Şimdi Ara

adsl delirtiyor (izmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen hafta izmir'de adsl berbattı, haftasonu belki şikayetler üzerine belki de yapılan çalışmaların bitmesi (sanmıyorum ama) üzerine düzelmişti. ancak dünden beri inanılmaz kötü bağlantı. sayfalar açılmıyor, oyunlarda pingler oynanmayacak seviyede. neler oluyor yahu. izmir; yapılan ayarlarda kobay olarak mı kullanılıyor. yoksa telekomu alan araplar gavur izmir tabirine inandılar da özel muamele mi gözteriyorlar.

• walla herhangi bi spekülasyon yaratmayalım ama gerçekten izmirde adsl çok berbat sayfalar çok geç açılıyo hatta 2. seferde açıyo msn de kendime msj atıyorum iki tane açıp 25 saniyede geliyo neler oluyo gerçekten anlamak zor antalyadan arkadaşımla konuşuyorum iddaa sonuçlarına bakıyoz ya ben diyom açmıyo sayfayı o diyom gol oldu kuduruyom biran önce bişr çözüm bulunması gerek
  • izmir/göztepe bendede öle malesef ama bu aralar düzeldi gibi. ama son 2 haftadır canımı sıkan başka bişey var.hergun nerdeyse 2 3 dakikalığına elektriği kesiyorlar bu beni delirtiyor

hangi saatlerde kesildiğide belli deil dolayısıyla TEDAŞ
  • Arkadaşlar Telekom Alt Yapısında Genel Olarak Bir Çalışma yapılmakta. Bu Sorun Sadece İzmir'e özel bir durum değil. Herşeyde Olduğu gibi öncelik Büyükşehirlere tanındığı için bu sorunu İzmir Büyük Şehir Olarak sizler yaşıyorsunuz. Panik yok :) Daha Sıra Bizlerede Gelecek. Ufaktan Çarpmaya Başladı Bu Aralar.
  • Vallahi ben Ankara Eryamandan bağlanıyorum internete (gerçi ADSL ye Eylulde müracaat etmistim ama anca Aralıkta geldiler :) 512 Kotalı süper hızlı onceden açtığım sayfalar 2 3 saniyede ilk defa açtığım sayfalar en en en en en fazla 5 6 saniyede aclıyor. Super hızlı insallah her yerde boyle olur. Ama suda var on line oyunlarda 900 ping falan oluyor 50 60 pingi ilk defa gorunce sok olmustum :P Göz Göz Göztepeliyizzzzzzzzzzzzzzzzzz. Aaahhh izmir ahhhhh :(
  • genelde bi çok yer berbat
  • 256 iken daha iyiydi valla.eskiye dönsünler. bıktım yaaaaa....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed İstanbul'da
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de izmir deyim benim ki de rezalet...
  • hem izmirde yaşıyonuz hemde kablonet kullanmıyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

hem izmirde yaşıyonuz hemde kablonet kullanmıyonuz

Benim bulunduğum semtte yok
  • dostum her yerde berbattı ama hala tam anlamıyla duzelmiş değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

vardır vardır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

vardır vardır

Nasıl vardır!Yok diyorum olsa bilmez miyim!...

• karşıyka bostanlıdayım
    ares te bıle 50 k goruyorum bence baya bı ıyı oldu ama yenı santral geldı hehe ondandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: FunKsTaR

karşıyka bostanlıdayım
    ares te bıle 50 k goruyorum bence baya bı ıyı oldu ama yenı santral geldı hehe ondandır

kablonet al düzelir
  • İzmir Gaziemir ADSL Berbat
  • arkadaslar sayfa acma problemi olanlar ttnetin dns adresini yazmayi denesinler.
    bnmde sirkette 2048 cok ağır calisiyordu dns adresini girdikten sonra ucmaya başladi.
    dns adresini tel ile arayip ogrenebilirsiniz.
  • valla ben üçyol tarafında oturuyorum,2 hafta önce çok berbattı ama şu sıralar düzeldi. çok memnunum.

quote:

niye kablonet kullanalım ki

• Hatta Er

dostum şu dns nedir?

256 k sınırsız ve e donkeyde 0

burda işe yararmı sence

bende izmirden

• quote:

Orjinalden alıntı: desert01

valla ben üçyol tarafında oturuyorum,2 hafta önce çok berbattı ama şu sıralar düzeldi. çok memnunum.

quote:

niye kablonet kullanalım ki

bi de işin bu noktası var ...niye kablo alalım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.