Şimdi Ara

ADSL MODEM KURULUMU NASIL YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İNCA MODEMİM VAR 4 PORTLU BUNUN KURULUMUNU KENDİM YAPMAK İSTİYORUM AYRICA BİR BİLGİSAYARA DAHA İNTERNET BAĞLANTISI VERMEK İSTİYORUM MODEMİMDEN BUNU NASIL YAPACAĞIZ ACABA BİRAZ UZUN MESELE AMA Bİ ÇOK YERE BAKTIM KENDİ MODEMİMDEN ÖRNEK GÖREMEDİM SAYGILAR

• Modemin cd si içinde açıklaması olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Modemin cd si içinde açıklaması olması lazım.

Yapma yahu nasıl olabilir hiç bir modemin kılavuzunda veya cd si içinde yok böyle bilgiler.

quote:

ARKADAŞLAR İNCA MODEMİM VAR 4 PORTLU BUNUN KURULUMUNU KENDİM YAPMAK İSTİYORUM AYRICA BİR BİLGİSAYARA DAHA İNTERNET BAĞLANTISI VERMEK İSTİYORUM MODEMİMDEN BUNU NASIL YAPACAĞIZ ACABA BİRAZ UZUN MESELE AMA Bİ ÇOK YERE BAKTIM KENDİ MODEMİMDEN ÖRNEK GÖREMEDİM SAYGILAR

http://forum.donanimhaber.com/m_1296137/tm.htm Hemen hemen aynıdır ayarlar buradan faydalanabilirsin arkadaşım.

• her modemin, her modelin farklı senin ki için kendi driver manual i kullan.
  • ya drivere ne gerek var arkadaşlar ben driver falan kurmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdas27

ya drivere ne gerek var arkadaşlar ben driver falan kurmadım

Ethernet ile bağlantıda sürücüye gerek yok. Ama usb ile bağlantıda sürücü yüklemen gerekiyor. Ayrıca arkadaşın yardım istediği konu modemin bağlantı, kurulum ayarları.
  • kullanma kılavuzu kanuna göre içinde olmak zorunda yoksa 2. el itelemiş olabilirler bide internet diye bişi var başka bir makinadan (nasıl foruma yazabiliyosan) kullanma kılavuzunu indir kelleyi çalıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zacky -- 5 Şubat 2006 1:26:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zacky

kullanma kılavuzu kanuna göre içinde olmak zorunda yoksa 2. el itelemiş olabilirler bide internet diye bişi var başka bir makinadan (nasıl foruma yazabiliyosan) kullanma kılavuzunu indir kelleyi çalıştır...

• quote:

Orjinalden alıntı: hakani67

ARKADAŞLAR İNCA MODEMİM VAR 4 PORTLU BUNUN KURULUMUNU KENDİM YAPMAK İSTİYORUM AYRICA BİR BİLGİSAYARA DAHA İNTERNET BAĞLANTISI VERMEK İSTİYORUM MODEMİMDEN BUNU NASIL YAPACAĞIZ ACABA BİRAZ UZUN MESELE AMA Bİ ÇOK YERE BAKTIM KENDİ MODEMİMDEN ÖRNEK GÖREMEDİM SAYGILAR

neden kurulum firmasına yaptırmıyorsn bir ücret ödemiyorsun aynı zamanda bir sorun olduğundan 3 ay içinde 3 kez ücretsiz servs hakkın olur.
  • cd den manuel kurulum dan yükle ve 2 ye bölmek için hiç bişi yok kabloyu çıkışa tak ve diğer bilgisayarın net girişine girin
  • cd filan istemez arkadaşım modemin sen modemi tak sana küçük bir pencere gelir onu okeyle kendisi açılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.