Bildirim
ADSL Modem - Acil Yanit!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geek'in Q serisi de iyi bir alternatif.
Hem hesaplı hem güzel.
-
quote:
Orjinalden alıntı: YellowBase
Geek'in Q serisi de iyi bir alternatif.
Hem hesaplı hem güzel.
+1 -
Ben zoom kullanıyorum tanıdığım iki arkadaşım daha zoom kullanıyor hepimiz memunuz -
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
ADSL modem alacagiz, USRobotics hicbiyerde yok. 4 portlu bir modem alicam ve ne olacagina karar veremedim. Lutfen yardimci olur musunuz?
Airties
SpeedTouch
Zoom
Asus
Hiç düşünmeden AirTies RT-110 alınız. Şu anda, 24/7 satış sonrası hizmeti verebilen, adsl2+'ye tam uyumlu (geleceği de düşünün...), Türkiye'nin her zaman çok da mükemmel olmayan (özellikle 220 vac şehir şebekesi için konuşuyorum...) ve son olarak da T.Telekom tarafından kategorisinde akredite edilmiş olan yegane modem markası AirTies'dır!
-
bende bugün zoom aldım dha önceden alcatel vardı ondan memnundum biraz pahalı olsun ii olsun diyosan şu markaları al:
ALCATEL
ZOOM
ZYXEL
gerisini salla..... -
quote:
Orjinalden alıntı: gençibraam
bende bugün zoom aldım dha önceden alcatel vardı ondan memnundum biraz pahalı olsun ii olsun diyosan şu markaları al:
ALCATEL
ZOOM
ZYXEL
gerisini salla.....
"Salla gerisini" dediğiniz markaların arasında yer alan [kişisel kanımca, ticari tecrübemce ve mühendislik bilgime göre, en azından dikkate alınması gereken] Asus, US Robotics, D-Link, AirTies & Linksys markalarının (daha doğrusu bu markaların 4 portlu kablolu modem modellerinin) ne gibi illetleri olduğunu teknolojik olarak açıklayabilirseniz veya hangi maliyet kıstaslarına göre alınmamaları gerektiğini de belirtebilirseniz sevinirdim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X