Şimdi Ara

ADSL TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ FATURALANDIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda 8mbps'e kadar 4gb kotalı tarifeye üyeyim(29tl). Bugün 8mbpse kadar limitsiz tarifeye(59tl) geçsem bu ay sonu faturam ne kadar gelir. Bir sonraki ayın ortasında ilk tarifeme dönsem o ayki faturam ne kadar gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: techaddict

Arkadaşlar şu anda 8mbps'e kadar 4gb kotalı tarifeye üyeyim(29tl). Bugün 8mbpse kadar limitsiz tarifeye(59tl) geçsem bu ay sonu faturam ne kadar gelir. Bir sonraki ayın ortasında ilk tarifeme dönsem o ayki faturam ne kadar gelir?

Bu kadar ince hesap etmeye değmez, yirmi tl fark için. Gir limitsize, rahat et. Boş yere üzüyorsun kendini. Yirmi tl veremeyecek kadar zor durumda olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

quote:

Arkadaşlar şu anda 8mbps'e kadar 4gb kotalı tarifeye üyeyim(29tl). Bugün 8mbpse kadar limitsiz tarifeye(59tl) geçsem bu ay sonu faturam ne kadar gelir. Bir sonraki ayın ortasında ilk tarifeme dönsem o ayki faturam ne kadar gelir?

Bu kadar ince hesap etmeye değmez, yirmi tl fark için. Gir limitsize, rahat et. Boş yere üzüyorsun kendini. Yirmi tl veremeyecek kadar zor durumda olmadığını düşünüyorum.

Hocam sürekli kullansam üçün beşin hesabını yapmam zaten. İki haftalığına evdeyim, ben yokken de kota kullanımı 1-2gbı aşmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

quote:

Hocam sürekli kullansam üçün beşin hesabını yapmam zaten. İki haftalığına evdeyim, ben yokken de kota kullanımı 1-2gbı aşmıyor.

Tamam kardeş. Böyle ise yeter tabi. Gerek yok yükseltmeye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet tarife seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.