Şimdi Ara

Adsl'de Dev İndirim Fiyaskosu (1 Megabit fiyatına 8 Megabit ADSL.) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
993
Cevap
0
Favori
54.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni tarifeyi buldum. Elde avuçta, kenarda köşede ne kadar paramız varsa atıyorum aylık 500 liracık falan TTNET'e veriyoruz onlarda bize doğru düzgün (!) bir servis sağlıyor. Onlar sağ biz selamet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 13 Mayıs 2009; 16:59:47 >

aynı modemden 3 kişi 1024 sınırsız bağlanıyoruz.14..16 gb arası gidiyor.
    belki 1..2 gün 512 den bağlanıcaz ama genelde çok daha hızlı bağlanıcaz.
    bakalım modem kaç mb desteklicek.

2 katı bile yeter aslında maçlarda donma olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 13 Mayıs 2009; 17:00:02 >

Orjinalden alıntı: falco_love

quote:

Orjinalden alıntı: sero77

anlaşıldı gene saçma sapan yorumlarla 30-40 sayfaya gidecek bu topic

Neyi saçma arkadaşım yorumların. Sen söğüşlenemkten memnun isen ara ttnet i teşekkür falan et fiyatlar çok iyi dünyanın en pahalı internetini kullanan 2. ülke olduğumuz halde çok iyi diye güzel sözlerini ilet olurmu ???

saçmalık şu haber bu

İŞTE YENİ TARİFE FİYATI

Bugünkü tarifelerinin devam ettiğini bildiren Demircan, yeni tarife ile ilgili bilgi verirken de, ''8 Mbps'ye kadar 4 GB kotalı 29 lira, 8 Mbps'ye kadar 6 GB kotalı 39 lira ve 8 Mbps'ye kadar sınırsız 49 lira. 15 GB'lik bir sınır koyuyoruz. Buradaki suistimalleri engellemek için...'' şeklinde konuştu.
    şimdi yapılan yorumların haberle ilgisi yok adam indirim yaptık demiyor bu tarife'ler işine yaramıyorsa kimse sana zorla satamaz eski tarifene devam edersin ama ben eski tarifemden'de mennun değilim fiyatı yüksek dersen benim gibi o başka bir konu bu haberle ilgisi yok yoksa kim istemez sınırsız tarifeyi 29 liraya kullanmayı ama vermiyor işte denyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: irish

Bugüne kadar yaptığı hiç bir kampanya/tarife beğenilmiyor.
    Niye adama gibi birşey yapmıyorlar anlamış değilim.
    Ayrıca bu tarife halihazırda kullananlara bir etki yapmasa da yine de bu kadar saçma, iğrenç ötesi, rezil bir tarife olamaz.
    Sırf şu tarife yüzünden bu telekom bu adamların elinden alınmalı...

Adamlar istedikleri gibi tarife düzenleyebilsinler diye bu sekliyle devredildi Telekom zaten. Kim, kimin elinden ne alacak?

bence de tarifeler cok iyi deil ama benim isime geliyor acıkcası

ben ortalama 15-16 gb indiriyordum zaten simdi 8 mbit e gececeğim.

Orjinalden alıntı: caglar_sss

acaba yeni tarifelere su anda gecebiliyor muyuz kimsenin haberi var mı?

Yeni eklenen tarifelerdeki hedef kitle de belli ki arkadasimiz gibi düsünenlerdir. Aslina bakarsaniz aylik 15-20 GB kullanimi olanlar icin güzel bir alternatif diye düsünüyorum. Indirim elbette yapilmali, ancak bu alternatifler de gündemde olmali...
  • sınırsız 49 lira ama 15 gb sınırlı..bir türk dil kurumu çalışanı yada bir edebiyatçı bana bunu izah edebilir mi? üniversite mezunu sözel yeteneği hat safhada biri olarak bunu anlayabilmiş değilim..he bide turkcell in 3gb sınırlı sınırsız interneti var..bunları bana açıklayabilen olursa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 13 Mayıs 2009; 17:07:56 >

''sınırlı sınırsızlık'' gibi bi ad koymaları lazım buna yoksa çok saçma kaçıyor.
  • quote:

ama burda direk 8 mbit'e geçeceğim diye bir şey yok bir çok kişi daha 4 mbit kullanamıyorki doğru dürüst sen nasıl hemen 8 mbit'e geçeceksin ilk önce öğrenmen llazım maksimum hangi hızı kullanabileceğini

başka türlü olmaz kafa dengi bulsam bugün adsl yi paylaşıma açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 13 Mayıs 2009; 17:11:28 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatch1903 -- 13 Mayıs 2009; 17:12:35 >
  • 'Sınırlı sınırsızık , bir ben var bende benden içerü , bahçelerde maydonoz bu ne biçim pırasa ayrıetten dallarına kar yağsa telekom , ben kimim nerdeyim sen kimsin orası neresi , şuna bakın arkadaşlar bu kadar felsefik bi yaklaşımla milleti soyan firmayı ilk kez görüyoruz umarım son kez olur..

-Yazıklar olsun , öncelikle bu kurumu satanlara ve bütün uygulamalarına evet diyenlere Allah sorsun

Orjinalden alıntı: sero77

quote:

ama burda direk 8 mbit'e geçeceğim diye bir şey yok bir çok kişi daha 4 mbit kullanamıyorki doğru dürüst sen nasıl hemen 8 mbit'e geçeceksin ilk önce öğrenmen llazım maksimum hangi hızı kullanabileceğini

benim modemimde gosteriyor "attainable line" diye
    su anki gmdt adsl de bile 7300 gozukuyor ki adsl2+ ye gecirseler cok rahat 8mbit alırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

sınırsız bağlantıda 15 gb sınır var.
    bu da dünyada bi ilk galiba.

''sınırlı sınırsızlık'' gibi bi ad koymaları lazım buna yoksa çok saçma kaçıyor.

15 gb sınır sadece kulanabileceğin yüksek hız sınırı kalanı için seni uçak'tan alıp iett otobüsüne veriyorlar tabiri caizse dolaş istediğin kadar serbest 512 ile yap 200-300 gb karışan yok daha düne kadar 256 ile 200 gb yapanlar vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam

Orjinalden alıntı: ataskiran

sınırsız 49 lira ama 15 gb sınırlı..bir türk dil kurumu çalışanı yada bir edebiyatçı bana bunu izah edebilir mi? üniversite mezunu sözel yeteneği hat safhada biri olarak bunu anlayabilmiş değilim..he bide turkcell in 3gb sınırlı sınırsız interneti var..bunları bana açıklayabilen olursa çok sevinirim..

buna kısacası kelime oyunu denir tabii Tikky vb tipler bu kampanyalara hiç merak etmeyin balıklamayı bırakın direk atlayacaklar ah gözünü sevdiğimin 3.Dünya Ülkesi Türkiye Ah Teknolojiyle paralel gitmenin daha farkına varamayan bir sürü insan barındırıyorsun en acısıda yetkilileri bile bu gruptan Bu Ülkede tek bilinen ve değişmez bir Kural var oda Üç kağıt-hile anca bununla Ön Plana çıkarıyorlar Ülkeyi.Bizlerde bu grubun dışında olan ama içeride bin bir türlü haksızlığa uğrayan deneme tahtası durumuna geliyoruz tahsilli olsak dahi cahillerin elinde oyuncağa çevriliyoruz bizim haklarımızı savunan yok herkes kendi aleminde gidiyor T.T.K.K Allahınızdan bulun bu tarifeleri onayladığınız için daha da başka birşey demiyorum

• Ben zaten 15 gb indiriyorum o zaman yeni tarifeye geçeyim diyen bazı arkadaşlar olmuş. 1Mbit ile 8Mbit'te 15 gb indirmek aynı şey değildir arkadaşlar. Ayrıca bağlantı hızınızdan dolayı belki bir çok streaming yayın default olarak daha kaliteli modda açılacak ve farketmeden çok daha fazla veri indireceksiniz. Bir bakmışsınız hızınız 512'ye düşmüş. Yeni tarife kandırmacadır, 512 sınırsızın fahiş fiyata verilmesidir. Dikkat edin kanmayın.
  • Düzenleme gayet iyi gibi görünüyor.Ben buna benzer bir yazıyı geçen gün chip dergisinde okudum.Hızlar artırılıp kota getirilmeli diye belirtilmişti yazıda.Şimdi hepiniz Türkiyede internet 100 mb sınırsız olsa diye can atıyorsunuzdur.Fakat Avrupada korsana karşı büyük bir engelleme yapıldığı için yüksek hız düşük kota uygun bulunuyor.Türkiyede korsan konusunda hiç bir düzenleme yok.Adam internet sitesinden apaçık 2 liraya korsan dvd filmler satabiliyor.Bunların önüne geçmek için blli kota getirilmesi normal ama 15 gb çok az olmuş.50 gb falan olmalıydı

Orjinalden alıntı: erdenar

Düzenleme gayet iyi gibi görünüyor.Ben buna benzer bir yazıyı geçen gün chip dergisinde okudum.Hızlar artırılıp kota getirilmeli diye belirtilmişti yazıda.Şimdi hepiniz Türkiyede internet 100 mb sınırsız olsa diye can atıyorsunuzdur.Fakat Avrupada korsana karşı büyük bir engelleme yapıldığı için yüksek hız düşük kota uygun bulunuyor.Türkiyede korsan konusunda hiç bir düzenleme yok.Adam internet sitesinden apaçık 2 liraya korsan dvd filmler satabiliyor.Bunların önüne geçmek için blli kota getirilmesi normal ama 15 gb çok az olmuş.50 gb falan olmalıydı

Ben de beğendim. Ama dediğin gibi kota biraz fazla olsa iyi olurmuş. 25-30 idealmiş aslında.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.