Şimdi Ara

ADSL modem ve hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim ADSL modemimin IP nosunu,modem username ve modem password'nu ve bunun yanında LAN IP numarasını bilen internete bağlı bir başka kullanıcı bana ne gibi zarar verebilir?



  • ağda ise bağlantıyı keser kendisi de düşer. ağ dışında yani internette ise sen modemden izin vermedikçe modemin arayüze giremez. modemde dışa izin vermek için ayar yapman lazım ben denedim oldu evdeki modemin ip sini herhangi bi yerden girip arayüzü görebiliyorum ama bundan önce modemden dışa izin ver i seçtim öle yani.
  • ben birçok modemde böyle izin vermeli bir seçenek görmedim sendeki iyi bir marka herhalde. Modemin ip'si girilince direk arayüzü çıkarıyor, adam şifreyi biliyorsa(ki çoğu kullanıcı modemin default şifresini değiştirmeden kullanıyor) modem ayarları ile oynayabilir, ama en fazla bağlantını keser diye düşünüyorum..
  • ölme eşşeğim ölme kimse uğrasmaz
  • yayengeç, emin olma. online IP bulmak zor değil. ben bizzat uğraştım. adsl modeminin usernamesini, şifresini çalabiliyorsun.

    birkaç örnek vereyim, bilenler bilirler. ankaradaki kullanıcılara ad soyadlarının baş harfi devamı telefon numarası @ttnet username olarak veriliyor

    telefon numaraları da şifre olarak veriliyor.

    1 saat içinde yaklaşık 50 adsl modeme girdim sırf deneme amaçlı. çoğu conexant hasbani, çoğu d-link. bir tane de usrobotics:)

    bu arada korunma yolu olarak default şifrenizi değiştirmeniz, dıştan gelen istemlere modeminizi kapamanız yeterli. eğer dıştan gelen istemlere kapama gibi seçeneğiniz yoksa ( benim adsl modemimdeki gibi) bridge kurup direk bilgisayarınızın cevap vermesini sağlamalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.