Şimdi Ara

Adsl Kota Sorgulamada bir sıkıntı mı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 30dk.dır adsl kota sorgulama sayfası açılmıyor poblem var mı sizde de...

• geçersiz diyor degilmi dandik sayfa ve dandik ttnettin dandik işleri gıcık oluyorum artık bu ülkedeki bütün hizmet veren kuruluşlara

• Tam nedir bilmiyorum açılmıyorr sayfa belki alt yapı güncelleme çalışma neyin yapıyor ttnet...

oh be 2 saat sonra nihayet açıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamyamadam -- 13 Aralık 2008; 1:47:54 >
  • Evet sorun var...
  • sabah telekomdan aradılar, 1 ocaktan sonra ADSL faturasını internetten öğreneceksiniz, evinize kağit fatura gelmeyecek falan filan. bunun için ttnet sayfasından e-posta adresinize girip gerekli ayarları yapın dediler. ulen 1 saattır uğraşıyorum posta kutuma giremiyorum ya. şifre yada kullanıcı adı eksik diyip duruyor. ne biçim iş bu ya
  • Evet bir haftadır, ben de adsl kota sorgulamaya giremiyorum. Sayfa görüntülenemiyor.
  • Açılıyor bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siz hiç sorunsuz bişeyini gördünüz mü ttnetin...gıcık oluyorum şu ttnete yawwwwwwwww...sanki biri küfrediyo bana sürekli:((((((((((((
  • aynen ya bende giremiyorum, ne biçim bi iştir..
  • Ben 3 4 gündür giremiyorum.Nedir bu ya millet öğrenmesin kotasını da dayayalım faturaları amacındalar galiba
  • siz gene iyisiniz ben 2 aydir giremiyorum ne zaman bakmak istesem hem baglanti hatasi sonra mecbur sinirsiza gectim ttnetin yeni politikasi heralde
  • Maalesef bende giremiyorum.Telekom yine yapıyo yapacağını.
  • ben de 3-4 gündür deniyorum ama giremedim.... neyi doğru dürüst yapıyoki ttnet zaten... bayram tatili boyunca bir allahın kulu gelip bu sorunu gidermedi heralden....
  • arkadaşalar tt net kota bir türlü giremiyoruz neden biri şu tt net ikaz etsin ya
    ben im gerçi türk net adsl var arkadaşım tt net li o kotasına bakamıyor ben iyi tt net almamışım ya valla türk net gibi si yok tt net bu mu senin hızlı güvenli dediğin daha kotanı bile kullanmdıramıyorsun kullnıcıların kafayı yedi sen miridn bide milli takıma sponsopr olan sen git çöp toplmaa işine sponsor ol kota sayfanı düzelt yada türk net söyle onlar yardımcın olsun.............
  • bende bakıyım dedim öylesine ..evinkiyle denedim olmadı , kurumsal abone denedim şirketinkini o girdi ..ama evinki girmedi

edit:evde girdi bi kaç denemeden sonra

belki kotalıları bilerek göstermiyolardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honey Sweety -- 25 Aralık 2008; 10:16:59 >

• aah aah keske girmeseydi...kotayı gecmeme 200MB kaldıgını ogrendim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zathura93 -- 25 Aralık 2008; 13:13:01 >
  • Evden giremiyorum ama başka yerlerden denemeyle başarabiliyorum.. Nasıl iş anlamadım
  • Ne kadar lanet bişey bu TTnetin sitesi. Aynen benim de yarım saat 1 saat kota sorgulamakla geçiyor bazen. Sanki kotaya bakamayalım diye yapmışlar. Bunu nereye şikayet edebiliriz bilen var mı?
  • bende giremiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.