Şimdi Ara

ADSL Fatura Olayı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben netlimitsize geçeceğim ancak bazı arkadaşlar "ayın ilk gününde geç çünkü; ay sonuna doğru geçersen hem o ayın ücretini ekliyorlar hemde geçtiğin yeni tarifenin" dediler.
    şimdi en uygun zaman ne zaman? ben 49 tl ödüyorum, netlimirsiz 55 tl.

ben hangi gün geçersem sadece netlimitsiz ücretini yani 55 tl'yi ödüyeceğim.

• ayın son günü geç
  • benim bildiğim kadarıyla ne zaman geçerseniz geçin günlük hesap ediliyor faturalar hangi tarifeyi ayın kaçına kadar kullanmışsanız o şekilde hesaplanıyor yani pek bişey değişmiyor kullandığını ödüyosun neticede
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

benim bildiğim kadarıyla ne zaman geçerseniz geçin günlük hesap ediliyor faturalar hangi tarifeyi ayın kaçına kadar kullanmışsanız o şekilde hesaplanıyor yani pek bişey değişmiyor kullandığını ödüyosun neticede

fark ucretı ay sonu yapılınca ıslem cok az yansır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

Orijinalden alıntı: poison06

benim bildiğim kadarıyla ne zaman geçerseniz geçin günlük hesap ediliyor faturalar hangi tarifeyi ayın kaçına kadar kullanmışsanız o şekilde hesaplanıyor yani pek bişey değişmiyor kullandığını ödüyosun neticede

fark ucretı ay sonu yapılınca ıslem cok az yansır..

tabiki ay sonu işlem yapılırsa fark daha az yansır benimde söylemek istediğim bu bugün de geçse neticede 1 hafta kullandığı ücreti verecek günlük fark
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Fatura hakkında
    9 yıl önce açıldı
    TTNET ile fatura saçmalığı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.