Şimdi Ara

ADSL SPEED TEST HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ADSL SPEED TEST YAPTIĞIMDA AŞAĞIDAKİ SONUÇLA KARŞILAŞTIM BANA BİRA GARİP GELDİ SİZCEE Bİ TERSLİK VARMI YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    863 kbps = 108 KB/s DOWNLOAD TESTİ ADI ALTINDA GEÇİYO

• evet gariplik var.telekomun kendi testini yapmışsın sanırım ve sanırm bağlantın 256 k.testi yaptıgında neti kullanan programlar varsa onlar etkilemiş olabilir onun haricindeki herhangi bi durumda bu sonuç çok düşük,hattında sorun var telekoma başvurmanı öneririm.onlarda bi çözüm bulamaz muhtemelen ama yapılcak tek şey bu sanırım
  • telekom un kendi testini yaptıysan inanma yanlış sonuş hepsi..başka sitelerden dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

telekom un kendi testini yaptıysan inanma yanlış sonuş hepsi..başka sitelerden dene

katılmıyorum,yurt içi bağlantını ölçmek için en doğru dürüst telekomunki bana kalırsa.tek yaptıkları güzel iş bu.olmayan bağlantılarını ölçmek
  • mesela hangi siteden?
  • bendede sorun var ..ayrıca site öneriyosunuz ama isim vermiosunuz arkadaşlar.. bi zahmet yani sitenin adınıda alalım
  • www.bandwidthplace.com/speedtest
    www.speedtest.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: flogart

www.bandwidthplace.com/speedtest
    www.speedtest.net

speedtest.net arabirim olarak ta güzel ölçüm olarak ta..TT nin hep yalan..ölçümle DL ın alakası hiç yok..hatta bikaç sitede yaptığım testle TT nin ki hiç tutmuyor..diğer sitelerdeki testler hep birbirine yakın

•  ADSL SPEED TEST HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 25 Kasım 2006; 17:56:17 >
  • bende inanmıyorum ttnetde yapılan testin sonuçlarının doğruluğuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

ADSL SPEED TEST HAKKINDA

ADSL SPEED TEST HAKKINDA

sen parise benden daha yakınsın trde deilsin demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 25 Kasım 2006; 22:41:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise
    sen parise benden daha yakınsın trde deilsin demekki.

evet
  • BEN 3 KOMŞU BAĞLANIYORUM VE ŞUAN EMULE AÇIK BU HIZA GÖRE YORUMLARINIZ NEDİR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: akbey77

BEN 3 KOMŞU BAĞLANIYORUM VE ŞUAN EMULE AÇIK BU HIZA GÖRE YORUMLARINIZ NEDİR..

çook yavaş valla kesmez beni.12mb/s'den sonra.
  • SENCE NEDEN YAVAŞ HIZIM

quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

quote:

Orjinalden alıntı: akbey77

BEN 3 KOMŞU BAĞLANIYORUM VE ŞUAN EMULE AÇIK BU HIZA GÖRE YORUMLARINIZ NEDİR..

çook yavaş valla kesmez beni.12mb/s'den sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.