti ayrıca faturalandırılacaktır. Bu kampanyaya yeni abone olanlar, aktivasyon tarihlerinden itibaren 30 gün boyunca tüm şehiriçi, şehirlerarası ve uluslararası 1.kademe yönündeki sabit telefon konuş-öde görüşmelerini herhangi bir konuşma süresi sınırı olmadan ücretsiz olarak yapacaklardır. Şehiriçi, şehirlerarası ve uluslararası 1.kademe yönündeki sabit telefon konuş-öde görüşmeleri dışındaki konuş-öde görüşmelerinin ücretleri abonenin faturasına ayrıca yansıtılacaktır. 26,81-TL olan Bağlantı Ücreti bir kereye mahsus faturalanacaktır ve ilk ay faturasına yansıtılır. Abone modemi Koç.net'den alıyorsa, modem kurulumu isteğe bağlı olup, 20-TL modem kurulum ücreti bir kereye mahsus faturalanacaktır. Modem kurulum ücretleri ilk ay faturasına yansıtılır. Aboneliğin taahhüt süresi dolmadan iptal ettirilmesi durumunda abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve abone Koç.net'ten modem almışsa 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir. Kampanya dahilinde verilen modemler Koç.net’e ait olup, taahhüt süresi dolduktan sonra abonelik sona erdiğinde 3 hafta içerisinde Koç.net’e aynen iade edilecektir. İade edilmediği takdirde 150-TL modem bedeli tahsil edilecektir. Statik IP ücreti isteğe bağlı olup vergiler dahil aylık 2,78-TL’dir. Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin %25 fazlasını aşamaz. 6, 8 ve 10 Mbps hız seçenekleri müşterinin bağlı olduğu santralin teknik özellikleri uygun olduğu takdirde sağlanacaktır. Koç.net modem, marka ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
ya çok tarfie var sadece biri-de ee birde diğer firmalar var.
+ pcli notebooklu kampanlayar..
yokmu yavvv :(
cevap arkadaşlar bu kampanya iyi mi degil mi? Ben 1 mb sınırsız kullanıorum 40 lira ödüyorum aylık
Kampanyada belirtilen fiyatlar; Bonus özelliği taşıyan kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 3 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 2 ay boyunca uygulanacaktır.
bizim arkadaşa sordum, sürekli o fiyattan ödeme yok, öyle yok yok öyle bişi dedi :) bir aldatmaca var ben bile yuttum :(
kazık ttnet-e devam
Sadece internet bağlantısının fiyatını göz önüne alırsak en iyi kampanya Smile internetini taşı kampanyası.1 yıl taahhüt ile 6 ay limitli fiyatına limitsiz hemde aktivasyon ücreti yok. http://www.internettasi.com/
Ben de 2 senedir SMILE ADSL kullanıcısıyım,24 aylık bedava kablosuz modem ve aktivasyon ücreti olmadan bir kampanyadan ADSL bağlatmıştım ve şimdi bitti 24 ay.
1 Mbit sınırsız kullanıcıyım ve ayda 45 küsür ödüyorum,yeni bir tarifeye geçmek istiyorum.
Sanırım en uygun Smile Adsl'de kampanya var şu an yine, 1 Mbit sınırsız tarifeden 12 aylık sözleşme ile 7 ay 26 TL ödencek kalan 5 ay 45 lira ödencek.Bence gayet iyi bir tarife.Aboneliğimi iptal ettirip tekrar bu kampanyadan abone olacağım sanırım.
Veyahut bundan daha iyi bir kampanya bilen arkadaş varsa lütfen söyleyebilir mi acaba?
Peki arkadaşlar smile adsl kullananlardan duydugum kadarıyla sürekli olarak internet baglantısında sorun oldugunu söylüyorlar bazen internetin gelmedigini falan böyle bir şey var mı? varsa sebebi ne?
iilede kazık yiye yiye giriyoruz nete yaff :( smile bi çok kişi destek ii değil, bağlantıda sorun var gibilerini bende duydum. Tabii bu semt e göre değişiklik gösterir
Ben 2 senedir Smile kullanıcısıyım,şahsen çok memnunum,nazardan saklasın hemen hemen hiç bağlantı problemi yaşamadım ve müşteri hizmetleri de gayet iyi,duyarlı,her tür sorunuma hemen çözüm bulmaya çalıştılar,sırf bu nedenlerden smile'dan çıkmak da istemiyorum aslında.
quote:
Orjinalden alıntı: ONTU
Ben 2 senedir Smile kullanıcısıyım,şahsen çok memnunum,nazardan saklasın hemen hemen hiç bağlantı problemi yaşamadım ve müşteri hizmetleri de gayet iyi,duyarlı,her tür sorunuma hemen çözüm bulmaya çalıştılar,sırf bu nedenlerden smile'dan çıkmak da istemiyorum aslında.
smile veya doping en doğru seçim
eyer levent civarında oturanlar varsa doping internete başvursun adamlar sadece levente altyapı kurmus durumda
doping nasıl ? hızı kotası vs ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme