Şimdi Ara

ADSL kota aşınca ne kadar gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ay fazla miktarda download yaptım da 4gb kotalıyım ne kadar indirirsen indir 61,25ytl yi geçemez değil mi arkadaşlar bi yanlışlık olmasın da sonra
    kafama takıldı da ondan sordum aslında eminim 61,25 olduğuna ama bi kaç kişiye söylediğimde bilmediklerini söyleyince şüpheye düşüyor insan

• bu ay +2gb yok muydu
  • bu ay +2 gb olsa ne olur ki şu an ki kota durumum
    2008 Ocak 819.587.720 (781,62 MB) 30.266.624.407 (28,188 GB)
  • quote:

**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

http://www.ttnet.net.tr/83.aspx

TTNet'ten 2 GB Hediye
    TTNet'ten, eski - yeni tüm abonelerine, limitli paketlerde ekstra 2 GB hediye !

İnternetin keyfini doya doya çıkarın diye.

Yeni ve mevcut tüm limitli paketlerdeki müşterilerimize 31 Ocak 2008'e kadar, ilave 2 GB kota TTNet'ten hediye.

http://www.ttnet.net.tr/137.aspx

• teşekkür ederim arkadaşım sağolasın
    ben kotayı bu kadar fazla aşmamıştım hiç bu ay böyle oldu bi kaç arkadaşıma söyledim de onlar böyle birşeyin olmadığını söylediler bende emin olmama rağmen bir şüpheye düştüm de ondan dolayı sordum teyit amaçlı
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeedstaR

teşekkür ederim arkadaşım sağolasın
    ben kotayı bu kadar fazla aşmamıştım hiç bu ay böyle oldu bi kaç arkadaşıma söyledim de onlar böyle birşeyin olmadığını söylediler bende emin olmama rağmen bir şüpheye düştüm de ondan dolayı sordum teyit amaçlı
    teşekkürler

rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.