Şimdi Ara

ADSL KOTANIZI OGRENIN (YENI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üreticinin Açıklaması :
    Limitli ADSL kullanıcıları içindir. ADSL kotanızın durumunu Türk Telekom'un "http://adslkota.ttnet.net.tr" adresine girmeden direkt olarak bilgisayarınızdan hızlıca kontrol edebilirsiniz. Program çok sade ve küçük boyutludur. Bu programın kurulumu yoktur; bu yüzden sadece bilgisayarınıza çekeceğiniz ADSL.EXE dosyasını masaüstünüze yerleştirin ve gerektiği zaman programı çalıştırın.
    Yeni versiyonda bazı özellikler eklenmiştir: bilgilendirme alanı simgeleri, sesle uyarı, kullanım tavsiyeleri, yeni kullanıcı arabirimi... Bu program sayesinde artık Türk Telekom'un limit bilgilendirme sayfasına girmenize gerek kalmayacak, kullanım durumunuzu işletim sisteminizin bilgilendirme alanından kolay bir şekilde öğrenebileceksiniz.

Yenilikler(1.1)
    ADSL Bilgilendiricisi, ADSL için Kota Bilgilendiricisi programının bir üst sürümüdür.
    Bu programla birlikte gelen yeni özellikler aşağıda belirtilmiştir.

- Yeni tasarım, kullanıcı dostu arabirim
    - Üyelik bilgilerini hatırlama
    - Bilgilendirme alanı simgesi
    - Otomatik güncelleştirme
    - Bilgisayar açılışında otomatik yüklenme
    - Kullanıcıya simgeler yardımıyla ulaşma
    - Uyarı seçenekleri (Ses* ve Kritik Mesaj ile bilgilendirme)
    - Tavsiye edilen aylık kullanım oranı
    - Tavsiye edilen günlük yükleme boyutu
    - İç hata denetleyicisi sayesinde sorunsuz çalışma

(*) Seçime bağlı

Yenilikler(1.2)
    - Kişiselleştirilebilirlik seçenekleri
    - Tüm ses dosyalarının kur dosyası ile gelmesi
    - Saptanan hataların giderilmesi
    - Arabirimde yenilikler
    - Windows 95 desteği

Yenilikler (2.0)
    - Diğer ADSL servis sağlayıcıları için destek
    - Saptanan hataların giderilmesi

Yenilikler (2.01)
    -'Yıllık Transfer Bilgileri' sayesinde önceki dönemlerdeki kullanım oranlarını görüntüleyin. (UPLOAD ve DOWNLOAD)
    - En son hataların giderilmesi. (Runtime 13, 339)
    - Arabirimde küçük yenilikler.
    - Yenilenen web sitesi.

Yenilikler (v3.0)
    -Program yenilenen Türk Telekom altyapısına uygun hale getirildi
    -En son gelen kayıt zamanı ve son güncelleme

Nereden indirdiğimi bilmiyorum resmi sitesi yok elimde o yüzden rapidshareye kendim upload ettim.

Rapidshare Download

Hemen Paylas Download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federaL -- 30 Aralık 2005 8:08:47 >

• mümkünse megaupload yollarmısın rtapid yeni yılla ilgili bişeyler diyoda
  • hacı program yarayışlı bişeye benziyo ama başka yerden upload edersen iyi olur
  • Ben inidiriyotum rapidden... Hızın biraz düşük olmasından başka sorun yok bende...
  • daha once indirip kullandım pek bir işe yaradıgı soylenemez sagdece sag alt kosede durup sinirimi bozuyodu zaten ttntin sitesi calısmadıgında buda calsımıo bn hemen sıldım......
  • ne oluyo bu rapidshare'a ya hiç bir şey indiremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert01

ne oluyo bu rapidshare'a ya hiç bir şey indiremiyorum

free kullanıcılar için bu sene(2005)
    downloadı engellemişler bazıları hala indirebiliyor onu da anlamış değilim!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu program bizim kullanıcı adı ve şifremizi bir yerlere göndermez dimi?

Sevgiler
  • Bu programı nerden buldunuz ? Ttnet'in sitesinde yer alıyor mu ?

Çünkü artık bildiğiniz gibi her kotanıza bakmak için siteye girdiğinizde bir bilgilendirme mesajı karşımıza çıkmakta. Eğer orada öyle bir bilgi yoksa bu programa güvenilmez bence.
  • Sayın arkadaşım, ben bilgisayar konusunda yeniyim ve hangi konuya ihtiyacım varsa bu siteden faydalanıyorum. ADSL kotasını tam olarak indirebilmem için ne yapmam gerekiyor? Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?????? Şimdiden teşekkürler.......
  • Rapidshare'den indiremiyoruz
    2006'ya kadar freelere dosya yok diyor.

We are doing HEAVY maintenance until 1.1.2006 in order to provide you with much more speed and performance! Because of this, the bandwidth is very limited right now for free-users. Please enjoy the days, enjoy New Year's eve and have fun with your friends and family. If you REALLY need a file, you can try again later or just get a PREMIUM-Account. Please do NOT think that we are doing this upgrades to make you buy a premium-account. You will see a much faster RapidShare really soon, so please stay tuned and we wish you a happy new year!

http://www.hemenpaylas.com/ 'a upload edebilirse 3 kişiden biri (rapidshare'in yalancısıyım) seviniriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Rapidshare'den indiremiyoruz
    2006'ya kadar freelere dosya yok diyor.

We are doing HEAVY maintenance until 1.1.2006 in order to provide you with much more speed and performance! Because of this, the bandwidth is very limited right now for free-users. Please enjoy the days, enjoy New Year's eve and have fun with your friends and family. If you REALLY need a file, you can try again later or just get a PREMIUM-Account. Please do NOT think that we are doing this upgrades to make you buy a premium-account. You will see a much faster RapidShare really soon, so please stay tuned and we wish you a happy new year!

http://www.hemenpaylas.com/ 'a upload edebilirse 3 kişiden biri (rapidshare'in yalancısıyım) seviniriz.

Bende onu diyom zaten indiremiyorum.İndiren biri bana ve diğer arkadaşlara yardım etsin.

• beyler 10 kez deneyin aynı link için indirebiliyo musunuz görürsünüz ben gayet güzel indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amca

Bu program bizim kullanıcı adı ve şifremizi bir yerlere göndermez dimi?

Sevgiler
    E BENDE BUNU ANLAMADIM Kİ. FORUMDA TUTARLILIK YOK.... DAHA ÖNCDEN BU ADSL BİLGLENDİRİCİLERİNE KARŞI ÇIKILMADA HEM FİKİR OLMUŞTU FORUM.VE DENDİKİ. KARŞIYA ŞFRENİZ GİDİYOR DİKKATLİ OLUN DİYE. BUNUN ÜZERİNE BİR ÇOK KULLANICI BUNU SİSTEMİNDEN KALDKRIDI VE HEMEN ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ..

ALLAH AŞKINA ŞU BİLGİLENDİRİCİLER ÜZERİNE Bİ KARARA VARIN DA ONA GÖRE GENE KURALIM. GERÇİ ARKADŞIN DEDİĞİ DOĞRU.TELEKOM ÇALIŞMAYINCA ODA ÇALIŞMIYO....
  • Ben RapidShare Link ile çatır çatır indiriyorum..Sitesini yerimm.Program hallediyor.
  • Beyler TRKY Netmetre var ............... Tamamıyla Türk yapımı........... hoşunuza gider sanırım..........

Ordan birde TRKY DNS AYAR var.............. Program sizin için en uygun DNS ayarlarını belirliyor..........

En azından deneyiniz...........
  •  ADSL KOTANIZI OGRENIN (YENI)

Benim aylik 3gb simdi benim ne kadar kalmis kafam bir turlu basmadi
  • 267 MB
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigSty

Benim aylik 3gb simdi benim ne kadar kalmis kafam bir turlu basmadi

Modemi kapatip açman gerekiyor ancak o zaman kullanilan kota görünüyor. modemin 1 ay kapanmasin kotan değişmiyor ama kapattiğinda 1 aylik ne kadar kota çektiysen hepsi birden kotana geliyor yine kolay gelsin.

Programi rapidden indiremeyenler için tekrar uploadladim

http://www.hemenpaylas.com/download/48986/ADSL_BILGI_TURKCE_3.0.exe.html

• ya ne yalan söliim.....böle programlara kullanıcı adımı şifremi yazmak cok sacma gelio......sanki ilan edioz resmen...kusura bakmayın ama kimseye güven yok artık...hem telekom kota sayfasınıda cok güsel yaptı...yanlış mı düşünüorumki....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.