Şimdi Ara

ADSL İMİN İP NUMARASI ACİL YARDIM EDİN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Benim Sorunum İnternet Üzerinden Radyo Kurdum (WİNAMPTAN) Herşey Tamam Fakat Kimse Dinleyemiyor.Sistemim Millennium.Çalıştırdan "WINIPCFG" yaptığımda ip numaramın 192.168.7.3 olduğunu görüyorum her seferinde.Fakat ipnumaramne.com dan baktığımda ip numaram değişik çıkıyo. Nasıl Yayın Dinletebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan64 -- 23 Ağustos 2006; 21:05:24 >

• yazmıs oldugun ip senin iç ip o dedigin adres senin dış ip ni veriyor sorun yok yani eger bir network kurarsan iç ip nin ne işe yaradıgını anlayacaksın hadi kolay gelsin
  • he bişey daha radyo kurduysan sen oraya onların belirttigi kısma dıs ip ni yazacaksın orda bi port olması lazım 8000 adında onuda modemden acacaksın onuda yaptınmı bilmiyorum o zaman dısardan dinleyebilirler senin radyonu suan calısmaz hele iç ipni yazarsan hiç calısmaz sadece network içinde yani senin modemine baglı bir diger makinada calısır dısardan dinlenmesini istiyorsan dıs ip portu ac modemden nat setings diye bir bolum var ordan yapıyorsun zaten guvenlik duvarı yazıyor ordan port acacaksın ve bitecek sonra iyi yayınlar hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcenter -- 23 Ağustos 2006; 19:32:04 >
  • Benim Adsl İmin Modeli Pikatel Combo Plus Bu Modemden Nasıl Açılıyo Bilginiz Varmı??
  • 192.168.7.3 bu etherenet kartının ip nosu yani local Host İp in diğeri ise Wan ,ip yani Turk telekomun sana adsl ile verdiği ip

Local Host İp ethernet e bağlı olarak adı üstünde sistemin yerel ip si yani netwrok ortamındaki sayısal kimliği

Wan ip ise İnternet ortamındaki sayılsa kimliğin yaniş dış şp diye bilir

Söyle Dusun bir kafe var 10 yada 20 yada 50 makinalık bunların herbirinin networkte ki kimliği local ip ile olur ama örneğin 1 . makina 192.168.1.10 ikinci makina 192.168.1.11 .... diye 50 kadar gider en fazla 255 olabilir

ama bu 50 makinanın interneteki kimliği Yani wan ip si birtanedir örneğin 85.112.254.92 gibi bilmem anlata bildimmi

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 23 Ağustos 2006; 21:33:55 >
  • explorer da adres kısmına 192.168.7.1 ya enterla
    karsına kullanıcı adı ve paswort gelecektir kullanıcı adı ve paswordkısmına dsl yaz enterla
  • TEşekkürler bilgin İçin fakat Onu Anladımda Modemimim 8000 Portunu Nasıl Açıcam Modemim Pikatel Combo Plus ADSL +2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    modem seçimi yardım acil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.adslburada.com/kilavuz/Pikatel_Combo_Plus.pdf burdanda modem ile ilgili bilgi alabilirsin
  • verdiğim linkdte prot yönlednşirme ayarlarını uygula port no istediğin neyse onu yazacaksın
  • 1 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan64 -- 23 Ağustos 2006; 21:44:15 >
  • baba istersen getir biz yapalım kısıtlı bilgi diyosun ya 2.3.3. sayfasını iyice incelersen hersey yazıyor orda
  • Tamam Kusura Bakmayın Hmen Bakıyorum.
  • Bilgisayarımda acrobat Reader Yok Hemen Yüklüyüp Bakıcam.Ben Bunu O Tanıtım CD sinin İçinden Çıkan Zannettim Tekrar Kusura Bakma
  • Ya ben Şu Açıklamaları Anlamadım Rule Flaur , rule ID Ben Sadece Portu 8000 yapıcam Diğerlerini Kurcalamak İstemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.