Şimdi Ara

adsl link ışığı yanıp yanıp sönenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar adsl link ışığı yanıp yanıp sönen kişilerin direk yanmaya başlayanı varmı bana öyle geliyorki link ışığı yanıp sönenlerin hiçbirinin devamlı yanmaya dönmedi şimdiye kadar, bağlanaların ışıkları hat bağlanır bağlanmaz direk yeşil yanalar zaten ben hiç benim eskiden yanıp sönüyordu ama düzeldi diyen görmedim..



  • Bugun telekoma gittim adam bana bir numara verdi.Aradım Siz x santraline bglısınız dedi numara verdi orayı aradım hat no istediler.Verdim ve 20 dk içinde link ışığı devamlı yanmaya basladı ve su anda dsl ile baglıyım..

    İstanbuldaysan -212-5147489 sabri beyi iste ;)
  • Telekoma gittim derken gayrettepe ye mi yoksa bağlı olduğun yere mi gittin??? [help]
  • Benim de tam tersi oldu.. :( Ilk gün modemi bağladım lamba sürekli yandı ve direk bağlandım... Ertesi gün anakart ariza yaptı makinamda.. Yeni anakart taktim... Bir de ne göreyim modemi bağlayınca lamba yanıp sönmeye başladı... Önceleri acaba sürücü problemi mi diye düşündüm ama dual boot ta win 98 de kurdum modemi.. Yine aynı... 124 ü aradım şu an talep fazlalığı nedeniyle sorunlar var, bir hafta içinde düzelteceğiz teknik ekip çalışıyor dediler... yetinmedim direk santralı aradım sorumlu olan kişi "Burdaki cumper (yazildigi gibi telaffuz ediyor) ler tamam ana santral parça değiştirecek onu bekliyom" dedi... :))) Bekliyoruuuuuummmm...
  • bende aradım telekomu(gayrettepe) bana santralimi falan sormadılar sözleşme ve tel noyu aldılar yoğunluk nedeniyle yetiştiremiyoz dediler acaba bağlı bulunduğum santrali arasam yaparlar mı ? düzelende varmış ya rahatladım sorunlu olanların ki hiç düzelmiyecekmiş gibi geliyordu bana gerçi haladaha öyle geliyor :)
  • [dntw] Noolacak halimiz.Akşam eve gelir gelmez modemin başına geçip hayalkırıklığı yaşıyorum..[wand]
  • aynen bende öyle yavaşça modemiğn düğmesine basıyorum tabi öncesinden bildiğim tüm dualrı okuyorum [pray] ama yok yok yine aynı[wand] [stmd] [bwlng]
  • Ya ben? İlk defasında ne güzel bağlandım... Ama sonra hevesim kursağımda kaldı... Yaw bağlananlar kaç gün bekledi? Her akşam bende modemin başına geçiyorum.. Ama hain alet anca göz kırpıyor!
  • yaw kardeşim yanıyor hepsi yanıyor akşam bağladım makinaya, kurar kurmaz direk link ışığı hiç sönmeden yanıyor ama bağlanamıyorum. bir şeyleri eksik yapıyorum ama ne??
    kullanıcı adını telekomun verdiği üç username'i de denedim şifre 12345678 ama olmuyor. bi yardım edin kardeşler
  • Benimde ilk defa bugün link ışığı full yanmaya başladı ama malesef bağlantı mevcut değil. Bu arada telekomdan şifre almayı başaran arkadaşları tebrik ediyorum nasıl başarmışlar anlatırsalar sevinirim çünkü ben sorduğumda "şifre mifre yok kardeşim direk bağlanıyorsun dediler" aynen bu cümleyi sarfettiler ;)Ben şu 288 le başlayan numaraları aramıştım başka bir numara mı var yoksa ? ;)
  • Ya ben ne zaman arasam sürekli meşgul çalıyor.Aramayın arkadaşlar şu numaraları :Pp
    Hiç kullanıcı adı ve şifresi yazmadan girenler de var öyle de deneyin..
  • Benim verdiğim numarayı arayın.Bağlı olduğunuz santralin tel numarasını sorun..

    Ben Fatih tt ye bağlıyım fakat Topkapı santralinden hat alıyorum.Adam(yani verdigim no) bağlı oldugum santralin nosunu verdi aradım.30 dk içinde açıldı [^]
  • adsl bağlantı için şu anda şifreye ihtiyaç yok,bir süre şifresiz bağlanabileceksiniz,ayrıca daha sistem tam oturmadığı için sabit ip istekleriniz de bir süreliğine karşılanamayacak ve de ayrıca yeni açılan portların hepsi 128k olduğu için yine bir süre 256k parası ödeseniz bile(sadece yeni açılan portlarda dikkat!) 128k'dan daha hızlı bir bağlantı sağlayamayacaksınız.
  • bana asıl sözleşmeyi yapmaya gittiğimde bi kağıda 3 kullanıcı adı ve malum şifreyi (12345678) verdi. dün gece 3'e kadar uğraştım ama bağlanamadım. büyük bir ihtimalle ayarlarını yapamadım. modem prgramını kurduğumda sabit bi ip verdi. hatta kullanma klavuzundaki ip'nin aynısı. o ip'yi nasıl değiştireceğimi bilemiyorum. şu an işteyim akşam eve gidince modem'i aldığım yeri arayacağım, yarımcı olacaklarını söylediler.
  • telekom la ilgili aramadığım tel santral kalmadı kendi santralimi arıyorum 288 li noları veriyorlar ordan halledicen burda bir sorun yok diyorlar 288 li noları arıyorum hat numaramı ve telimi alıp hallediceğiz ve sizi arıyacağız diyorlar ama bana hiç yapabileceklermiş gibi gelmiyor, beceremiyorlar abi işte yaaa hizmeti biz vereceğiz bütün parayı biz alıcağız diyorlar hemde ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar Telekom kadar tekel bir kuruluş yok nedir bize çektirdiği yaa Avrupa ülkelerine göre 4-5 kat fazla telefon ücreti ödüyoruz, adsl hizmeti vermek için bir sürü İSS sırada hevesle bekliyor ama yok Telekom beyfendi olmaz bütün paraları ben kazanıcam diyor, ya sinir olmamak elde değil yaa !!!!
  • benim ilk açıldıgında link yanıp sonuyor baglandıgında sureklı yesıl yanıyor lınk ışığı...baglantım normal...

    ag baglantılarında tcp-ip kısmında otomatık bır ip adresi al kısmını secmeyı unutmayınız...
  • aslında ben de ondan şüpheleniyordum acaba bağlantı kuruluğunda mı direk yanıcak diyordum ama bütün ayarları yapıyorum modemim alcatel speed touch 510 ethernet çıkışlı ağ ayarlarında benim bildiğim otamatik ip almasını değil de kendimiz bir ip adresi vermemiz lazım 10.0.0.1 gibi subnet ide 255.255.255.0 sonra ağ geçidine modemin ip sini ( bu her modemde değişiyor alcatelde 10.0.138, zoom da 10.0.0.2 ) ve dns kısmına da dns adı ya ttnet yada ttdsl burda karasızım aranacak ip ler 212.156.4.1 ve 212.156.4.20 olarak yazıyoruz.. tabi modem kuruluşunda llc yi ve pppoe seçmek gerekiyor...ben bunların hepsini yapıyorum ama nafile bağlanamıyoruuummm..
  • icqdan bana ulasırmısın zegan icq: 844435
  • Soop, senin verdiğin telefonu aradım. Sabri beyle konuştum, adam topkapı santralini aramayın boşuna gayrettepeden açacaklar dedi. sen 585 11 11 i mi aradın? kimle görüştün orada?
  • http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=63365

    su anda bendekı sıstem bu sekılde ıstersen bı goz at yardımı olabılır...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.