geçen hafta izmir'de adsl berbattı, haftasonu belki şikayetler üzerine belki de yapılan çalışmaların bitmesi (sanmıyorum ama) üzerine düzelmişti. ancak dünden beri inanılmaz kötü bağlantı. sayfalar açılmıyor, oyunlarda pingler oynanmayacak seviyede. neler oluyor yahu. izmir; yapılan ayarlarda kobay olarak mı kullanılıyor. yoksa telekomu alan araplar gavur izmir tabirine inandılar da özel muamele mi gözteriyorlar.
walla herhangi bi spekülasyon yaratmayalım ama gerçekten izmirde adsl çok berbat sayfalar çok geç açılıyo hatta 2. seferde açıyo msn de kendime msj atıyorum iki tane açıp 25 saniyede geliyo neler oluyo gerçekten anlamak zor antalyadan arkadaşımla konuşuyorum iddaa sonuçlarına bakıyoz ya ben diyom açmıyo sayfayı o diyom gol oldu kuduruyom biran önce bişr çözüm bulunması gerek
izmir/göztepe bendede öle malesef ama bu aralar düzeldi gibi. ama son 2 haftadır canımı sıkan başka bişey var.hergun nerdeyse 2 3 dakikalığına elektriği kesiyorlar bu beni delirtiyor
hangi saatlerde kesildiğide belli deil dolayısıyla TEDAŞ
Arkadaşlar Telekom Alt Yapısında Genel Olarak Bir Çalışma yapılmakta. Bu Sorun Sadece İzmir'e özel bir durum değil. Herşeyde Olduğu gibi öncelik Büyükşehirlere tanındığı için bu sorunu İzmir Büyük Şehir Olarak sizler yaşıyorsunuz. Panik yok :) Daha Sıra Bizlerede Gelecek. Ufaktan Çarpmaya Başladı Bu Aralar.
Vallahi ben Ankara Eryamandan bağlanıyorum internete (gerçi ADSL ye Eylulde müracaat etmistim ama anca Aralıkta geldiler :) 512 Kotalı süper hızlı onceden açtığım sayfalar 2 3 saniyede ilk defa açtığım sayfalar en en en en en fazla 5 6 saniyede aclıyor. Super hızlı insallah her yerde boyle olur. Ama suda var on line oyunlarda 900 ping falan oluyor 50 60 pingi ilk defa gorunce sok olmustum :P Göz Göz Göztepeliyizzzzzzzzzzzzzzzzzz. Aaahhh izmir ahhhhh :(
genelde bi çok yer berbat
256 iken daha iyiydi valla.eskiye dönsünler. bıktım yaaaaa....
hem izmirde yaşıyonuz hemde kablonet kullanmıyonuz
quote:
Orjinalden alıntı: Usta_AsH
Benim bulunduğum semtte yok
dostum her yerde berbattı ama hala tam anlamıyla duzelmiş değil bence
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
vardır vardır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: irish
quote:
vardır vardır
Nasıl vardır!Yok diyorum olsa bilmez miyim!...
karşıyka bostanlıdayım ares te bıle 50 k goruyorum bence baya bı ıyı oldu ama yenı santral geldı hehe ondandır
quote:
Orjinalden alıntı: FunKsTaR
karşıyka bostanlıdayım ares te bıle 50 k goruyorum bence baya bı ıyı oldu ama yenı santral geldı hehe ondandır
kablonet al düzelir
İzmir Gaziemir ADSL Berbat
arkadaslar sayfa acma problemi olanlar ttnetin dns adresini yazmayi denesinler. bnmde sirkette 2048 cok ağır calisiyordu dns adresini girdikten sonra ucmaya başladi. dns adresini tel ile arayip ogrenebilirsiniz.
valla ben üçyol tarafında oturuyorum,2 hafta önce çok berbattı ama şu sıralar düzeldi. çok memnunum.
quote:
niye kablonet kullanalım ki
Hatta Er
dostum şu dns nedir?
256 k sınırsız ve e donkeyde 0
burda işe yararmı sence
bende izmirden
quote:
Orjinalden alıntı: desert01
valla ben üçyol tarafında oturuyorum,2 hafta önce çok berbattı ama şu sıralar düzeldi. çok memnunum.
quote: