Şimdi Ara

adsl'de tarife değişikliği süresi ne kadar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi kotaLıya geçip 3 ay sonra fiLan norMale dönemzemiyiz??

bi de yeni başwuracam. tecrübeLİ arkadaşLar neLere hazırLıkLı oLmam gerektiğini yazarsa sewiniri:)

• tarife değişikliği derken sözleşmeden bahsediyorsan ben 1senelik imzaladım sanırım 1sene boyunca hiçbir değişiklik yapamicam
  • bende kotasızamı geçsem ne karar veremiyorum birtürlü
    o bir sene devam ediyor sözleşme iptal etmessen yenileniyor her sene otamatik olarak kotasızdan kotlıya istediğin zaman geçersin bence ben sordum öyle demişlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 7 Mart 2005, 13:26:12 >
  • 24 satt bile değil. yeni başvuru yapın tarife değişiklşiği üzerine 24 saat bile geçmeden istediğiniz tafireye geçiyorsunuz.
  • ben tarife değişikliğini telekomun destek hattından sordum,yeni abonelerin 6 ay değişiklik yapamayacağını söylediler ama bilmiyorum ne derece güvenebiliriz.
  • Her zaman söylüyorum, en doğru cevabı Telekom'dan alabilirsiniz ancak.
  • ben de 256'dan 512 kotalıya geçiş için başvurdum (03.03.2005), 1 gün içinde açılır dediler, istediğin zaman tekrar değiştirirsin dediler, hala 512 olmadı. ya dilekçemi kaybettiler, yada imzamı beğenmediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman hemen yarın gdiim yaptıriim! sınaw zamanı bilgisayır kapatmış oLurum en azından
  • millet 2 hafta 2 mbit kullanıp kotlaı 256 k ya geçiyor sonradan ve 29 lira fatura ödüyor. bu telekom ben kendimi bildim bileeli salak!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.